Ne Demek Gitmiyor? Siz De Defolun Yönetim!

Boğaç Bozkurt

Parçalı Üye
Duygun Yarsuvat : "Prandelli istifa etmediği sürece sezon sonuna kadar takımın başında kalacak."

Böyle rezalet olmaz. Babanızın çiftliği değil Galatasaray! Prandelli'yi gönderecek gücünüz yoksa ne halt etmeye geldiniz? Siz de defolun o zaman. Yeter ulan yeter! Kanser ettiniz bizi. Başlarım lisenize de, kodamanlarınıza da... Azizbahçe değil burası.

Son düzenleme:
Adamın tazminatı var anlayın işte.Takım o kadar kötü durumda ki garibanların aldığı maaş bile batıyor.

Prandelli'nin de Allah bin belasını.Beni kovmak istiyorsanız paramı verin ehehehehe xD diyor her maç ve basın açıklamasında.

Geçen ay yollanmalliydi. Halen durduruluyorsa yaziklar olsun.

Apo denilen yalancı herif sözde en büyük Galatasaraylı. Kulübe üç beş bir yardımın dokunsa ya madem. Ama yok siz anca yiyin çakma Galatasaraylılar sizi.

Bu gidişle Prandelli yönetimi kovacak.

GT-I9300 Tapatalk

şaka mı bu gerçkten gitmiyor haberleri....bu yönetime kabaran birşey var beyler ..hocayı antep maçına çıkarırlarsa....alıancak bir mağlubiyetle işin rengi değişir...bunu neden anlamıyorlar neden

Bu lafı bugün mü söyledi başkan? Neden hiçbiryerde yok baktım bulamadım nerede söylemiş

başkan seçimine gerek yokmuş. koltuk boş kalsa olacağı en fazla buydu.

Rezalet. Prandeliyi gonderecek paramiz yoksa kapatalim kulubu.

Prandeli'yi gondermenin maliyeti 2m avro.

Kalmasinin maliyeti 2m maas + seneye cl'ye kupasina katilamama + kupa da elenme + ligde ilk 3'e girememe = 20m avro.

Yarsuvat'in amaci ne? Gondermemesinin sebebi ne? İnisyatif ve risk almayacaksa neden baskanlik koltuguna oturuyor?

Baskanlik makami korkaklarin degil. Uni yonetmeye benzemez bu isler... Bence yarsuvat'in kapasitesini asiyor kulup baskanligi.

Bu yonetim ocak ayini zor gorur... Hala israr ediyorum bu konuda... Prandeliyi kovmazlarsa taraftar her ikisini de postalar.

Böyle şey olmaz.Madem kovulamıyor, taraftar devreye girmeli.O Ultraslan eğer gerçekten Galatasaraylıysa gider, Prandelli'nin evinin önünde sabahlara kadar bekler, protesto eder, statta ıslıklar, yuhalar.Selçuk'u bilmem kimi ıslıklayana kadar bunu yapsın.O bi şey yapmasın, bu bi şey yapmasın, bu takım çiftlik değil.

Evet yönetim Bir hocayı göndermekten acizse kendileri defolup gitsinler.

Böyle şey olmaz.Madem kovulamıyor, taraftar devreye girmeli.O Ultraslan eğer gerçekten Galatasaraylıysa gider, Prandelli'nin evinin önünde sabahlara kadar bekler, protesto eder, statta ıslıklar, yuhalar.Selçuk'u bilmem kimi ıslıklayana kadar bunu yapsın.O bi şey yapmasın, bu bi şey yapmasın, bu takım çiftlik değil.

Kol gibi sözleşmeyi verirken düşünecektik onu.

Alo yönetim siz neden secime girdiniz? Heralde sezon sonuna kadar sirf orda egolarini tatmin etmek icin geldiler, birisi ben birzamanlar galatasarayin baskaniydim demek icin. digeri de yillarin yönetime girememe acisini cikarmak icin gelmis, sifir planlama sifir cözüm , para desen hicbiri cepinden 5 kurus vermiyecek olan sahsiyetler, ama sorarsan galatasaray icin canimi veririm derler basin gidin be sahtekarlar

Geri
Üst Alt