Ne İşle Meşgulsunuz?

Cevap: Ne İşle Meşgulsunuz?

Yine her türlü takmışsınız kardeş ;)

Geçen gün bir devlet memuruna arkadaşım sordu. Sen 4.000 alıyo musun dedi.

''Yok be gardaşçıııımm. Dedi ya Başbagan 8.000 alıyomuşuuuk, nerde be 4.000 tabi tabi 8.000 alırıg'' dedi. Aklınca dalga geçiyor. 4.200 falan alıyor. Ama Tayyip Erdoğan 8.000 dedi diye 8.000 değil 4.000 alırız diyo. Ulan 4.200 tl alıyosun, karında 4.000 alıyo. Ev sizin zaten. Adamı bir gör ama, yanımda getir götür işini vermem

Yardırıyor. Doğduğu gün Samsun maçını kazandık. Sonrasında Karabükle berabere kaldık ve üçte üç yaptık.

17 günde 17 tane maç kazanıp 3 tane kupa kaldırdık. Ne sanıyorsunuz ya, hepsi DENİZ sayesinde. Koçumun taşakları 50 okka çekiyor. Hepsi o taşaklar sayesine maşallah :)

Uyutmuyor sıpa, özellikle annesi hiç uyumuyor. Aynı ben, yerinde duramıyor :)

Edit: Dün maç başlarken ağlıyordu. Aldım kucağıma, futbolcular koridordayken çalan Cimbom Galatasaray, Galatasaray Şampiyon marşını söyledim. Salak salak bakıyo suratıma :asd: Ama sus pus dinledi :) Büyük Galatasaray'lı olacak

Allah bağışlasın abi :)

Bazı şeylerde 3 te 1 olabilirmi?

Alkolik bir arkadaşım

''Kıbrıs'ı çok seviyorum birader, 5 TL ye kafayı bulabiliyosun'' derdi.

3 tl konyak

1,25 sprıte

0.75 kuruşa da sarma sigara içtin mi tamamdır.

Ama şöyle bir durumda var tabi, Absolut 75 cl burada 17 TL falan

70 cl yeni rakı 12 tl falan

Bazı şeylerde 3 te 1 olabilirmi?

Benzin ve alkol ucuz:)

''Yok be gardaşçıııımm. Dedi ya Başbagan 8.000 alıyomuşuuuk, nerde be 4.000 tabi tabi 8.000 alırıg'' dedi. Aklınca dalga geçiyor. 4.200 falan alıyor. Ama Tayyip Erdoğan 8.000 dedi diye 8.000 değil 4.000 alırız diyo. Ulan 4.200 tl alıyosun, karında 4.000 alıyo. Ev sizin zaten. Adamı bir gör ama, yanımda getir götür işini vermem

Bir ilave: KKTC'de devlet memurlarının maaşlarını yani o 4200 liraları Türkiye ödüyor.

Alkolik bir arkadaşım

''Kıbrıs'ı çok seviyorum birader, 5 TL ye kafayı bulabiliyosun'' derdi.

3 tl konyak

1,25 sprıte

0.75 kuruşa da sarma sigara içtin mi tamamdır.

Ama şöyle bir durumda var tabi, Absolut 75 cl burada 17 TL falan

70 cl yeni rakı 12 tl falan

Şarapcılar derneği olarak Kıbrıs'a kaçıyoruz, göç başlasın:D

Hangi kurumda çalışırmış bu memur arkadaşımız?:confused:

yuh memur maaşına bak 4200 tl keşke Türkiye'de de böyle olsa

Alkolik hareket engellenemez :) Burada iyiki pahalı yoksa nasıl bırakacaktık Alkolü, Sigarayı. Allahtan daha nefes alıp vermeye vergi koymadılar. Halimiz dumandı valla. Gerçi oda yakındır.

Eskiden benzin alkol ve sigara ucuzdu. Şimdi sigara aynı oldu, benzin 3,05 falan. Yakında TR ile aynı olacak. Alkol hala ucuz

Üc gün ise gidiyorum 2 gün okula, araba üzerine meslek yapiyorum.

4-5 senem daha var. :D

Bilgisayar mühendisiyim. Yaklaşık 1 yıl oldu ofisimizi açalı, bir kaç arkadaşla beraber işleri idare etmeye çalışıyoruz. Şu an küçüğüz; halimizden memnun olmaya, idare etmeye çalışıyoruz, büyümek için çabalıyoruz. Umarım ileride büyük bir şirket haline geliriz ama bu piyasayla ve yazılımın oldukça ele düşmesinden ötürü daha orijinal fikirler üretmemiz gerekiyor.

Business intelligence ve daahboarding hakkında araştırma yapmani tavsiye ederim.

---

I am here: https://maps.google.com/maps?ll=52.026759,5.829710

Geri
Üst Alt