#Nelson Semedo

Onur Yücel

10 Numara!
Wolves'in ve Portekiz Milli Takımının 30 yaşındaki sağ beki. Wolves ile sözleşmesi 2025 yazında bitiyor. Wolves bu sene 2 genç sağ bek ile anlaştı. Semedo bu sene rotasyona düşebilir Wolves son sezonu olduğu için düşük bir bonservise bırakabilir. Kesinlikle aradığımız sağ bek olabilir

1719310492211.webp

Dün aklımdan geçirdim.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz bu yaşta sağ bek alırsak bir daha Boey gibi satışları unutalım sağ ve sol bek yaşları kalitesi ne olursa olsun 30 yaşın altında olması gerektiğini düşünüyorum ki gerçek anlamda performansı yukarı doğru çıkıp para kazanırsın.

Biz bu yaşta sağ bek alırsak bir daha Boey gibi satışları unutalım sağ ve sol bek yaşları kalitesi ne olursa olsun 30 yaşın altında olması gerektiğini düşünüyorum ki gerçek anlamda performansı yukarı doğru çıkıp para kazanırsın.
Sadece bek değil. Avrupa’da bu tip transferleri yapan takım kalmadı neredeyse. Geleceğe değil de, bugüne yatırım yaptığını zanneden zihniyet kulübün en büyük kamburu.

Sadece bek değil. Avrupa’da bu tip transferleri yapan takım kalmadı neredeyse. Geleceğe değil de, bugüne yatırım yaptığını zanneden zihniyet kulübün en büyük kamburu.
Normalde bek harici diğer bölgeler içinde geçerli ama bek kısmında hücum ve defans anlamidna büyük zaafiyet oluşuyor.

Normalde bek harici diğer bölgeler içinde geçerli ama bek kısmında hücum ve defans anlamidna büyük zaafiyet oluşuyor.
Semedo düşüşte bir oyuncu diye biliyorum üstelik. Düşüşte olan bek transferlerimizden hiçbiri 1 sezondan fazla performans vermedi. Mariano, Eboue, Nagatomo, Dubois, Angelino. Çok özel bir oyuncu değilse 30+ artık bek için olmamalı.

Geri
Üst Alt