Ne Eksik Ne Fazla

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Evet arkadaşlar bu leş konuyu açmamın sebebi forum kalitesini artırmak, yeni , olumlu , güzel çözüm öneriler bulmak ,vakti değerlendirmek.

Böyle bi konu bulunsun dedim , cıvıtanlar olur olsun zaten her şey ciddiyet değil :tiphat: ve bişey kapsak bile yeter .

Sorular Basit

1)Forumda şu da olsa çok iyi olurdu dediğiniz şey ?

2)Forumda şu olmasaydı forum daha neşeli daha güzel daha güzel olurdu dediğiniz şey ?

(Çoğu konuları kapsayabilir ,Argo Küfür +18 şeyler Şahıs İsimleri HARİÇ)(Konunun leşliğinin bi sebebide açtığım konu sayısının 3-4 ü geçmemesi kusuruma bakmayın :) )

Sakin ol kanki sen koskoca moderatörsün konu leş bile olsa -ki degil- saygı gösterilir sıkıntı yapma :)

Bu arada forumda bir eksik göremiyorum ben, ama ramazan gelince " en sevdiginiz yemekler " konusunun kapatılmasını simdiden talep ediyorum, saygılar

İyi akşamlar foruma yeni geldim iyi akşamlar diyeyim dedim iyi akşamlar tekrardan.

Kendini belli eden ama atmaya kiyamadigimiz kus familyasina selam olsun.

Onlar buraya Cimbom'lu olarak üye olunca kendilerini tatmin ediyorlar, zevke geliyorlar.

Bu olmasa güzel olurdu.

1.Ceza puanımızı görebilmeliyiz.

2.Ceza aldığımızda site tamamen bloke oluyor , logout bile yapamıyoruz.Mecbur cache ve history temizlemek zorunda kalıyoruz.Ceza aldığımızda ( perma ban değilse) profilimizi , gele kutumuzu ve bildirilerimizi görebilmeliyiz.Böylece neden ceza aldığımızı görebilir ve ona göre itiraz hakkımızı kullanabiliriz.

Saygılar..

Herkes mesajları uzun uzun yazsa benim gibi çok mutlu olurdum.:asd:

Böyle çok yalnız hissediyorum kendimi. :(

EDIT : Şaka bir yana daha fazla sportif- Analiz içeren konular,ve bu konulara rağbet olsa, bu konularda deneyimli ve gönüllü yazarlar çıksa (özellikle bizim gibi GSE rütbeliler bence biraz daha dahil olmalı bu işe) iyi olurdu bence.

Aynen Melih'e katılyıorum, ceza alınca konuları bile göremiyoruz yani ilk ceza aldığımda ihraç olduğumu zannetmiştim. MYC alıyoruz, bırakın bari konuları okuyalım:)

Kesinlikle Katılıyorum çoğu yoruma özellikle

analiz işi çok doğru . Scout merkezine çevirmenin alemi yok ama eskiden bu işler daha fazlaydı şimdi epey azaldı

o güzel Hoca Analizleri , Genç oyuncu Analizleri bizi spora yaklaştıran şeyler zaten şu adaletsiz şikecilerin cirit attığı ortamda yeterince spordan uzaklaştırılıyorken :nargile:

1.Ceza puanımızı görebilmeliyiz.

2.Ceza aldığımızda site tamamen bloke oluyor , logout bile yapamıyoruz.Mecbur cache ve history temizlemek zorunda kalıyoruz.Ceza aldığımızda ( perma ban değilse) profilimizi , gele kutumuzu ve bildirilerimizi görebilmeliyiz.Böylece neden ceza aldığımızı görebilir ve ona göre itiraz hakkımızı kullanabiliriz.

Saygılar..

Imzami atiyorum. Aynisini bende yazmak istiyordum.

Moderatörlerin isme ve konuya bakmaksızın küfür ve hakarete karşı sıfır tolerans göstermesi.

Guzel baslik tebrik ediyorum . Bin defa soyledim bunu bu forum takan yok ama tekrar edecegim boyle bir istekle konu actigina gore belki sen ilgi gosterirsin . :)

Forumda icinde futbol hikayleri olan saglam bir baslik acilsin . Her hafta duzenli bir futbol hikayesi arastirmasi yapilsin video ve fotograflarla desteklenip paylasilsin . Futbolun sadece cirkin yonu degil duygusal ve bana gore asil onemli olan yonu daha cok konusulsun . Bi iki konu acmistim buna yonelik ama benimki kapsamsizdi cunku ingilizcem iyi degil ve video hazirlama gibi yeteneklerim yok malesef . Fotograf koymayi bile zar zor beceriyorum ama forumdan 2-3 kisilik bir grup olusturulup boyle bir sey yapilsa bence mukemmel olur . Ben Steve Savidan'i yapmistim mesela super bir hikayesi vardi . Ki futbolun icinde muazzam hikayeler var . Bireysel futbolcu hikayeleri - takim ya da derbi hikayeleri olabilir hatta taraftar hikayeleri bile bence boylece futbola entellektuel bir bakis acisi getirmis oluruz ki canim ulkemde boyle seyler ragbet gormez pek yine de ilgi cekici hale getirilip bu tarz bi basligin olmasini cok isterim .

Geri
Üst Alt