Necati Galatasaray'a Tekrar Geliyor

Necati'ye 1 milyon çok fazla değil mi? Tabi euro bazından. 1.000.000 TL'ye geliyorsa gelsin, fazlasını hak etmiyor bence.

Max 1 dedim zaten renkdas, 600 bin euro 700 bin euro iyidir . Abi tamam belki hiç oynamaz ama Necatiye 200 bin euro verilecekse hiç çağırmayalım daha iyi .Tamam her para bizim için kıymetli ama 600 bin Euro falan verilmeli gelirse :D

Max 1 dedim zaten renkdas, 600 bin euro 700 bin euro iyidir . Abi tamam belki hiç oynamaz ama Necatiye 200 bin euro verilecekse hiç çağırmayalım daha iyi .Tamam her para bizim için kıymetli ama 600 bin Euro falan verilmeli gelirse :D

Tamam geçmişteki katkılarına lafım yok ama 34 yaşında Drogba değil Necati alıyoruz, bence en fazla 1 milyon TL. :D

Edit: Şimdi aklıma geldi de Salih Dursun 1.2 milyon TL alacaktı Trabzon'a kiralamasaydık, tamam Necati'nin de 1.2 olsun Salih'ten daha az almayı da hak etmiyor. :D

''Sihirbaz'' marifetiyle adamı 27 yaşında postaladık; hem kendisi yıllarca sağda solda süründü, hem biz onun boşluğunu doldurmak için saçma sapan adamlara milyonlar döktük...Ve bir kere bile kulüp ya da yönetim hakkında olumsuz bir sözü yansımadı piyasaya, hep ''Yuvam'' dedi, en takdir edilesi tarafı da budur Necati nin...

Benim tercihim, Necati ve Adem Büyük alınıp, Umut Bulut un paketlenmesi olurdu; Burak - Adem - Necati - Berk gayette farklı özellikte oyunculardan oluşan, yeterli bir ofans rotasyonu imkanı verirdi...Adem, kanat forvet olarakta faydalı olabilecek bir futbolcu; Adem yerine Mevlüt de olabilir, Umut mutlaka gitmeli ama...Yabancı kontenjanı da üretken bir kanat - kanat forvet oyuncusu için kullanılır, Bruma onunla rotasyona girer, seneye Allah kerim...

ne necatisi allah askina adam gelmis 34 yasina , onun yerine altyapidan bir forvet koyun daha verimli olur bizim icin

necati , hakan şükür , ümit karan , hasan kabze " 2006 "

necati , burak , umut , mevlüt " 2015 "

:troll:

Engin baytar da dönerse aysal istifa etsin. Bu kadar mı düştü koca Galatasaray

Deplasman kazanamayan hatta gol atamayan takıma çok iyi hamle. 2 deplasman golü atsa yeter.

Takıma hep abi alıyorlar. Bir tane de abla alsalar ne güzel olurdu. İdmanlarda izlerdik kendisini.

gelirse takımdaki en iyi forvet olur

Çok doğru.Ne burak ne umut ikisininde top saklama özellikleri yok.Yanındakine bile pas veremezler.Necatinin ise topla arası iyidir,sırtı dönük top alır,gol vuruşu bazen aşırı saçmalayabilse de burak ve umuttan kat kat iyidir.Eğer eskişehir'de çok paslanmamışsa alınacak yabancı forvetle beraber takımın en iyi forvetleri olurlar.

Gitmesi hataydı. Gelsin koçum.

Geri
Üst Alt