Nefret Ettiğiniz Şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çok ateistle tanistim, her gün ateistlerle yasiyorum ( :D ), fakat Allah'a inanmayan kisilere saygi duyamam.

Tabii önceden Hiristiyan olan ateistleri anlayis gösterebilirim, mesela yasadigim ülkede bir kaç Papazlar pedofillik yaptiklari için ateist olan kisiler var, onlara birsey diyemem.

sende haklısın zaten kuranda ateistlere saygı duymayı geç kafirleri muhammede inanmayanları bulduğunuz yerde öldürün der. yani sizin inancınıza göre en iyi ateist ölü ateisttir. tabi sen bunu bilmiyordun büyük ihtimal ama islam bunu emreder. dolayısıyla saygı duymamanız çok normal

islami terör örgütleri bu cesaretini zaten bu ayetlerden alıyor.

3 sayfa oldu berat yesir yazan yok

İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDIOR

sükrü emre

insan degil sonucda sey gibin sey bu herif (anlayan anladi)

sende haklısın zaten kuranda ateistlere saygı duymayı geç kafirleri muhammede inanmayanları bulduğunuz yerde öldürün der. yani sizin inancınıza göre en iyi ateist ölü ateisttir. tabi sen bunu bilmiyordun büyük ihtimal ama islam bunu emreder. dolayısıyla saygı duymamanız çok normal

islami terör örgütleri bu cesaretini zaten bu ayetlerden alıyor.

Yanlis okumusun, öyle demez. Yalanlarla dolu kisilerden akil isteme, böyle saçma seyler anlatirlar sana.

Belki nefret etmek biraz agir geldi, ama saygi duymuyorum dinsiz kisilere.

Yüzüne gülüp arkasından konuşan insanlardan,biriyle buluşacaksam beklemeyi ve bekletmeyi hiç sevmem.Aklıma geldikçe yazarım arada

Başçalan ve yalakaları, fenerbahçe ve camiası, birde müdürüm.

ABI

bu forumda imam yok müezzin yok

konu nasıl dine geliyor

GERCEKTEN HAYRATLAR ICINDE OLUYORUM

Seni incittim galiba.

Kimin kimi incittigi belli yavrum hadi nash, mal herif. Sen kendine birde müslüman dersin, önce bir insana insan gibi bakmayi ögren lavuk!

Ateistler pedofiller yaziyorsun (aklinca laf atiyorsun) ama bakiyoruz 11-12 yasinda cocuklarla senin gibi zihniyetler evleniyor düdük! Bingölde 14 yasindaki kiza tecavüz edenlerin hepsi senin gibi sözde müslümanlardi! Cocuklari öldürenlerde senin kafandaki zihniyet!

Dünya siyasi düzeni sevmiyorum. Global bir genel parlemento-meclis yönetiminden rüya ediyorum.

Bir dünya, tek ülke , bir toplum. Belki 1000 yıl sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt