Ndiaye'nin Maliyeti Açıklandı!

Geçen sene süper ligde 12 gol 10 asist yapan ndiaye olsaydı bu para normal derdim. Ama 6 gol 2 asist gibi vasat bir performans sergilediği sezondan sonra bu parayı nasıl etmiş bi açıklasınlar. Rezillik resmen.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan bu adamlar bruma maaşına zam istedi diye gazetelere haber saldılardı ben böyle bişey görmedim ya.

Transfer iyi, maliyet skandal.

Sneijder çok para alıyordu değil mi şerefsiz soyguncu herifler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cerez parasi gs için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iste bu yüzden Anadolu dan topcu almayalim diyor millet yillardir.

18 fesih bedeli az olmuş seneye kapmazlar inş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan bu adam osmanlispor'da MAKSIMUM EUR 1m oynuyordu, 2.75m nedir ya? maniyakmisiniz? kim bilir bu paranin yüzde kaci ndiaye gidiyordur, yüzde kaci kimlere...

ulan atibanın maaşı bile 1.4 milyon be Allahsızlar!! nasıl bu herife 2.8 milyon maaş verirsin 2 katı ya ABV dursun!!

herkes içini rahat tutsun.1 hajroviç 1 tarık çamdal kadar elde patlamaz...

Aga yemin ediyorum böyle saçmaya devam edeceklerse transfer yapmasınlar bu nedir ya iflas etmemiz kaçınılmaz bu gidişle yoldan geçene 2.5-3 milyon euro yıllık para veriyoruz.

sonrada o p*ç baskan ünal aysala laf atiyordu. senin yaptigin ne lan? kimlerin parasini yiyorsun?

Cidden bu takımı tutmanın anlamı yok artık. Dönen şerefsizliğin haddi hesabı yok.

Recep Yıldırım hani ikide bir gerçek Galatasaraylılar transferlere seviniyor deniyor ya, işte bu transferlere gerçek Galatasaraylılar sevinemiyor. Ne Bonservisin nede yıllık ücretin elle tutulur bir yanı var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt