Neden GSCimbom?

Ben de yazayım,

Burayı biraz ekşisözlüğe benzetiyorum ama daha pozitif hali. Özellikle sözlüğün daha iyi bir yer olduğu zamanlara benziyor. Günümüzde onların da işi bitmiş gibi gözüküyor. Ama forumun işleyiş yönünü daha çok benzetiyorum.

Forum kültürü dünyada yok oldu, artık genelde spor taraftarlarının forumları var. Onlarda da sadece o takım konuşulur. Antu, Forzabjk gibi forumlar pek buraya bnezmiyor. Mavi-bordo vardı sanırım bir de trabzonun. Muhtemelen anadoludaki takımların da forumları vardır ve onlar da böyledir. Foruma üye olurken hangi takımlısınız sorusu soruluyor. Yani bu şu demek, fenerbahçe ya da beşiktaşı işaretleyip bile foruma katılabileceğiniz mesajını veriyor size. Forumun herkese açık olduğunu ve her konuyu konuşabileceğinizi gösteriyor.

forumu epeydir takip ederim. İsimlerden bir çoğunu çok defa gördüm. Şimdi bu forumda ekonomi başlığı var ama başlığın olması bir kere önemli değil. Orayı doldurabilecek yetkinlikte üyeler lazım, gündem konusu var, deprem konusu da var. Gündemin dışında farklı konular var, coin konusu bile gördüm.

İşte tüm bu konuları bilen donanımlı kitlesi var forumun. Ekşisözlüğe benzetiyorum dediğim kısım da burası. Madagaskar ülkesini ziyaret edeceksiniz, google'a yazdınız ve karşınıze ekşisözlük çıktı. başlığa girdiğinizde mutlaka oraya gidip tecrübelerini paylaşan bir kaç üye bulursunuz ve fikirlerinden, tecrübelerinden yararlanırsınız. Forumda kalma süremizi artıran şey diğer üyelerle girdiğimiz etkileşimdir. Bu da boş insanlarla olmaz. Forumun genel üye kitlesi donanımlı. Ben yaklaşık 8-10 ay forumda okuyucu olarak kaldım. Okuyucu olarak bile forumu takip ettiğinizde kayda değer zaman geçiriyorsunuz gün içinde.

Olay tamamen kitlesi, forumtr gibi forum sitelerine baktığınızda üsteki üyenin yaşını tahmin etmecilik falan oynuyorlar en fazla, bir de amerika geldi gemiyle deprem yaptı diyorlar. Burda eksik veya tam, doğru veya yanlış üyelerin bir şekilde mantıklı düşündüğünü çoğu zamanda bilgiye dayalı konuştuğunu görürsünüz zaten.
Teşekkür ederim

Evet Tanrıverdi admin güzel bir noktaya değinmiş.

Gündemi takip ettiğim 2 yerden biri burası. Diğeri de ekşiydi. Lakin orada sadece uzaktan okurken burada yazabiliyor olmak keyifli bir şey.

Buraya üye olurken sırf nöbet için üye olmuştum lakin burası nöbetten çok daha fazlası.

Sosyal medyam yok ama sosyal medyada dönen haberlerden, mizahtan forum sayesinde hiç geri kalmamış oluyorum. Ciddi bir emek var bu forumda birçok meslek mensubu var ve bilgide edinebiliyorsun spesifik olarak. Emeği geçen yönetici kadroya ve saygıdeğer forumdaşlara teşekkurler.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Çünkü forumda her şeye izin veriyoruz, bu da üyelerin ilişkilerini güçlendiriyor.

Zira futbolun teknik, taktik tarafını konuşmayı sevsem de burada o yok. Eskiden forumlarda konu dışı muhabbet edenleri ihraç ederlerdi.

Twitter gibi çöplük değil, eski forumlar gibi ciddi değil. Pandemi sonrası gelen dayıların ortamı şaapması dışında dengeli bir ortam.

Foruma en renk katan üyeyi de açıkla tam olsun adminim.

Maskotumuz kim?

Yıl 2012, burayı nasıl buldum hiç hatırlamıyom.

Geri
Üst Alt