Ndiaye Hakkında Şok İddialar!

Bu adam tarihin klube en cok maddi zarar veren baskani , bu tartisma goturmeyecek net bir gercek

zaten 2 seneyi cope atip gelirleri dibe vurdurdu , son senesinde ise muhtemel bir basari getirebilecek harcamalari en ust perdeden yapti

yalniz anlayamadigim bir nokta var , ismi dursun olmus onemli degil , bir yonetime hem oyuncu 7,5 milyon euro ya aliniyor diye asiri harcama yaptigini , bu paralar etmeyecegini dusunerek tepki gosterip , sonra 2-3 ay gecince 15 milyona satisi gundeme geldiginde nasil oluyor da "degerinin cok altinda" yorumu yapilabiliyor

bu esnada ndiaye hagi filan mi olmaya evrildi , osmanlidaki performansindan kat be kat yukari mi cikti ya da takim avrupa arenasinda boy mu gosteriyor da begenildi

dursun veya mustafa , unal ya da adnan fark etmez

7,5 milyon euro ya cok para verildi denen bir adam aylar sonra kim tarafindan 15 milyona satilirsa satilsin muthis bir finansal istir
Değeri ile ilgili yorumların çoğu ilerisi için yazılan yorumlar. Önümüzde bir dünya kupası var, şampiyon olursak bir şampiyonlar ligi var. Bu iki etkenin yanında her geçen gün coşan bir piyasa var. Bu tabii ki bir risk, kimse gelecekte ne olacağını bilemez ama senin de dediğin gibi, Avrupa'da oynamıyor olmamıza rağmen böyle bir teklif geliyor ise, oynadığımız zaman bu teklif daha yüksek olabilir.

Tabii bu riski alıp almamak da kolay bir karar değil ama öbür tarafta, zaten dar olan kadroyu iyice daraltarak şampiyonluğu kaçırır isek, bu oyuncunun satışı sonrası kendisine ödenen bonservisi düştükten sonra kalacak net miktardan fazlasını kaybetme riski de var.

Şu an için bana göre müthiş bir iş olarak durmuyor, bunu ancak sezon sonu görebiliriz.

Son düzenleme:
Dun bir hesap yapmislar . Ndiaye satilsa bile tum oyunculara verilmesi gereken paranin sadece 1 ya da 1 bucuk aylik kismini karsiliyor diye konustular

ki klup bu paranin ne kadarini pesin alabilecek bunu da bilmiyoruz

bir de bu satis gerceklesmezse durumu dusunun , akli selim sekilde

Aklı selim şekilde düşünüyoruz zaten. Bu satış darboğaz yüzünden ve söylenenler doğru ise oyuncunun gitme isteği yüzünden. Ancak bana göre müthiş bir iş değil, belki şu an acil durum yüzünden mantıklı ama riskli.

Ndiaye satılmalı bence 15 değil daha az verseler bile 12-13'e de satılmasına ben karşı olmazdım ama oyuncuların maaşlarını ödemek için tek veya en büyük alternatifimiz oyuncu satmak ise zaten okeye dönüyoruz demektir kimin hangi şartlarda satıldığının çok da önemi kalmıyor açıkçası bu tabloda çünkü yakında tek tek hepsi gider yerlerine kimi nasıl koyarsın orası muamma.

Mayisa kadar butun pislikleri ortaya dokulmeli ki bir daha aday olmayi aklının ucundan gecrememeli,zaten bence pisliklerini kapatmak icin aday olmak istiyor bir daha secilirse (Allah korusun) ortbas isine baslayacak bu para yemediyse bende birsey bilmiyorum kardesini de getirdi lki guvenebilecegi birileri olsun

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray tarihinde gördüğüm en yalancı başkan kesinlikle Dursundur. Adam taraftarı salak yerine koyup utanmadan sürekli yalan söylüyordu. Satmadığı bir kulüp kaldı geride hiç birşey bırakmadı ama kulüp hala maaş ödemeyecek durumda. 4 aydır maaşlar ödenmiyormuş biz bunu yeni öğreniyoruz. Kimse çııkıpta bu adam ve paralı yazarları Galatasaray menfaatini düşünüyor demesin. Hepsini tek derdi koltuk sevdası. N'diaye ye teklif varsa, sen seçim sonucunda seçileceğinde nasıl bu kadar emin oluyorsun da oyuncuya söz veriyorsun?

