Ne Demek Gitmiyor? Siz De Defolun Yönetim!

Duygun Yarsuvat : "Prandelli istifa etmediği sürece sezon sonuna kadar takımın başında kalacak."

Böyle rezalet olmaz. Babanızın çiftliği değil Galatasaray! Prandelli'yi gönderecek gücünüz yoksa ne halt etmeye geldiniz? Siz de defolun o zaman. Yeter ulan yeter! Kanser ettiniz bizi. Başlarım lisenize de, kodamanlarınıza da... Azizbahçe değil burası.

Kaynak.?!!!

* LG G2 Tapatalk *

Bence Duygun Yarsuvat Galatasaray Başkanlık Titri için Başkan olmuş bu açıklamalardan başka bir mana çıkartamıyorum.

Son düzenleme:
tazminat ödemeye gücümüz yetmez gibi bir şey yok. koskoca Galatasaray 3-4 milyon veremeyecek ise kapatalım dükkanı. saçma sapan oyunculara milyon eurolar veriyoruz. Şimdi prandelli'yi göndermez isek koskoca sene gidecek, şampiyonluk gidecek ki bu durumda 3-4m vermeyerek kazanacağımız şampiyonluk geliri, cl katılım payı gibi milyon eurolar gidecek. bu adamın durduğu her saniye takıma zarar. bir an önce yollanmalı

kaynaksız,saçmasapan insanların söylemlerini gelip buraya konu diye açmayın.

Son düzenleme:
Haber Eski ..bi zamana baksaydin...boşuna milleti delirtdin !

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1417108748902.webp
    uploadfromtaptalk1417108748902.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Yönetim fenerbahçe ve beşiktaşa gol atması gerekirken neden her seferinde taraftara gol atıyolar, ilginç.Bunak başkanımız rakipleri karıştırmış olabilir.

Kadir Çetinçalı ‏@kadircetincali 1 dk.1 dakika önce
G.Saray Yönetimi Prandelli gönderme kararını aldı. İtalyan hoca ile kesin olarak yol ayrımına gidildi.

SON DAKİKA | Galatasaray Yönetim Kurulu, teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı aldı (DHA)

bunu paylaşanın taaa..... ödümü patladı uyku sersemi okudum. kapatın bu başlığı bu nedir ya.

Geri
Üst Alt