Üye Görüşü Ne Olacak Bu Takımın Hali?

yapmamız gereken 3tane idare edecek forvete sahip olmaktı, yapmadık Takıma 5+1 için Türk oyuncular getirmemiz gerekiyordu, yapmadık.
Bu sene şampiyonluk zor, hele ki fb-tff işbirliği varken transferinde anlamı kalmıyor zaten.:k19:

13561-olacak-takimin-hali-bykf55eigaafl6n-jpg

Cok güzel bir arguman bence.... Bu 4-4-2 sistemi ciddi anlamda Galatasaray gelenegini yansitiyor, biz geleneksiz bir takim degiliz. Benim icin dizilis pek önemli degil, ama eger tek forvet ile olmuyorsa, israr etmemek lazim...

2015/2016 CL

;(

Bench:
Sinan Bolat
Alex Telles
Stoper
Veysel Sari
Cemal
Olcan
Pandev

Son düzenleme:

2015/2016 CL

;(

Bench:
Sinan Bolat
Alex Telles
Stoper
Veysel Sari
Cemal
Olcan
Pandev

Balotelliyi bu transfer dönemi alabilirdik ama önce Sneijderi satmaliydik.

Balo ve Nuri bu takimi gayet saglam yapardi, ondan eminim.

Sneijder kesinlikle kötü oyuncu oldugunu söylemiyorum ama yaşi geçiyor ve o 2 oyuncu ondan daha gençler

Cok güzel bir arguman bence.... Bu 4-4-2 sistemi ciddi anlamda Galatasaray gelenegini yansitiyor, biz geleneksiz bir takim degiliz. Benim icin dizilis pek önemli degil, ama eger tek forvet ile olmuyorsa, israr etmemek lazim...

kesinlikle bence şöyle bi kadro şimdikinden çok daha verimli olacaktır;

Burak Pandev

Sneijder Melo Cemal Olcan

Balta Semih Cecu Tarık

Muslera

kesinlikle bence şöyle bi kadro şimdikinden çok daha verimli olacaktır;

Burak Pandev

Sneijder Melo Cemal Olcan

Balta Semih Cecu Tarık

Muslera

Vay aradan birde Cemal´i türk yapmissin hemen :D...
Bencede olabilir, ancak sol kanattan kötü zayiat veririz...Ben mesela ne olursa olsun Bruma kardesimizi kadroda görmek isterim...

Yahu bu burakla hala başarı bekleyen var mı...Sene başından beri söylüyoruz yapmayın etmeyin bu adama prim vermeyin.Yanındakine pas vermekten aciz,ofsaytı bilmeyen,gol vuruşu zayıf,oyun aklı olmayan 30 yaşına gelmiş bir adamı niye oynatmak zorundayız.Yazık değil mi bizim sinirlerimize.Yemin ediyorum bu adam yüzünden futboldan soğudum,siz nasıl dayanabiliyorsunuz..

Başlığı görünce direkt aklıma bu görüntü geldi tam uyuyor esasında :)

hqdefault.jpg

Merak etme sneijder,melo,bruma gibi adamlar böyle taraftarlar ve bu medya varken çok kalamaz bizde zaten.

Bilgin Gökberk bir programında ''türkiye vasatlar ülkesi'' demişti.Hakikaten öyle.Hiçbir yeteneği olmayan burak,sabri hatta son dönemde selçuk gibi adamları en ufacık olumlu hareketinde göklere çıkartıp,sneijder,melo,bruma,pandev gibi adamlar 2-3 kötü hareket yapınca yerin dibine sokmak herhalde bundan güzel açıklanamazdı.

Merak etme sneijder,melo,bruma gibi adamlar böyle taraftarlar ve bu medya varken çok kalamaz bizde zaten.

Bilgin Gökberk bir programında ''türkiye vasatlar ülkesi'' demişti.Hakikaten öyle.Hiçbir yeteneği olmayan burak,sabri hatta son dönemde selçuk gibi adamları en ufacık olumlu hareketinde göklere çıkartıp,sneijder,melo,bruma,pandev gibi adamlar 2-3 kötü hareket yapınca yerin dibine sokmak herhalde bundan güzel açıklanamazdı.

biz kimseyi kötülemiyoruz, biz sistemi ve düzeni konuşuyoruz şu anda

o zaman yavaş yavaş sneijdere yol vercez

Göndermek istesek bile kimse büyük para verip alamaz. Yani Sneijder´i satmak bize pek birsey getirmez. Hoca bence kanatlarda bir Olcan ve Bruma´yi birlikte denese diyorum ?

----------Burak Yilmaz---------------
Bruma-----Sneijder-----------Olcan--
------------Melo-----Emre----------
Hakan-----Chedjou--Semih-----Tarik
-------------Muslera---------------

Göndermek istesek bile kimse büyük para verip alamaz. Yani Sneijder´i satmak bize pek birsey getirmez. Hoca bence kanatlarda bir Olcan ve Bruma´yi birlikte denese diyorum ?

----------Burak Yilmaz---------------
Bruma-----Sneijder-----------Olcan--
------------Melo-----Emre----------
Hakan-----Chedjou--Semih-----Tarik
-------------Muslera---------------

ben 1000 yıl geçse bu kadroyu çıkaracak bi kapasite veya cesaret göremiyorum hocada, durmuş brumayı kesiyor hala..

evet işin kötü yanı o, uygun kadro yok şu anda, ama bence yavaş yavaş geçilmeli, gerekirse revizyon yapılmalı

Kadroda değişikliğe gidilmesi gerekiyor ancak bu sistem odaklı olmamalı bence. Başarı için tek formasyon şart değil örneğin kaliteli bir forvet ile 4-2-3-1 için ideal bir kadro oluşturabilirdi.

bu konudaki baslik soruyu gördükce depresyonlara giriyorum arkadas :38573:

Kadroda değişikliğe gidilmesi gerekiyor ancak bu sistem odaklı olmamalı bence. Başarı için tek formasyon şart değil örneğin kaliteli bir forvet ile 4-2-3-1 için ideal bir kadro oluşturabilirdi.

ya ben nedense tek forvete bi türlü sıcak bakmıyorum, zamanında hakan şükürle de denenmeye çalışıldı ama o hep defansın arasında kaybolup gidiyordu, ne zaman yanına top indirebileceği biri geldi o zaman iş değişiyordu,

burak dar alan oyuncusu değil geniş alan oyuncusu, 2. bi forvet ona alan açmalı aksi takdirde o da kaybolup gidiyor..

Geçen seneden beri söylüyorum yine söyleyeceğim burak bu takımdan kesilmeden bu takımın düzelme ihtimali yok.Kadrolar yapılıyor,fikirler paylaşılıyor ama herey bu adamde bitiyor.Burak kesilmeden ve eldeki opsiyonlar içinde en iyisi gözüken pandev tek forvete geçmeden bu takım ifla olmayacak.Umarın kesilir yoksa tarihimizin en acı sezonu bizi bekliyor olabilir.Çünkü takım gol atamıyor ve daha kötüsü hiç atamayacak gibi gözüküyor.

Geri
Üst Alt