Böyle bir durum varsa seçim sonucunu bekleyin o zaman konuşulur dersin en basiti. Ama adamın her işi yalan dolan.

Şimdi aklı selim düşünüyorum ben ayağında 7.,5 milyon avroya alıp 15 milyon avroya satmak müthiş başarı demesin komik oluyor. Ticaret mi yapıyoruz tüccarmıyız biz. Bu sene şampiyon olamazsak bu 15 milyon avrodan daha fazlasını kaybedeceğiz.

Devre arası hiç bir büyük kulüp heleki kısıtlı kadrosundan oyunc filan satmaz. Çok istiyorlarsa min. 25 den açarsın kapıyı alan alır almayan sene sonunu bekler. N'diaye şimdi satılmasa yine satarsı en kötü o paraya sene sonunda.

İşimiz oyuncu satıp maaş ödemeye kaldıysa vay halimize, han, kulüp iyi durumdaydı. Masallar masallar bir de bunlara inananlar vardı.

Avrupa da olmadığımzı sezon 60 milyon barajında maaş ödeyen Dursun, elindeki en değerli oyuncuyu yangından mal kaçırır gibi ucuza satan, bir sene daha oynasa ne kaybedecekken Sneijder'i satıp asrın kazığını Belhanda ile yaşatan adam dan herşey beklenir tabi.

Bu Dursun Galatasaray'ı cidden bitirmeye ant içmiş, son anda kurtulduk bundan biraz daha kalsaydı orta da kulüp filan kalmazdı.

Sebepleri cok uzakta aramayin , bu forumda aktif olarak 2015 in baslarindan beri , daha onceleri baska forumlarda 2011 den beri , bu odenen bonservis ve senelik ucretlerin surdurulebilir olmadigini soyleyip durdum

surpriz degil bana . Kimi takimlara kayyum atandi , kimisi amatorlere dustu hatta kapandi , bazisina transfer yasagi geldi , bazisi avrupadan men edildi , bir cogu ellerinde oyuncu arsa arazi satmaya basladi ..

goreceksiniz daha da kotuye gidecek her klup icin bu isler ...

Galatasaray tarihinde gördüğüm en yalancı başkan kesinlikle Dursundur. Adam taraftarı salak yerine koyup utanmadan sürekli yalan söylüyordu. Satmadığı bir kulüp kaldı geride hiç birşey bırakmadı ama kulüp hala maaş ödemeyecek durumda. 4 aydır maaşlar ödenmiyormuş biz bunu yeni öğreniyoruz. Kimse çııkıpta bu adam ve paralı yazarları Galatasaray menfaatini düşünüyor demesin. Hepsini tek derdi koltuk sevdası. N'diaye ye teklif varsa, sen seçim sonucunda seçileceğinde nasıl bu kadar emin oluyorsun da oyuncuya söz veriyorsun?

Böyle bir durum varsa seçim sonucunu bekleyin o zaman konuşulur dersin en basiti. Ama adamın her işi yalan dolan.

Şimdi aklı selim düşünüyorum ben ayağında 7.,5 milyon avroya alıp 15 milyon avroya satmak müthiş başarı demesin komik oluyor. Ticaret mi yapıyoruz tüccarmıyız biz. Bu sene şampiyon olamazsak bu 15 milyon avrodan daha fazlasını kaybedeceğiz.

Devre arası hiç bir büyük kulüp heleki kısıtlı kadrosundan oyunc filan satmaz. Çok istiyorlarsa min. 25 den açarsın kapıyı alan alır almayan sene sonunu bekler. N'diaye şimdi satılmasa yine satarsı en kötü o paraya sene sonunda.

İşimiz oyuncu satıp maaş ödemeye kaldıysa vay halimize, han, kulüp iyi durumdaydı. Masallar masallar bir de bunlara inananlar vardı.

