Ne Duyuyorsunuz? Yanny mi Laurel mu?

orjinal kayıt laurel şeklindeymiş

Hayatıma ne gibi bi artı katacak bu şimdi?

Enteresan bir bilgi ustat. Beyin ve duyunun nasil ayni input'u farkli algilayabilecegine dair degisik bir ornek. Karantina gunlerinde evde ailecek karsilikli otururken bir çay sefası sırasında konuşma konusu olabilecek bir durum :D

Yarim saat sonra tekrar dene gurboid dostum:D Bende en basta net Yanny diye takiliyordum. Kardesim falan benimle tartismaya girmeye calisti (nedir bu hiddet bu celal), sonra bir anda laurel duyar oldum. Beyin kendini sartlandirmis laurel duymaya galiba. Yine sonra Yanny ye döndü simdi :D

DNAz dna artığı demek değil mi lan? Bu beladan bizi kurtaracak ve beni kaçak et kesmeye tekrar döndürecek her türlü araştırmayı destekliyorum.

DNAse DNA daki rubonukleit asit parcaciklarini kesen bir proteindir ustadim. Yani mevcut DNAyi artık haline getiren turden :D

Kacak et ha? Bu gunlerde basincli su + borel dezenfektani kullanmadan hicbir kacak et'e girismeyelim.

DNAse DNA daki rubonukleit asit parcaciklarini kesen bir proteindir ustadim. Yani mevcut DNAyi artık haline getiren turden :D

Kacak et ha? Bu gunlerde basincli su + borel dezenfektani kullanmadan hicbir kacak et'e girismeyelim.
maxresdefault.jpg

Geri
Üst Alt