#Nemanja Vidic

SkySporta göre yazin Interde.

Şamp ligi gitmiş, avrupa ligi zor olan inter'e gideceğini sanmam.

9a4a3u9u.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sene sonu gelmesi gereken ilk isim.

Devre arası transfer döneminde adı galatasaray'la anılan stoperler arasında bize gelmesini istediğim ilk futbolcuydu. Ujfa reisin yerini fazlasıyla doldurur. Tecrübesi ve deneyimiyle Galatasaray'a hem ligde hem de Avrupa'da çok şeyler katar. Atacağı kafa golleriyle gol kralı bile olabilir. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Umarım takıma kazandırılır.

Yabancı sınırı var.Nasıl yapacağız?

Burdisso kiralık, Chedjou'yu Dünya Kupasından sonra 4-5 satarız.Sonra gelsin Vidic :) Yaşı 32,5 yani Ujfadan bile daha genç gelecek.1 sene dahi oynasa büyük izler bırakır.

Yabancı sınırı 3 bile olsa alınır bence, müthiş adam.

Bu takımın 11 'inde net yabancılar olması şart.

Muslera

Vidic

Melo

Sneijder

Robben/Drogba

5'e bile inse yabancı sayısı bu takımın iskeletidir.

Bunların dışında beke Veysel, Balta da gelse çok sorun teşkil etmez bu ligde.

Yerli iskeleti de

Semih-Selçuk-Burak-Emre Çolak-Veysel+ Transfer üzerinden dönebilir.

O transfere de en çok Hakan Çalhanoğlu yakışır.

Sınır 5'e inerse ek olarak

Gökhan Töre de alınmalı. Bbeşiktaş madem yolumuza taş koyuyor biz de onların yoluna taş koyalım görsünler.

Nasıl olsa Kazan ile 4-5'e halletmeye çalışırlar işi biz 7.5 teklif edersek Kazan'a hayatta satmazlar bunlara.

Vidic gibi üst düzey bir adam maliyeti sadece senelik ücreti olacakken kaçırılmaz. Yönetim kaçırmayacaktır da.

Vidic Inter de.

Inter in sahibi gorustuklerini acikladi ve 90% bu transferin bittigini soyledi..

stankovicle perfect link olur iyi olur

inter ile anlaşmış gibi. hatta kesin... sanal alemde dönüyor haberleri...

Menez, Matuidi ve Vidic 3'lüsü efsane olurdu ama nerede.

Kaboul da ayi gibi bir sey ha. Alalim.

Menez, Matuidi ve Vidic 3'lüsü efsane olurdu ama nerede.

Kaboul da ayi gibi bir sey ha. Alalim.

olma ihtimaliolanlar bence bibras menez vidic kabolu hiç izlemedim bilmiyorum.gerçi vidic için inter diyorlar ama avrupa ligi iddiası bile çok az olan interi seçmesi garip olur.bibras paokta kiralık izleyen arkadaşlar oyun sili selçuk gibi ve selçuk tan daha fazla katkı verbileceğini söylüyorlar.

Vidic resmen Inter de.

Geri
Üst Alt