Nemanja Radonjic AS Roma'da

Mete Alparslan

10 Numara!
Hagi'nin futbol akedemisinde bi cocuk var, ismi Nemanja Radonjic. Felaket bir yetenege benziyor. Galiba sozlesme uzatma konusunda Hagi'ye zorluk cikariyormus. Sezon sonu muhtemelen serbest.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wIVjlvbjFxY[/media]

Baya iyi bir oyuncu olabilir. Bakalim Serie A'da nasil bir performans sergileyecek.

Son hamleleri cok lesh. Kendisini gelistirirse belki bir seyler olabilir ama beni pek cezbetmedi acikcasi. Hagi'nin oglu buna 10 ceker. Ona odaklanmak lazim.

Tamam, yap ve Roma ayarinda bir kulube transfer olmasini sagla. Ondan sonra itibar edebilirim sana.

Hocam şimdi ne gördün o video da allahını seviyorsan ? Ayagının dısı ile pas vermiş bir tane birde driblingi var.

Roma altyapısına gitmiş diosun olabilir. Gökhan chealse altyapısındaydı oguzhanda arsenal ne oldu çok büyük yıldızlar mı ?

Benim söylediğim söz de tabiki mübalağa idi . Adamın pekde birşeyi yok demeye getirdim. Yoksa o kadar işimin arasında gidip video çekecek halim yok.

Ama emin ol amatörde var böyle topçu..

En basitinden aydını örnek verim. Bunun yasında aynı bunun gibi driblingli idi alıodu gidiodu ne oldu ?

Fazla abartmamak lazım böyle . Birde çocuk 17 yasında 18 ine girecek. daha prfesyonel bişey yapmamıs.

Enes onun yasında milli takımlarda rekorlar kırıyor.

Hocam şimdi ne gördün o video da allahını seviyorsan ? Ayagının dısı ile pas vermiş bir tane birde driblingi var.

Roma altyapısına gitmiş diosun olabilir. Gökhan chealse altyapısındaydı oguzhanda arsenal ne oldu çok büyük yıldızlar mı ?

Benim söylediğim söz de tabiki mübalağa idi . Adamın pekde birşeyi yok demeye getirdim. Yoksa o kadar işimin arasında gidip video çekecek halim yok.

Ama emin ol amatörde var böyle topçu..

En basitinden aydını örnek verim. Bunun yasında aynı bunun gibi driblingli idi alıodu gidiodu ne oldu ?

Fazla abartmamak lazım böyle . Birde çocuk 17 yasında 18 ine girecek. daha prfesyonel bişey yapmamıs.

Enes onun yasında milli takımlarda rekorlar kırıyor.

Sadece videodan konustugumu kim soyledi ki? Inanilmaz bir referansi var bu cocugun ve hemen herkesin dilinde. Daha bu yasta tonca scout ekibi izlemek icin gitmis maclarini ve sonunda Roma kapmis. Bunlar kesinlikle bos seyler degil. Bedavaya Roma'ya transfer oldu. Bedava oldugu icin keske deneseydik diyorum olay bu.

Sonra Oguzhan da, Gokhan Tore de gectigimiz yarim sezonda Galatasaray'in ilk 11'nde oynayacak oyunculardi. Meseleye cok farkli parametrelerden bakiyoruz.

Video da olsa cocukta belli kumas ve yetenek var. Topla oyunu cok iyi seviyede. Simdi is tamamen kendisinde. Gelistirirse kendisini iyi yerlere gelir.

Bizdeki iyi futbolcu anlayışı videoda 3-4 kişiyi üst üste çalımlayacak gelişine uzaktan falan 1-2 gol atacak

Roma'ya transfer olduğuna göre potansiyel var belli ki

Geri
Üst Alt