Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
spor smartÜstad hangi kanalda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spor smartÜstad hangi kanalda
Abi yapacağı şovu görür gibiyim.Babel'in showunu kaçırmanı istemem..
Sacma yaw. Kaptan dedigin adam lider karakterli olcak. Herseyden once karakterli olacak tabi. (Linnes icin soylemiyorum)
daha yeni cezanı kaldırdılar kaşınma
8 numarayla bi başka oynuyo.Gaziantep maçından sonra kendini göstermek isteyecektir..Abi yapacağı şovu görür gibiyim.
cbc sport mu neO azeri kanalin adi neydi
Yeterince bosaldigini düsünüyorum
Baktım da interet sitelerinden canlı yayın varmış ama maç esnasında da şifresiz yayın olur mu acaba.cbc sport mu ne
Sekidikayı hoca yetersiz buluyor herhalde gecen mac sonradan da almadıAynen ters ayak olmuyor. Insallah problem olmaz. Emre sol oynasa Sekidika sag kanat olsa daha iyi olmaz miymis?
Belhanda ya bile tavım yav alıştık onun spastik hareketlerine en azından. Ama bu Babel'in mal mal sahada yürüyüp hep aynı hareketi yapmasına tahammül edemiyorum
sent via GSC
şifresiz denmişti ama...Baktım da interet sitelerinden canlı yayın varmış ama maç esnasında da şifresiz yayın olur mu acaba.
sent via GSC
bizimkiler dansöz oynatma oranına göre belirliyo abi kaptanlık sıralamasınırengim alttan alta kinghandayı tarif ediyor gibi geldi @Can Karabacak
Abi açık söylüyorum ben babelin lisansını yırtardım, ondan gelecek paraya tükürim. Falcao diyor herkes de bu adam bizden geçen sene 4.5 milyon kaldırdı kimse gık demiyo8 numarayla bi başka oynuyo.Gaziantep maçından sonra kendini göstermek isteyecektir..