Ne kadar içersiniz?

Cevap: Ne kadar icersiniz?

Günde 3-4 bira içerim..Ama geceleri..Burayı okurum bir yandan, bir yandan oyunus oynarım..Pek bir hareket yoksa internette dizi izlerim..Bu gün the death walk bitti..Supernaturel'e başlıyorum yarın ;) Bira eşliğinde...

Yanlisliklta ben bir Alkoligim secenegini sectim.

5-6 senedir agzima bir damla bile sürmedim. Sigara da kullanmiyorum. Herkese öneririm, birakin icmeyi. :)

Lisede baslayan alkol alma lise sonda iyice artmıştı, mezun kaldığım 1 sene tavan yapmıştı, şuanda üni'de istisnasız hergün içeriz.

Ancak ne yazıkki bütcenin büyük kısmı alkole gidiyor, kimi zaman yemek yiyesim gelmiyor, günde 1 öğünle gecistiriyoruz, ama alkolde sınır yok.

Tabi derslere de yansıyor, üni'nin en kolay ing hazırlık senesinde çakmış bulunmaktayım, bütün tatil yaz okuluna gidicek simdi. :o

Bazen 4-5 gun surekli bazen 1-1,5 ay hic, degisiyor zamana, mekana ve ruh haline gøre. 3-4 ay hic icmedigim de oldu.

Limit olarak da cok fazla bira icebilirim.

Selen'den ''Ne kadar icersiniz?'' üzerine bir tez bekliyorum. :ask:

Ne zaman disari cikar canim eglenmek isterse modumda olursam icerim . Ictim mi cok icerim cunku onume geleni bir saatte tuketebilen biri olamadim hic bir zaman . Sarhos oldugumu da hatirlamiyorum ( herkes boyle der ama cidden :D ) Abimin en buyuk hedefi de bir gun beni sarhos gormektir . Basarir mi bilinmez ama sanmiyorum :p

ne icersiniz diye soraydik keske belki anlatanlar salgam yada kalsiyum sandoz icior....

En ucuzlarından öğrenci işi bira yada istanblue. :o

Cevap: Ne kadar içersiniz?

Potakalli Blue Moon

Heineken

Buz gibi St Pauli girl

Portakalli Blue Moon

blue-moon.jpg

Cevap: Ne kadar içersiniz?

Ramazan'da durmayan var mı ? :)

Geri