Nelsson: "Galatasaray'da sözleşmemi bir yıl uzatmak istediler ama bunu reddettim"

Danimarka, Belçika ve Hollandalı topçular milli aralarda böyle röportajlar verebiliyorlar ülke gazetelerine. Herif belli ki buradan nefret ediyor, kariyerinde bir üst seviyeye çıkmak için tolere ediyor sadece. İstanbul'da Türkiye'de bu kadar mutsuz adamı takımın yıldızı gibi her maç banko oynatmazsan mutsuz olur tabii. Bu sürdürülebilir bir birliktelik değil umarım devre arası ölücü olmayan bir talibi çıkar. Gerçi bu herif PL'den ziyade İspanya veya İtalya istiyor galiba, oralarda da ölücü olmayan talibi zor buluruz.

mobbinge hayır

bu tür şeyler icerde tutulmali lakin. NDA imzalansaydı
NDA öyle bir şey değil

Basına gitmeme gibi bir şey koyabilirsin kontratına ama o da UDHR ve T.C. Anayasası sebebiyle kadük olur. İnsanların kendisini ifade etmesine engel olmanın bir yolu yok

Değerini bulmuşken gönderecektik bunu bu ayaksız kağnı herife kimse 25 flan vermez kimse kendini kandırmasın. Premier lig flan diyorlardı oynayacağı takım maksimum nottingham forest

Değerini bulmuşken gönderecektik bunu bu ayaksız kağnı herife kimse 25 flan vermez kimse kendini kandırmasın. Premier lig flan diyorlardı oynayacağı takım maksimum nottingham forest
Nottingham premier ligde değil mi? Premier lig falan diyorlardi diyip başka ligden takım söylemen lazimdi sanki 😂

15 ve uzeri her teklif degerlendirilmeli bence.

Nelsson olayı kötü yönetildi.

Ama Nelsson da garanti forma gidince ağlamaya başladı. Madem ilk 11'den kesildin, topu ısır gir ilk 11'e o zaman.

20 milyona gidebilir rahat verirler bu parayı devre arası tielemansı kiralayıp, sağ bek stoper oynayabilen biri alalım tamamdır

Kim oynamayan adama 15 -20 verir uçmayın. Sezon bsşı satmamak hataydı kaç kere söyledik bundan sonra satmasan gittikçe değeri düşer, olacak olanı söyleyim bari oynasın diye devre arası başakşehire falan kiralarız, yapmadığımız şey değil.

yönetim ceza vermelidir

Devrede satabilsek iyi olacak. Sergio'yu da en kötü bir yere kiralayıp sağ bek oynayabilen bir stoper, bir de Torreira'ya yedek almak lazım. Fazla kaliteli olmalarına gerek yok. Turist gibi gezmesinler yeter
+Bakambu yerine forvet bakılması söz konusu olabilir

Çok garip açıklamalar değil ya. Barizdi böyle olacağı. En azından Antalya maçında başlayacaktın adamı. Direkt kesik yedi, sorumlu ilan edildi. Kızması normal bence
Yav manu macinda oynamayi bekliyordum diyor, davinsonun yerine oynasa o 2 asist olmicakti. Dolayisiyla maci kazanamicaktik

Antalya macinda oynasa, gene davinson kilidi acti. Kimi kesip nelssonu oynatacagiz?

Seni hep deplasmandaki ankaragücü maçındao hava topuna tekte yaptığın müdahalen ile hatırlıycam kral.

Bir İskandinavın böyle bir röportaj vermesi beni ziyadesiyle şaşırttı.

Kim oynamayan adama 15 -20 verir uçmayın. Sezon bsşı satmamak hataydı kaç kere söyledik bundan sonra satmasan gittikçe değeri düşer, olacak olanı söyleyim bari oynasın diye devre arası başakşehire falan kiralarız, yapmadığımız şey değil.
ben takimimi az biraz taniyorsam bedelsiz kiralik + maasin yarisi bizden gibi bir hamle gelebilir;D

ManU deplasmanindan galibiyetle ciktiysak bunu elestirme hakkin yok. Kisisel sorunlarini takimin sorunu haline getirmen ve bunu medya yoluyla yapman da beni kizdirdi taraftar olarak.

From grafigi de seni su an 3. stoper olarak gösteriyor. Ozaman menejerine söyle teklif getirsin adam akilli seni yollayalim.

Dingonun ahiri mi lan burasi
Nelsoncular begenmemis

Geri
Üst Alt