nebil evren

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
arada izliyordum sunlarin kanalini ama su videodaki tavri nedeniyle engeli bastim

Bu ofke bu nefret ne boyle? Ne yani baris alper sakatlanmamis olsa bu bile pozisyonda ve macin genelinde birsey yok mu????

aslında iyi bir gazeteci ve galatasaraylı diye biliyorum kendisini ama nasıl böyle bir duruma düştü anlamadım

Bu adamı severim ama ordaki rezaleti konuşacağına nelerin peşine düşmüş neleri sorgulamış çok garip. Galatasaraylılar bile böyle yaparsa diğerleri neler yapmaz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamı severim ama ordaki rezaleti konuşacağına nelerin peşine düşmüş neleri sorgulamış çok garip. Galatasaraylılar bile böyle yaparsa diğerleri neler yapmaz.

Buna nezaman denk gelsem aleyhimize konuşuyordu, nihat da eşlik ediyor bu sezon.

paran varsa medyada herkesi satın alabilirsin birkaç istisna haric ,rakip takım yorumcularını dahi satın alabilirsin
adamlarda hepsini satın alıyorlar nasıl paralar veriyorlar varın siz düşünün

Nihat gene adil adam. Yanlış da olsa gördüğünü söyler ve adam Beşiktaşlı sonuçta. Nihat ı da severim. Ama Nebil Evren e şaşırdım.

2 side onların değirmenine girmiş. Bu spor medyası komple malum holding dümeninde artık

bunlar galatasaray düşmanı ntvspor un artıkları ne bekliyordunuz ki? birde trt özgür buzbaş denilen sinsi şerefsiz var o da eski ntvspor artığı.

Muhtemelen sadece maldır yani bilemiyorum. Daha geçen hacı iti konusunda GS haklı falan demişti.

Geri
Üst Alt