nehuén pérez

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1686413330903.png

patricio nehuén pérez, 24 haziran 2000 tarihinde hurlingham şehrinde doğmuştur. 1,84 m boyundadır. arjantin uyrukludur.

nehuén pérez, stoper mevkiinde oynamaktadır ve sağ ayağını kullanmaktadır.. menajerliğini universal twenty two yapmaktadır.

udinese futbol takımında oynuyor ve udinese ile sözleşmesi 30 haziran 2027 tarihinde bitmektedir.

2022-23 sezonu: 36 maç, 4 gol. aldığı toplam süre: 3006 dakika.

instagram sayfası: Instagram

galatasaray, udinese'nin 22 yaşındaki arjantinli stoperi nehuen perez'in menajerleri ile temasa geçti. (🔗Il gazzettino)

Udinese bence italyanın en iyi savunma yapan takımı

Hem takım boyu çok kısa alan bırakmıyolar rakibe hem 5li savunma oynuyolar hemde sert oynuyolar o yüzden tufaya gelmemek lazım biz farklı bir oyun oynuyoruz

Atletico Madrid'in 10 milyona geri alma opsiyonu varmış. Bir haber de 8-9 civarına satmaya okey olabilirler diye okumuştum. Atletico'da takip ediyormuş gerçi Çağlar'ı da aldılar listenin başlarında değil muhtemelen yoksa alırlardı lakin hızlı hareket etmek gerekebilir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Udinese bence italyanın en iyi savunma yapan takımı

Hem takım boyu çok kısa alan bırakmıyolar rakibe hem 5li savunma oynuyolar hemde sert oynuyolar o yüzden tufaya gelmemek lazım biz farklı bir oyun oynuyoruz

61 gol yemiş adamlar ligde.

İzlemedim ama kompakt oyuna rağmense az değil.

izlemedim yorum yapmak istiyorum ama

Sassuolo imiş sorry bir altta yer alıyor tam.

48 fena değil ama full defans çıkıyorlarsa ortalamanın bir tık üstü denebilir.
Yok golden ziyade oyun tarzları kompakt ve sert,top rakipteyken iyi kapanıyolar bizim gibi 3 adam geride 8 adam ilerde takılmıyolar haliyle savunma oyuncularının kötü gözükme ihtimali düşük iyi analiz etmek lazım

Yok golden ziyade oyun tarzları kompakt ve sert,top rakipteyken iyi kapanıyolar bizim gibi 3 adam geride 8 adam ilerde takılmıyolar haliyle savunma oyuncularının kötü gözükme ihtimali düşük iyi analiz etmek lazım
Ama işte adama orada en kötü küme düşmüş Cagliari forveti Joao Pedro hücum ederken burada aynı adam şampiyonluk oynayan takımdayken hücum ediyor. Fark var arada.

Geri
Üst Alt