Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim dönemde büyük migrosta filede satılırdı. hem cam hem "kemik" diye tbir edilenler , renklilerde vardı- keçeliler vardı - susamlı gibi olanlar vardı.
Hepsine ayrı değerler biçmiştik (büyük ekonomi kurduyduk şaka maka) - Demir kullanmak yasaktı kesinlikle. Hakikaten bu kafayı ve oyunu tecrübe etmeyen çocuklar çok eksik kalıyor bence. Bir misket ikincisi lego - ama maalesef anomral pahalandı lego kafaları
- Sprite vardı yeşil sarı
- Nutella vardı kahve sarı
- İnci vardı farklı renklerde
- Keçeli
- Susamlı
Bizim evin altında bakkal Hüseyin Abi vardı, ben cocukken cok hareketli bir cocuktum. Top oynarken falan bazen bakkalın cipsleri deviriyordum.
Hüseyin Abi’de beni Algida dondurma dolabına sokuyor 3-5dk oraya kitliyordu. Aradan yıllar geçti ben büyüdüm ama Hüseyin abim yanımda ne zaman kız görse gelip bu hikayeyi anlatırdı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.