Nejat İşler Yoğun Bakımda

Özel hayatını bilmem de oyunculuğunu seviyoruz, inş sıkıntı çıkmaz. Allah şifa versin.

geçmiş olsun sonu bizim teyze oğluna benzemez umarım kurtulma ihtimali %40 demişti doktor 17 gün dayanabildi.

Valla durumu ciddi gibi, Allah acil şifalar versin, bayadır da kötü olduğu söyleniyordu.

Acil şifalar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah Acil şifalar versin her ne kadar fanatik fbli olsa da sonuçta o da bir insan ve iyi bir oyuncu

Allah yardımcısı olsun ne diyelim.

İnternet sitelerinde ki bazı yorumlar. Yapılan 7 yorumun 3ü.

Toplum olarak nasıl bu hale geldik arkadaşlar? Kim bizi bu kadar kutuplaştırdı.

Nejat isler icin film bitmistir gecmis olsunda demek gelmiyor icimden bugunleri rakilari biralari fondip yaparken dusunucekti ne guzel dinimiz var haram kilmistir su sikkim olasi ickiyi hukumet icki duzenlemesi yaparken benim ozel hayatima kimse karisamaz diyorlardi n.islerin parasi varda ozel hastaneye yatmis ya parasi olmayanlar devlete yuk kambur devlette kendisine yuk olan kamburuna mudahale etmek icin yeni bir icki duzenlemesi yapip tamamen yasaklamalidir.

Cabuk ölme sakin gezici zindik Allah cektirsin

HADI BAKALIM ALLAHA KARSI CIKIYORDUN SIMDI KARSI CIKTA GÖREYIM SENI

^

Yok artık bu kadar da vicdansızlık olmaz

Tapatalk

Allah ıslah etsin yorumlara bak,sevap kazandıklarını falan düşünüyorlar herhalde böyle konuşunca

müslamanız derler içlerinden haset, kötülük,dillerinden beddua,yalan eksik olmaz. içen adamdan kimseye zarar gelmez kendinden başka. zarar böyle deyuslardan gelir herzaman.şöyle inançlıyım, böyle inançlıyım diyen adamdan, inancını sürekli gösteriş edenden korkacaksın asıl. bu devirde en tehlikelisi onlar.

Allah Nejat İşler' in yardımcısı olsun, acil şifalar nasip etsin, insanların onun gibilere ihtiyacı var yaşayıp o malum dilekleri edenleri kudurtarak tek tek yok edecektir.

İnternet sitelerinde ki bazı yorumlar. Yapılan 7 yorumun 3ü.

Toplum olarak nasıl bu hale geldik arkadaşlar? Kim bizi bu kadar kutuplaştırdı.

Nejat isler icin film bitmistir gecmis olsunda demek gelmiyor icimden bugunleri rakilari biralari fondip yaparken dusunucekti ne guzel dinimiz var haram kilmistir su sikkim olasi ickiyi hukumet icki duzenlemesi yaparken benim ozel hayatima kimse karisamaz diyorlardi n.islerin parasi varda ozel hastaneye yatmis ya parasi olmayanlar devlete yuk kambur devlette kendisine yuk olan kamburuna mudahale etmek icin yeni bir icki duzenlemesi yapip tamamen yasaklamalidir.

Cabuk ölme sakin gezici zindik Allah cektirsin

HADI BAKALIM ALLAHA KARSI CIKIYORDUN SIMDI KARSI CIKTA GÖREYIM SENI

Boyle hanzolar var ve varolmaya devam edicek ne yazikki.. Egitim SART !

geçmiş olsun Nejat Isler, en çok kendisini Gulbeyaz dizisinde begenmistim.

Umarım iyi olur. ALLAH şifalar versin

Çok beğendim bir aktör,2-3 ay önce durumu baya kötü diyorlardı dün de ciddilesmis durumu,Allah acil sifalar versin Ercü,dön be olum

Geri
Üst Alt