NBA'den Yıldız Oyuncu Transfer Edilmeli Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA'den yıldız oyuncu transfer edilmeli mi ?

Az önce rüyamda Josh Smith'i gördüm beyler, olur mu dersiniz?

Süper olur Zazanın arkadaşıda iknada yardımcı olabilir.Ama Scola,KG ve Amare daha iyi olur.

Bu arada Amare İsraile gider Hakkı malum kökenleri İsrail.

ne josh smithi .. adam seneler geçtikçe bozdu . slam dunk contest den önce iyidi vs tamamdı şutu geri gitti oyun bilinci geri gitti özgüveni çıktı = bassın geri gitsin gelcegi varsada

Chris Bosh ve Kevin Love gelsin diyen sen degilmisin?
rolleyes.gif

J Smoove>>>> Love ve Bosh.

Bosh overrated ta Kevin Love'a laf söyletmem.Adam ribaund canavarı 3ü var.Takım oyuncusu daha ne istiyorsun

Bosh overrated ta Kevin Love'a laf söyletmem.Adam ribaund canavarı 3ü var.Takım oyuncusu daha ne istiyorsun

Istedigi kadar ribaunt alsin, NBA'nin en kötu defansif 4 numarasi. Lakovic'ten sonra savunmada bir delik daha çok olur. Cok bos istatistik yapiyor zaten bildigim kadariyla AKA stat padder

Istedigi kadar ribaunt alsin, NBA'nin en kötu defansif 4 numarasi. Lakovic'ten sonra savunmada bir delik daha çok olur. Cok bos istatistik yapiyor zaten bildigim kadariyla AKA stat padder

Love´un savunmasına laf etip Amare´yi deli gibi istemekte ibretlik olmuş Hakkı kardash.

Amare canı isterse hayvani savunma yapıyor ama normal sezon maçlarında adamıon savunma yapma gibi bir derdi yok nedense.Savunmada kendini yormuyor

Kevin Love adamsa Minnesota'ya maç kazandırsın {[(17-65)]}

ne josh smithi .. adam seneler geçtikçe bozdu . slam dunk contest den önce iyidi vs tamamdı şutu geri gitti oyun bilinci geri gitti özgüveni çıktı = bassın geri gitsin gelcegi varsada

Garnett olur mu Emre.:)

Onur sana vermis cevabi Okan.

Bu arada Amare'yi isteme nedenim kendi sutunu yaratabilmesi, Kevin Love hucum ribauntlarindan topluyor puanlari ve spot up 3luklerle post'a pek girdigini gormedim

Salakmisin? (Ciddi bir soru), Smith Love'dan kat ve kat daha iyi bir oyuncu, Baglanti bu
rolleyes.gif

Salakmisin? (Ciddi bir soru) ? smith nere love nere ?? bizim ergen kişiliklerimize böyle hoplyan zıplyan abiler iyi geliyor tabi ...

ama cidden yani lafını yedirmek istemem de nerenden anladın merak ediyorum ..

smithin oyun görüşü ile love aynı mı? smithin şutu ve tercihleri ile loveinki aynı mı ? smithin bencilligi ile love un ki aynı mI? git ma izle istatisliklere bak belki fikrin oluşur.

Onur sana vermis cevabi Okan.

Bu arada Amare'yi isteme nedenim kendi sutunu yaratabilmesi, Kevin Love hucum ribauntlarindan topluyor puanlari ve spot up 3luklerle post'a pek girdigini gormedim

Amare´nin zaten fiziği hayvan gibi savunma yapmaya çok müsait.Adam istemiyor yapacak birşey yok:asd:Ama daha komple bir oyuncu Amare.

Baglantiyi sordun, bende cevap verdim. Yorumunuda okumadim zaten, Smith>Love. Biri ligin en iyi defansif PF'i digeri ligin en kötu defansif PF'i.

hanginiz salakmis ozet gecer misiniz okumiyim 10 msj

Amare´nin zaten fiziği hayvan gibi savunma yapmaya çok müsait.Adam istemiyor yapacak birşey yok:asd:Ama daha komple bir oyuncu Amare.

Iste onu diyom haci, Amare daha versatil daha komple bir oyuncu.

Bu arada illada 3 numara alacaksak Arron Afflalo nasil olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt