Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: Neill Avustralya'da!
gotz neill popescu birbirine cok yakin kalitede futbolcular
gotz neill popescu birbirine cok yakin kalitede futbolcular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi mac tas gibi oynamis.merak ettim.
bu takımda dünya starı olsa kendini kaybeder be. neill, servetle gökhanla oynaya oyanaya sonlara dogru bozuldu. neill gidebilir. ama bu servetle gökhan zanı direk kargoyla yollasınlar..
Sanki oynadigi takimlarda Puyol ve Terryle oynuyordu,yarim sezon biraz oynadi,gerisi sifir,zaten katki yaptigi bir mac gösteremezsiniz,katkiyi gectim,Neillsiz maclarda kac gol yemisiz,Neilli maclarda kac gol yemisiz karsilastirin bakalim.
Ben Stumpla, Gotzle, Popescuyla buyudum. Kesmemesi normal. Birde sırf bir oyuncuyu yeterli bulmuyoruz diye takımdaki baltaları öne surmenize gerek yok.
Takımın omurgası toptan degismeli.
Bir daha dönmesin,Neill cok abartilan bir futbolcu,kalitesi Servetten ve Zandan daha düsük.
Gazetelerin 3. sayfasında cinnet geçirenleri şimdi anlamaya başladım...
Aman Allahim,Neille Popescuyu bir tutanlar var
Hagi gerçekten ama gerçekten galatasaray kulübü haritadan silinene kadar t.d olarak falan kulübün 1 km yakınından geçmemeli.Bütün futbolcuları saçma sapan mevkilerde oynatıp taraftarla karşı karşıya getirdi.Önce Cana şimdi Neill.yalvarip yakarmayalim gerek yok
daha onemli konulara saklayalim feryatlarimizi
Barcelona is after Australian Lucas Neill | FC Barcelona 4 Ever
Geçen yıl Neill'in oynamadığı 1. devrede liderin 1 puan gerisinde bitirmişiz.
Geçen yıl Neill'in oynadığı 2. devrede ligi lider Bursaspor'un 11 puan gerisinde bitirmişiz.