- 27 Ocak 2010
- 132.173
- 97.218
- 5.488
aynı anda s.modlardı, emrah admin oldu serkan sarı üye...Elimizde buyudun admir oldun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı anda s.modlardı, emrah admin oldu serkan sarı üye...Elimizde buyudun admir oldun
Mizaha ara ver de beni kesfetmeni anlat.Arkanı duvara dönerek uyu derim.
Gurur duydugum 1 mertebeaynı anda s.modlardı, emrah admin oldu serkan sarı üye...
Çeşmede yan beachteyken tokatlanmaktan korkup yanıma gelmediğini anlat sen deMizaha ara ver de beni kesfetmeni anlat.
Bu canavari sen yarattin
Arazi olmak bizim isimizÇeşmede yan beachteyken tokatlanmaktan korkup yanıma gelmediğini anlat sen de
Bir aydır tık yok delirmek üzereyimPompsuz hava sahasi
Bir aydır tık yok delirmek üzereyim
İlk üye olduğum zamanlar foruma senin konu başlığını görmüştüm reis o konuyu açan renktaş senden Forum'un Sapık'ı diye bahsetmişti.Dedim niye buna böyle diyolar ne yapmışta bunu demişler dedim daha sonradan anladım ki sen harbiden de güven verenmişsin reis yavElimizde buyudun admir oldun
Sapiklik sahtekarlik ve dolandirilcilik ilgi alanlarimdir.İlk üye olduğum zamanlar foruma senin konu başlığını görmüştüm reis o konuyu açan renktaş senden Forum'un Sapık'ı diye bahsetmişti.Dedim niye buna böyle diyolar ne yapmışta bunu demişler dedim daha sonradan anladım ki sen harbiden de güven verenmişsin reis yav![]()
Sapiklik sahtekarlik ve dolandirilcilik ilgi alanlarimdir.
abi hala tudoru seviyo musun ömer abiFutbol konusunda paylaşım yapabileceğim bir platform arayışıydı açıkçası. Transfer haberleri ve önerilerine olan ilgimle başlamıştı.
Forumda kız olmadigina göre.... İnteresting. Selen Olsen falan miydiHayatimdaki ilk flörtümün gscden cıktıgını biliyor muydunuz
2011
Yok üstad selen erkekti bence ztnForumda kız olmadigina göre.... İnteresting. Selen Olsen falan miydi
bazı konuları yorum yapamıyorum zaman mı gecmeli