Neden GSCimbom?

Forum olayinda gozumu actim acali GSCliyim Allaha sukur... Politika konusulmadigi surece en akillica yorumlar (futbol ile alakali) olan forum oldugu icin!

Eskiden daha iyiymiş galiba
Nedenmi pasif üyeleri tekrar kazanma başlığı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 yazında tanıştım Gsc ile.
O gün bugündür zaman zaman araya ayrılıklar girse de burada olmak bir ayrıcalıktır.

Galatasaray çok yaşa.

Truva

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9 yıl önce can sıkıntısı yüzünden girmiştim. Zaman geçtikçe hoşuma gitti,daha sonra dostluklarım oldu. Yeni ve güzel insanlarla tanıştım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞEEEEEEEEEN ZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Her konuda fikir beyan edip tartışabileceğimiz ve keyifli vakitler geçirebileceğimiz araya bazen parazitler kaynasa da genelini öz Galatasaraylıların oluşturduğu mükemmel bir forum.
Şu karantina günlerinde sıkıntımızı atmak ve moralimizi yüksek tutmak için ilaç gibi gelmektedir.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Şaka maka 10 seneyi devirmişiz.

Ben ise bir arkadaşa bakıp çıkacaktım. O arkadaş gitti ben hala buralarda..

Üye olduğum zaman o aralar sanırım Zeki Kayahan Coşkun’u dinliyordum akşam üzeri. Beşiktaşlı biri “abi bizim taraftar forumu” falan dedi. Bizim taraftar forumu yok mu diye Google’a Galatasaray forumu yazdım. Burası çıktı üye oldum. Bir baktım takım haberleri falan gayet iyi bir yer takıldım devam ettim bağımlısı oldum.

gayet keyifli bir ortam, ve resmen bagimlilik yapiyor

KoinedMay 1, 2018
Messages17,222
Points298

Üye olduğum zaman o aralar sanırım Zeki Kayahan Coşkun’u dinliyordum akşam üzeri. Beşiktaşlı biri “abi bizim taraftar forumu” falan dedi. Bizim taraftar forumu yok mu diye Google’a Galatasaray forumu yazdım. Burası çıktı üye oldum. Bir baktım takım haberleri falan gayet iyi bir yer takıldım devam ettim bağımlısı oldum.
6 subat 2017 o geceyı hatırlıyorum

Geri
Üst Alt