Avrupa da olmadığımzı sezon 60 milyon barajında maaş ödeyen Dursun, elindeki en değerli oyuncuyu yangından mal kaçırır gibi ucuza satan, bir sene daha oynasa ne kaybedecekken Sneijder'i satıp asrın kazığını Belhanda ile yaşatan adam dan herşey beklenir tabi.

Bu Dursun Galatasaray'ı cidden bitirmeye ant içmiş, son anda kurtulduk bundan biraz daha kalsaydı orta da kulüp filan kalmazdı.

Bir tek Badou'nun gitme meselesinde, oyuncu gitmekte ısrarcıysa gönderilmeli fikrine daha yakınım. Ya da kısa vadede kötü performans göstermesini göze alıp Fatih Terim'in maharetine bırakacağız işi. Hakkımızda hayırlısı. Dursun kalsaydı en ufak bir umudum bile yoktu, şu an en azından bir umut parıltısı var.

Ndiaye satilmazsa borcsuzluk kagitlarini imzalatamaz , sgk ve vergi borclarini kapatamayiz

tekrar bir avrupa yasagi gelirse de cok uzuntu verir

hele de sampiyon olup da avrupadan yasaklanirsak . Yakinda uefa denetlemesi var

Bu adam tarihin klube en cok maddi zarar veren baskani , bu tartisma goturmeyecek net bir gercek

zaten 2 seneyi cope atip gelirleri dibe vurdurdu , son senesinde ise muhtemel bir basari getirebilecek harcamalari en ust perdeden yapti

yalniz anlayamadigim bir nokta var , ismi dursun olmus onemli degil , bir yonetime hem oyuncu 7,5 milyon euro ya aliniyor diye asiri harcama yaptigini , bu paralar etmeyecegini dusunerek tepki gosterip , sonra 2-3 ay gecince 15 milyona satisi gundeme geldiginde nasil oluyor da "degerinin cok altinda" yorumu yapilabiliyor

bu esnada ndiaye hagi filan mi olmaya evrildi , osmanlidaki performansindan kat be kat yukari mi cikti ya da takim avrupa arenasinda boy mu gosteriyor da begenildi

dursun veya mustafa , unal ya da adnan fark etmez

7,5 milyon euro ya cok para verildi denen bir adam aylar sonra kim tarafindan 15 milyona satilirsa satilsin muthis bir finansal istir

7,5 dan 15'e çıkartan oynadığı kulübün marka değeridir.

Bir oyuncuyu Osmanlı'dan almak ile 3-4 senelik kontrat imzaladığı Galatasaray'dan almak tabi ki aynı şey olamaz.

Ndiaye zaten 1 senedir EPL takımları tarafından izleniyordu. Osmanlı'da oynarken bile 9-10 Milyon Euro'luk teklif gelmişti kendisine. Bizde 25. maçına çıktığı an maliyeti 9 Milyon Euro oluyor zaten.

Ndiaye tam West Ham, Everton tarzı takımlarda oynayacak bir isim. Fazlası yok ama buralarda oynar temposu ve koşu mekaniği ile. EPL takımları için pazar en az +7-8 Milyon Euro fazla.

Şampiyonlar Ligi oynasak bu sene 20 Milyon Euro'dan fazlasına bile satabilirdik 2-3 sağlam performans ile. Şu an 18 Milyon Euro maksimum gibi duruyor. Umarım bu fiyata satılır. Yerine bir sol bek ve Asamoah gelebilir Juventus bırakırsa.

Biz Osmanlı'ya satıştan pay falan verecek miyiz bilgisi olan var mı

Oyuncu burayı kafasında bitirdiyse ve ille de gitmek istiyorsa ve özellikle son maç da da gördüğümüz gibi oynayamayacak duruma geliyorsa, bu şartlarda kalması da başka bir risk olabilir.

Aklı selim şekilde düşünüyoruz zaten. Bu satış darboğaz yüzünden ve söylenenler doğru ise oyuncunun gitme isteği yüzünden. Ancak bana göre müthiş bir iş değil, belki şu an acil durum yüzünden mantıklı ama riskli.

Geri
Üst Alt