Neden GSCimbom?

Ülkenin özeti gibi. Her telden ve türden insanı tanımak mümkün. Türkiyedir GSCimbom diyebiliriz.

En beğendiğim yönü gerçek üyeliğe bir türlü kabul edilmemem , yazdıklarımın hep yönetici onayında kalması😀 Şakası bir yana aynı gemiden , aynı karaya baktığım insanlarla bir arada olmak güzel geliyor.Aynı düşünceyi farklı görüşler savunarak fikir jimlastiği yapmak ne hoştur😀

Scoutgsde transfer nöbetinde BJK isimli takımın Nihatı transfer edeceğini söyleyen birine, "ciddi mi" sorusunu sordum diye ihraç edilmiştim.

Sonrasında buraya üye oldum, 1 yıl sonra falan da admin oldum, ara ara bıraksam ve uzak kalsam da 10 yıldır üst yönetimdeyim herhalde.

Forumdan yüz yüze görüştüğümüz kişinin se haddi hesabı yoktur muhtemelen bazılarıyla her hafta görüşürdük hatta; jb falan geçsek de hayatımızın bir parçası olmuş durumda.

En beğendiğim yönü gerçek üyeliğe bir türlü kabul edilmemem , yazdıklarımın hep yönetici onayında kalması Şakası bir yana aynı gemiden , aynı karaya baktığım insanlarla bir arada olmak güzel geliyor.Aynı düşünceyi farklı görüşler savunarak fikir jimlastiği yapmak ne hoştur
Onay yok gözüküyor şu an sanki, bu saatte kimse onaylamazdı yoksa :)

En beğendiğim yönü gerçek üyeliğe bir türlü kabul edilmemem , yazdıklarımın hep yönetici onayında kalması😀 Şakası bir yana aynı gemiden , aynı karaya baktığım insanlarla bir arada olmak güzel geliyor.Aynı düşünceyi farklı görüşler savunarak fikir jimlastiği yapmak ne hoştur😀
hg doruk

Cümle kuramayani atıyorlarmis demek orda.
İşte aradığım seviye

GSCimbom Mobile App

fatıh terımı elestırıp destek gördügüm tek mecra

dısarda burada yazdıklarımı söyledıgımde adamların aılelerıne küfretmısım gıbı karsılık alıyorum
He bir de yönetime Terimi eleştirtmiyorlar diye laf ediliyor.

Başka herhangi bir ortamda laf edeni linç ederler yav.

Forumun da futbol gibi kendine has bir kulturu var, futbol yuzunden uye oluyorsun ama futbol yuzunden kalmiyorsun cogunlukla.

Geri
Üst Alt