Ne Tür Muhabbetlerde O Ortamı Terk Etmek İstersiniz?

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Benim birkaç tane var

- şu kezbanı şöyle düşürdüm böyle yaptım muhabbetleri

-Devamlı kendi işiyle alakalı muhabbet döndürenlerin olduğu ortamlar

-inanca veya inançsızlığa saygı duyulmayan ortamlar

- malum kesimin tatlı biçimde malum partiyi eleştirmeye çalıştığı ortamlar(bak orada hatası var ama diye devam eder..)

-şu gününde bir halt olamayıp devamlı geçmişteki anılarıyla bir yerlere gelmeye çalışanlar

-Kendi arabası olmadığı halde yok abi c serisi mercedes mi bmwnin iç donanımı vasat vs muhabbetleirn döndüğü ortamlar(aslında bu örnek çoğaltılabilir kendi sahip olamadığı şeyleri devamlı eleştirenler)

-

Almancıların bastığı başlıkları diyor genel kanı bu yönde ilerliyor.

Hangi ortamı terk ederim bilmiyorum ama kesinlikle bulunmayı sevdiğim ortam bir şeyler içtikten sonra kafası hoş çakır keyif olan bir arkadaşla havadan sudan muhabbetler, futbol Galatasaray sohbeti, karı kız müzik eğlence gırgır şamata yeme içme gezme tozma falan filan...

O değil de kendisini öven kişilerden nefret ederim, böyle gösteriş amaçlı bir şeyler paylaşırlar, bir şeyler gösterme çabasına girerler ya iğrenirim. Gözümde dibe batar zaten de bulunduğum ortamda da onu rezil ederim olabildiğince.

Bazen yeni tanışılan ortamlarda doktor bey siğil çıktı deyip masanın üzerine şakdanak koyabiliyor insanlar.

O zaman kapıya doğru gözüm kayıyor tabii..

Benim birkaç tane var

- şu kezbanı şöyle düşürdüm böyle yaptım muhabbetleri

-Devamlı kendi işiyle alakalı muhabbet döndürenlerin olduğu ortamlar

-inanca veya inançsızlığa saygı duyulmayan ortamlar

- malum kesimin tatlı biçimde malum partiyi eleştirmeye çalıştığı ortamlar(bak orada hatası var ama diye devam eder..)

-şu gününde bir halt olamayıp devamlı geçmişteki anılarıyla bir yerlere gelmeye çalışanlar

-Kendi arabası olmadığı halde yok abi c serisi mercedes mi bmwnin iç donanımı vasat vs muhabbetleirn döndüğü ortamlar(aslında bu örnek çoğaltılabilir kendi sahip olamadığı şeyleri devamlı eleştirenler)

-
Tamamına benden +1

Ek olarak uzmanlığa saygı duymayan insandan nefret ederim, arkadaşımsa anında silerim asla taviz vermem. Forumda da var ne yazık ki böyle tipler, mesela örnek adam doktor ile oturmuş tıp ile ilgili teknik bir konuyu tartışıyor. Tamam fikrin olabilir, kendi hayatında uygulamazsın ama bilmediğin veya iki üç kulaktan dolma bilgiyle senelerini bu işlere veren adamlarla tartışma be kardeşim, sen yorumu bilgi kabul ediyorsun o adam bilgiyi yorumluyor bu aradaki farkı çözemeyen adamla da işim olmaz, Allah bin belasını versin böylelerinin.

Not: doktor sadece bir örnekti herhangi bir uzmanlık alanı da olabilir.

Unuttuğum çok önemli bir grup var konuyu editleyemediğim için buraya yazıyorum..

-Hiçbir vasfa sahip olmadığı halde babasının kurduğu iyi bir işletmeyi sanki kendi tırnaklarıyla bu hale getirmiş gibi göstermeye çalışanlar..

edit : - ne idüğü belirsiz bir yerin amirine müdürüm müdürüm diye yalakalık yapanlar.. Orada çalışanları anlarım da dışarıdan birilerinin bunu yapması aşırı irrite ediyor..Müdür bey dersin - X Bey dersin

Ayrıca kendi özel ve iş yaşamımdan bahsedecek olursak. Müdür gelince parti torpili ile işe giren insanların normalde yapmayacakları işi kapmak için taklalar attıkları ortamlarda dönen muhabbetlerden kaçmak iyi geliyor.

Tamamına benden +1

Ek olarak uzmanlığa saygı duymayan insandan nefret ederim, arkadaşımsa anında silerim asla taviz vermem. Forumda da var ne yazık ki böyle tipler, mesela örnek adam doktor ile oturmuş tıp ile ilgili teknik bir konuyu tartışıyor. Tamam fikrin olabilir, kendi hayatında uygulamazsın ama bilmediğin veya iki üç kulaktan dolma bilgiyle senelerini bu işlere veren adamlarla tartışma be kardeşim, sen yorumu bilgi kabul ediyorsun o adam bilgiyi yorumluyor bu aradaki farkı çözemeyen adamla da işim olmaz, Allah bin belasını versin böylelerinin.

Not: doktor sadece bir örnekti herhangi bir uzmanlık alanı da olabilir.

böyle bir tespit görmedim bu lafı sık kullanacağım izninizle

genellikle suratsızların olduğu ortamlardan topuklarım kıçıma vura vura uzaklaşmak istiyorum..

Terk etmem ama komik bulurum dediklerim

- hafta ici calisacaksin ki hafta sonunun degeri olsun mealindeki 08/17 cilerin avuntulari

- baba parasi muhabbeti yapanlar , sanki calisip kazaninca ayrica madalya takiyorlar

- para kazanma cinsini kategorize edenler , o , parayi bilmem nereden bulmus gibisinden

- seyahat nosyonu olmayan ama insanlarin gittigi lokasyonlara negatif kulp takanlar

Geri
Üst Alt