ndiaye yarın geliyor

Eger boyleyse biktirdi bu mesele cidden

Kimle muhattap oldugumuzu bilmeden diyalog kuruyoruz . Gerizekalilik yapiyoruz biz de acikcasi

Biriyle konusuyorsun mustafa kaya yaziyor , ayni kisi sonra mahir oluyor

Ugur guzel oluyor selami

Ne sacma sapan isler bunlar , yonetim lutfen bu gariplige bir son versin artik

Kimle muhattap oldugumuzu bilmeden diyalog kuruyoruz . Gerizekalilik yapiyoruz biz de acikcasi

Ugur guzel oluyor selami

Forum dünyasına hoş geldiniz.

Facebook ile karıştırdın beli ki forum dünyasını. 40 yılık forum gizlilik kültürünü senin için değiştirmezler herhalde. Beğenmeyen girmez bu tür platformlara

Ugur guzel oluyor selami

Yönetim : tmm

Forum dünyasına hoş geldiniz.

Facebook ile karıştırdın beli ki forum dünyasını. 40 yılık forum gizlilik kültürünü senin için değiştirmezler herhalde. Beğenmeyen girmez bu tür platformlara

Antuya , ua forumuna ve daha bir coguna bakalim bu kadar kolay kafana esen isimle istedigin kadar uyelikle yazabiliyor musun

Al iste sonucu goruyoruz . Herkes senin gibi bir seyden cekinip kendisini gizleme geregi ile yapmiyor bunu , sabote etmeye alay etmeye niyetlenip yapanlar var tonla

Antuya , ua forumuna ve daha bir coguna bakalim bu kadar kolay kafana esen isimle istedigin kadar uyelikle yazabiliyor musun

Al iste sonucu goruyoruz . Herkes senin gibi bir seyden cekinip kendisini gizleme geregi ile yapmiyor bunu , sabote etmeye alay etmeye niyetlenip yapanlar var tonla
Ua forumu mu kaldı ya doğru dürüst.

Antu yu bilmiyorum ama millet orada da gerçek isimleri ile dolaşmıyor.

Ha Admin yönetim tarafından kontrol mekanizması geçiliyor ise ona bende varım.

Burada zaten eskiden mod olan ve halen aranızda olan bir kişiye gerçek kimliğimi söylemiştim özelden.

2. hesap ile yazan ve Fenerli görünümünde olan arkadaş dan genel anlamda benim de bir rahatsızlığım yok, fakat geçenlerde kendini çok zeki zannedip beni trolleme düşüncesine girdiği ve üstte bahsettiğim konu haricinde.

Zaten onu diyorum , uyeler birbirlerinin bilgilerini gorsun demedim

Isimler gercek olsun , fakat bir kademe ust bilgiler tabi ki dogrulama amacli olsun sadece

Birinin kimlik numarasi yasaklanirsa ancak ugrasacak baska kimlik numarasi bulacak edecek vesaire vesaire

Onemli olan insanlarin bu sacma islere girmelerini engellemek . Yolu neyse ne , bir sekilde yapilmali bu

Birisi gelip sizi salak yerine koyuyor yazdiklari ile , siz buna "napalim normal" diyorsunuz

..
27914f7327630cb993c5571c7930af0d.jpg

Geri
Üst Alt