GSC Haber Nelsson: "Galatasaray ile sözleşmemi uzatmak zorunda kaldım ama geri dönmeyeceğim"

Sevillaya satmamak gayet doğruydu o dönem şimdi konuşması kolay.

Marcaoyu satmıştık 2 stoperi de değiştirmek risk olabilirdi. Nitekim 2 yıl çok iyi oynadı ve şampiyon da olduk

dönersen adam değilsin. danmark cingenini bulduk.
orda oynama sansım yok ben oynamak istiyorum dese kimsenin sesi cıkmaz.

dostum yarma yenilen gol sayısı bile ortadayken böyle nasıl zırvalayabiliyorsun
fatih hocana ekmek çıkartamazsın
orta sahası berkan-taylan-cicaldau olan ileride babelin oynadığı takımın yediği gollerin tek sorumlusu nelssonla marcaoymuş o zaman tamam dostum
şimdi ikna oldum

Adama mobbing yapıldı niye dönmek istesin orası ayrı da.

Kendisini sarhoş gibi çıktığı beşiktaş maçı yüzünden asla affetmeyeceğim inşallah o sarı kırmızı formayı bir daha anca rüyasında görür.

Victor Nelsson: "Galatasaray'da yaşananları çok fazla anlatmak istemiyorum. Ama bu yaz Roma'dan kiralık olarak döndüğümde zor bir dönem geçirdiğimi söyleyebilirim. Roma'ya transfer olduğumda Galatasaray ile sözleşmemi 2027'ye kadar uzatmak zorunda kaldım. Bu, kiralık olarak gönderilmem için gereken koşuldu. Bu yaz Verona'ya gittiğimde de aynı koşul geçerliydi. Sözleşmemi bir yıl uzatmak zorunda kaldım. Bu yaz neler olacağını göreceğiz ama geleceğimin Galatasaray'da olmadığını biliyorum. Geri dönmeyeceğim." (Bold)
Bu tarz durumlara fifanin oyunculara ceza vermesi gerekir diye dusunuyorum sozlesmemi uzatmak zorunda kaldim geri donmeyecegim gibi cumle rahatlikla kurabiliyor tam tersi biz sozlesme uzatmak zorunda kaldik ama geri donmesini istemiyoruz diye bir oyuncuya aciklama yapsak maasini tikir tikir aliyor

Sana kim ne yaptı evlat bu denli pervasız açıklamalar yapıyorsun

Ayıp ediyorsun

o maçtan sonra kendimize gelip şampiyon olmuştuk

dolayısıyla şampiyonluğun asıl mimarı nelssondur

diyebilir miyiz
Foruma üye yapilmaniz bile soru işaretiyken bir de yönetici olmanız gerçekten korkutucu ve bizim gibi forumu yıllardır takip eden has gsliler için kahredici bir durum. Cevahirle birlikte Twitter'a gidip geri donmeseniz keske

Foruma üye yapilmaniz bile soru işaretiyken bir de yönetici olmanız gerçekten korkutucu ve bizim gibi forumu yıllardır takip eden has gsliler için kahredici bir durum. Cevahirle birlikte Twitter'a gidip geri donmeseniz keske
1763118118245.webp

Geri
Üst Alt