Ndiaye'den Galatasaray Mesajı!

Yıllık 1.5 milyona oynuyorsa ben okeyim her türlü

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitti diye birşey demem ve kaldı ki iyi de para kazandırdı kulübe. Belki N'Diaye den para gelmeseydi o dönem çok daha zor zamanlar geçirebilirdik. Ama bence çok fazla abartılan bir oyuncuydu ve halada abartılıyor. Enerjisini doğru kullanamayan oyun zekası yerlerde bir oyuncuydu en son bizde.

Çok uygun fiyatlara kiralık olarak gelecekse çok bir maaş almayacaksa olabilir.

Stoke çıkamasa 2 sene kalsa biz de ne güzel olur. 16 milyon euro sat 2 sene bedavadan oynat. Tarihin transfer başarısı derim.

Stoke çıkamasa 2 sene kalsa biz de ne güzel olur. 16 milyon euro sat 2 sene bedavadan oynat. Tarihin transfer başarısı derim.
5131074.jpg

Burda en zor zamanlarda bizi bıraktı gitti yorumlarına katılıyorum.Çünkü duygusalız.
Ama şartları düşününce hem donk kalsın, hem bu gelsin ve hem Yeni bi orta saha
Ben geçen seneki gibi geri düştüğünde çaresiz bir orta saha Ve alternatifsiz bir takım görmek istemiyorum

Orta sahayı adam etmek için sadece Ndiaye yetmez. Temposu yüksek olsa da pas oyununda yavan kalır yine. Geçen yıl Ndiaye varken de çok iyi değildi zaten orta sahamız.

Mesela overrated bulduğumu söylediğim Nuri ile birlikte transfer edilmesini o yüzden isterim. Fernando-Nuri-Ndiaye ile birbirini tamamlayan bir hat oluşabilir diye düşünüyorum ki bu durumda Terim' in istediği 9.5 numara işlevini yapacaktır Ndiaye...

Donk, daha çok Fernando ve stoperleri yedekler ki Fernando fazla maç kaçırmazsa daha çok stoperde şans bulacaktır, hatta Terim' in Maicon' dan üstte tutmasını muhtemel görüyorum...

Gönül ister ki burada bahsetmediğim diğer orta saha oyuncularından birkaçı paketlenip iki adet kaliteli futbolcu alınsın; Nuri-Ndiaye ya da başkaları...

Geri
Üst Alt