nef

Teşekkürler ederiz tabii, ama her şey karşılıklı. 10M verip de yapamayacakları pr'yi yaptılar sayemizde.

Şaka gibi para yalnız şampiyonlar liginde oynayan takımın kafadan 10 milyon euro alması lazım. 70 milyonlara ulaşmak hayal ama 1.4 de inanılmaz az. 50 kat fark var yav.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çare belli.
Galatasaray Premier League'e katılacak.

Bu sene 1.2 milyar tl ciro yapmışlar seneye hedef 2.1 milyar tl diyorlar sükse yaptılar bayağı

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ciro yapmıslardır da inşaat topyekun çökecek doğuş falan da ciro yapıyor ama 2 kez üst üste batmıyoruz açıklaması yapmak zorunda kaldı şahenk. bunların borçları dolarla, 8 ayda tlnin erimesine bağlı olarak borçlar yüzde 60 arttı. bunun üstesinden gelebilecek çok inşaatçı olmaz heralde. satışlar da duracak yavaş yavaş. bunlar lüks inşaatçı parası olan adam bence faize kaçacak artık.
benim bildiğim bu adam iktidara gönül veren bir tip de değil. ağaoğlu gibi değil yani, kurtaracakları şirketin limiti var eğer batma durumu olursa nefe sıra gelir mi bilmiyorum

Büyük Galatasaraylı. Bu kadar büyük tarihli, son 10 yılda 6 ŞL yapmış takımı tek Nef'e bırakmak yönetimlerin acziyeti olsa da bu Erdem Timur'un yaptığı işleri gölgelemez. Keşke şöyle güzel bir meblağla stadın isim sponsorluğunu da alsalar.

Büyük Galatasaraylı. Bu kadar büyük tarihli, son 10 yılda 6 ŞL yapmış takımı tek Nef'e bırakmak yönetimlerin acziyeti olsa da bu Erdem Timur'un yaptığı işleri gölgelemez. Keşke şöyle güzel bir meblağla stadın isim sponsorluğunu da alsalar.
Ülke şartları yapacak bise yok. Lig kaliteli değil ki Avrupa da da bu yüzden ilerlere gidemiyoruz. Lig üst seviyelere gelse cl inde de 2 3 sezon çeyrek final falan görsek bak neler oluyor.
Bu şeyler ülke ekonomisiyle de alakalı biraz. Zaten değersiz olan ligimizde sponsorlar girmek istemiyor. Giren de tek giriyor. Devlet ile anlaşmalar sayesinde giriyor. Bedeli de millete odetriliyor. Bein in yayın hakkını alması gibi. Kur 3 kusurlerdeydi anlaşma yapıldığında. Şimdi 2 katına çıktı kulüpler zor durumda kaldı. Sonra noldu devlet kuru sabitledi bu sefer onlar zarara girdi. Sonra vatandaşa odetririyorlar bunların bedelini. Sistem bok ve düzelecek gibi de gözükmüyor.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acaba Dursun şampiyonluk primi falan koydurmadı mı diye sormak istiyorum ama sormaya korkuyorum, sonuçta Dursun bu.

Nef Mefi tanimam ben. En cok para veren o sponsor olsun. Gerci slde ceyrek final yaptiktan sonra bile dogru dürüst sponsor bulamadik

Ah nerde Fly emirates, gazprom falan

Geri
Üst Alt