- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Emre göbekte iyiydi bakalım kanatta nasıl olacak ilginç tercih
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıkıntı olmazAzeri kanali sifresiz yayin yapiyor internetten takilin. Legal bir site oldugundan paylasabilirim linki sanirim sikinti olmayacaksa
Maaş konusunda fazla maaş verdik de bence hoca o zaman Onyekuru'yu istemiştir.Ffp var diye de bonservissiz Babel'e de hayır dememiştir.Fulham'da da iyi oynuyodu..Abi açık söylüyorum ben babelin lisansını yırtardım, ondan gelecek paraya tükürim. Falcao diyor herkes de bu adam bizden geçen sene 4.5 milyon kaldırdı kimse gık demiyo
Canlı yayım
www.cbcsport.az
Maç linki Bu mobilden açamadim ama Laptopdan açildi. Tekrar edegim legal bir site kanalin resmi sitesi
maç esnasında blokaj yiyebilir
Maaş konusunda fazla maaş verdik de bence hoca o zaman Onyekuru'yu istemiştir.Ffp var diye de bonservissiz Babel'e de hayır dememiştir.Fulham'da da iyi oynuyodu..
Geo Lock olurşifresiz denmişti ama...
olur bence
pm kutum müsait öyle bir durumda bütün renktaşlaramaç esnasında blokaj yiyebilir
bakar mısın ya bakar mısın devamlı yaVeda maçında da iyi oynarsın inşallah
+pm kutum müsait öyle bir durumda bütün renktaşlara
Babel'e diyorum sakinbakar mısın ya bakar mısın devamlı ya
bu yazı tarzın yoruyoryav şunu yapmayın işte yani insanı gerçekten çileden çıkarıyorsunuz oyuncu tutmayınca hoca ya istemememiştir ya da istese de mırın kırın etmiştir
oysa cümle alem biliyor ki terim fulhamdan önce de istemişti babeli ama mümkün olmamıştı
adam bjkdeki performansından hasta bu adama
üstelik terim pas oyunu istiyordu ve babel de buna uygundu
seri de nzonzi de tutmadı diye istenmedi zannediliyor ama basbaya terimin kafasındaki 1. plana uygun isimlerdi
tutmayınca hoca istemememiş hemen
akbabayı istemedi diagneyi istemedi falcaoyu istemedi babaeli istemedi seriyi nzonziyi istemedi ama ne tesadüf ki marcaoyu luyindamayaı hep hoca istedi
muslerayı istememişti bunu ne yapacağız mesela
Rodrigues'in kiralanma olayı olsaydı Fatih hoca onu isterdi.Babelle anlaşılınca Rodrigues konusunda geç kalındı.Onyekuru'dan memnundu.Onun gibi hızlı oyuncuyu isterdi ama Ffp varken bonservissiz Babel alındı.Seri'yi ve Falcao'yu istemiştir hoca da diğer orta sahalar son günlerd duyuldu ve geldi..yav şunu yapmayın işte yani insanı gerçekten çileden çıkarıyorsunuz oyuncu tutmayınca hoca ya istemememiştir ya da istese de mırın kırın etmiştir
oysa cümle alem biliyor ki terim fulhamdan önce de istemişti babeli ama mümkün olmamıştı
adam bjkdeki performansından hasta bu adama
üstelik terim pas oyunu istiyordu ve babel de buna uygundu
seri de nzonzi de tutmadı diye istenmedi zannediliyor ama basbaya terimin kafasındaki 1. plana uygun isimlerdi
tutmayınca hoca istemememiş hemen
akbabayı istemedi diagneyi istemedi falcaoyu istemedi babaeli istemedi seriyi nzonziyi istemedi ama ne tesadüf ki marcaoyu luyindamayaı hep hoca istedi
muslerayı istememişti bunu ne yapacağız mesela