Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az daha konuşursan sana dayıcam bu sefer.bu soruyu bana değil sana dayayanlara sormalısın dostum emrah ya da keramettin hangisi dayıyorsa
Kaybol.Manyak 1 oluşum
Gscye girme sebeplerimden birisin sovmelerin gonlumu oksamakta..Kaybol.
bu soruyu bana değil sana dayayanlara sormalısın dostum emrah ya da keramettin hangisi dayıyorsa
Haeeeeefatıh terımı elestırıp destek gördügüm tek mecra
dısarda burada yazdıklarımı söyledıgımde adamların aılelerıne küfretmısım gıbı karsılık alıyorum
iyi gecelerAz daha konuşursan sana dayıcam bu sefer.
Onay yok gözüküyor şu an sanki, bu saatte kimse onaylamazdı yoksaEn beğendiğim yönü gerçek üyeliğe bir türlü kabul edilmemem , yazdıklarımın hep yönetici onayında kalmasıŞakası bir yana aynı gemiden , aynı karaya baktığım insanlarla bir arada olmak güzel geliyor.Aynı düşünceyi farklı görüşler savunarak fikir jimlastiği yapmak ne hoştur
![]()
hg dorukEn beğendiğim yönü gerçek üyeliğe bir türlü kabul edilmemem , yazdıklarımın hep yönetici onayında kalmasıŞakası bir yana aynı gemiden , aynı karaya baktığım insanlarla bir arada olmak güzel geliyor.Aynı düşünceyi farklı görüşler savunarak fikir jimlastiği yapmak ne hoştur
![]()
Bana mı dedinCümle kuramayani atıyorlarmis demek orda.
İşte aradığım seviye
GSCimbom Mobile App
He bir de yönetime Terimi eleştirtmiyorlar diye laf ediliyor.fatıh terımı elestırıp destek gördügüm tek mecra
dısarda burada yazdıklarımı söyledıgımde adamların aılelerıne küfretmısım gıbı karsılık alıyorum