Ndiaye'den Çağrı: "Beni alın"

Dogru ise tulumbanin suyunu bol seviyor herhalde bu arkadas.
Küme düsen takimdan sampiyonlar ligi mücadelesi verecek takima gelecek, 1,5 milyon nesine yetmiyor.

Ulan piyasada başka adam mı yok da bunun peşinde koşuyoruz...Bu herife hala hangi kafayla 16 milyon verildi aklım almıyor ne oynadı abi bu adam bizde ? Son 4-5 maç hariç bildiğin vasattı...

Fernando gibi bir savunma generali varken topla arası daha iyi bir herif almamız lazım

Taraftarın ahı tuttu işte köpek gibi yalvarırsın..

Sıra sanada gelecek ribery, sende köpek gibi yalvaracıksın
iyi de adam gitmek istediği gibi biz de satmak istedik . üstüne bir de kar ettik. o dönem krizdeydik oyuncu maaşlarını bu parayla ödedik para almayan adam oynamaz. şampiyonlukta katkısı inkar edilemez ki. keşke imkan olsa da geri alsak.

iyi de adam gitmek istediği gibi biz de satmak istedik . üstüne bir de kar ettik. o dönem krizdeydik oyuncu maaşlarını bu parayla ödedik para almayan adam oynamaz. şampiyonlukta katkısı inkar edilemez ki. keşke imkan olsa da geri alsak.
Piyangodan Donk cikmasa sen harbi sampiyon olabilecegimize inaniyor muydun?

Fatih hocam 3 değil 5 verip alacaktır. Bayılır Galatasaray'ın parasını çarçur etmeye.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piyangodan Donk cikmasa sen harbi sampiyon olabilecegimize inaniyor muydun?
merhaba kenan . donk güzel bir opsiyon oldu ama o dönem oyuncu paralarını vermek de ayrı bir şampiyonluk bonusuydu . profesyonel topçu parasını almazsa maçta kendini kasmaz.

merhaba kenan . donk güzel bir opsiyon oldu ama o dönem oyuncu paralarını vermek de ayrı bir şampiyonluk bonusuydu . profesyonel topçu parasını almazsa maçta kendini kasmaz.
Fikrinde haklısın ama işte para mevzusunun çözülmesine rağmen zar zor şampiyon olduk. Piyango'dan Donk çıkmasa olmayacaktık bana göre.

Ayrıca her ne kadar o gün ateşi söndürse bile ben Ndiaye'nin satışından 8-9 milyon civarı kar ettiğimize inanmıyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Ndiaye'nin bize gelişinde 7,5 milyondan fazla gittiğini düşünüyorum.

ilk geldiğinde baya sempatimi kazanmıştı sadece fazla para verildiğini düşünüyodum gerçi ondan daha fazlasını vermişiz ama sonradan antipatik geldi paragözün teki menajeriyle birlikte ve en soğuk siyahi olabilir genelde onlar çok sempatik neşeli olurlar,şimdi kiralık gelcek olsa en az 5 milyon euro olcak 1 yıllık maliyeti opsiyon konulsa kaça patlar bize tahmin bile edemiyorum 10 milyonun altında olmaz heralde hayırlısı olsun deyip beklemekten başka yapcak bişey yok hoca kafasına taktıysa aldırır bence trezeguet içinde aynısı geçerli onuda aldırcak nasıl olursa olsun.

Haber başlığı neden ''beni alın'' acaba. Adam iyi bir takım bulamazsam dönebilirim demek istemiş.

Championshipte basarilar Ndiayecigim.

Öptüm, bye.

Kendini ispatlamamış birine yıllık 3 milyon vereceğine, kendini ispatlamış birine yıllık 4 milyon verin daha iyi.

——————

Geri
Üst Alt