Neill Avustralya'da!

Cevap: Neill Avustralya'da!

gotz neill popescu birbirine cok yakin kalitede futbolcular

neil iyi bir futbolcu ama son haftalarda ki asabiyeti takıma sadece zarar getiriyor ayrılmak istediği belli. ama bizim an azından bir maç kazanmamız lazım bence ve böyle tüm kaliteli oyuncuları göndererek hangi maçı kazanacaz merak ediyorum

Neill geldiğinde iyi bir savunma oyuncusuydu. Ama son dönemde maçlardan hemen atılmak isteyen, kaçmak isteyen tarzda futbol oynuyor. Kewell ile beraber gitmek istiyorlar bir an önce sanırım.

mantik belli

onemli maclarda iyi performans gosterip diger maclarda rolantide olana adamlar iyi futbolculardir bizim takimimizda

tek aciklamasi heyecen hirs kaybidir oda onlarin sucu degil

ben olsam bende salarim

onlarin boyle olmasi klubun sucu

bkz. cana neill baros kazim pino

bu takımda dünya starı olsa kendini kaybeder be. neill, servetle gökhanla oynaya oyanaya sonlara dogru bozuldu. neill gidebilir. ama bu servetle gökhan zanı direk kargoyla yollasınlar..

Sanki oynadigi takimlarda Puyol ve Terryle oynuyordu,yarim sezon biraz oynadi,gerisi sifir,zaten katki yaptigi bir mac gösteremezsiniz,katkiyi gectim,Neillsiz maclarda kac gol yemisiz,Neilli maclarda kac gol yemisiz karsilastirin bakalim.

Sanki oynadigi takimlarda Puyol ve Terryle oynuyordu,yarim sezon biraz oynadi,gerisi sifir,zaten katki yaptigi bir mac gösteremezsiniz,katkiyi gectim,Neillsiz maclarda kac gol yemisiz,Neilli maclarda kac gol yemisiz karsilastirin bakalim.

neill barcaya gidiyordu haberin varmi puyol falan demissinde:)

Ben Stumpla, Gotzle, Popescuyla buyudum. Kesmemesi normal. Birde sırf bir oyuncuyu yeterli bulmuyoruz diye takımdaki baltaları öne surmenize gerek yok.

Takımın omurgası toptan degismeli.

Takımın omurgasını toptan değiştir bakalım. Neill, Kewell gibi adamlar her türlü alıcı bulur kendilerine, kaçıp giderler. Ama Servet gibi adamlara senelik 3-4 milyon € para vermedin mi hiçbir yere gitmez. Buranın kralı oldu çünkü adamlar. İstedikleri zaman hoca yollayıp, maç satıyorlar falan. Neill kalitesinden Servet kalitesine düşeriz sonra.

Zaten başımıza ne geldiyse ''yerine daha iyi bulunur yaeee'' mantığından geldi. Teknik direktör olarak Skibbe gibi bir ilah harcandı. Gerets gibi bir üstadı kovduk, şimdi seçim kozu olarak kullanıyoruz. Keita yollandı, ''ahh reiiiss'' oldu. Lincoln yollandı, Elano rezil, Lincoln üstaddı dendi.

Hep aynı cümle yüzünden ''ben Hagi, Pope, Jardel, Ergün, Bülent gibi isimlerle büyüdüm, Neill, Kewell, Cana, Baros kim ki?'' Hadi hayırlı küme düşmeler. Unutmayın, Servet yeni gelecek başkanı ve hocayı da sevmeyebilir...

Aman Allahim,Neille Popescuyu bir tutanlar var

Takımın hali ortada, heyecan yok , hırs yok en önemlisi kalite yok. Bende sallamazdım.

Çok kaliteli diye nitelendirdiğimiz stoperleri koyalım servet ya da gökhan'ın yanına bakalım nasıl oynayacaklar.Böyle adamların için de bile lucas kalitesini korudu.Şu an eski formundan uzak ve asabi olabilir evet ama doğal yani takım bu haldeyken.

bugün yabancilarin icinde en faydali olabilecek adamdi neill. kalsa 1 sezon daha tas gibi oynar. kalmasi gereken tek yabanci su asamada.

ama belli ki oda gidici artik. saglik maglik numara.

Geçen yıl Neill'in oynamadığı 1. devrede liderin 1 puan gerisinde bitirmişiz.

Geçen yıl Neill'in oynadığı 2. devrede ligi lider Bursaspor'un 11 puan gerisinde bitirmişiz.

Sonunda taraftar Neill ile de karşı karşıya geldi vay be komik insanlar:asd: Hagi gerçekten ama gerçekten galatasaray kulübü haritadan silinene kadar t.d olarak falan kulübün 1 km yakınından geçmemeli.Bütün futbolcuları saçma sapan mevkilerde oynatıp taraftarla karşı karşıya getirdi.Önce Cana şimdi Neill.

servetin menejeri ne diyor

suraya gidemez parasini karsilayamazlar

buraya gidemez onlara cok gelir maasi

adam acik acik diyorki biz GSi bilmemnapiyoruz degeri cok asalarda halbuki:)

Geçen yıl Neill'in oynamadığı 1. devrede liderin 1 puan gerisinde bitirmişiz.

Geçen yıl Neill'in oynadığı 2. devrede ligi lider Bursaspor'un 11 puan gerisinde bitirmişiz.

forvetin varmiydi 2. devrede ??

bunu defans ile alakasi olmadigini maclari izleyen, az cok gs ile ilgilenen herkes bilir.

arda santrfor oynadi yarim sezon aga...!!!

Geri
Üst Alt