Tier 2 NEOM, Barış Alper Yılmaz İçin İstanbul'a Geldi

Genel anlamda yerli futbolcu için tavan 30€, üstü her fiyata satmamız şart, 40€'lar sorgulanamaz bile derhal verilmeli, 50€ imkansız.
Yahu satmamız niye şart? Yerini doldurabilmek için daha fazla para harcayacaksan bu ticaretin anlamı mantığı yok…
Satmıyoruz deyin geçin…

95 milyon euroda bulusalim

Yerini tam anlamiyla dolduramayacagin topcuyu lig baslamisken, CL ye 1 ay gibi vakit varken satamazsin.

Sarayi satamazsin.

Tum basariyi, osimhen yatirimini, kaleye yapacagin yatirimin icine edersin.

Gecin bu isleri. Leao falan populer isimlerde doldurmaz Baris gibi adamin yerini

Kafalar pırıl pırıl yine ,sıcaklardan beyne oksijen gitmiyor sanirim ,yerli en kıymetli oyuncumuzu verelim bravo

Okan hoca biraz sinyal yakıyordu zaten konusmalarında harbi gidecek mi acaba

Adamin avrupa hayali var

Gidecegini hic zannetmiyorum

Avrupa dan ise daha iyi teklifler bekliyor,sunderland degil de daha üst seviyelerde olan takimlari istiyor

Son 1 yıl daha sonra satalım değerini buluyor gibi

Şampiyonlar Ligi oynamalı

Temmuz basinda olsak, teklife gore oyuncu arzusuna gore oturulabilir derdim.

Bir noktada kariyer hedefi, transferi olacak sonucta bu grafikte. Kacinilmaz.

Bu noktada agustos olmus, omurga oyuncularina her kapi kapanmistir. Sezona basladik, 1 aya CL var...

Barış ayarında bir oyuncuyu şu zamanda bulmak çok zor. Hadi buldun diyelim. Vereceğin para Barış'tan aldığın para kadar olacaktır. Boey'i sattık. Yerine aldığımız Jelert ve Frankowski olmadı. Üzerine şimdi yeni bir sağ bek arıyoruz. Lig başlamış, CL'ye bir ay kalmış.

barışı 40a sattın diyelim ve yerine lookman 40a aldığını varsayıyorum

muhtemelen minimum 5-6 milyon maaş vereceksin ve 4 yıllık toplam maliyeti 60-65 olacak

barışın maaş 2,5 ve 4 yılda 10 milyon eder diyelim

10-15 milyon maddi zararla eldeki tutmuş yerli kuralını sağlayan ve her an bonservis kazandırma potansiyelli adamı göndermiş olacaksın

işte ticaret diye buna derim

barış 1 sene kalıp şampiyonlar ligi oynayınca seneye de babanın oğluna min 40a okutursun

10 milyon için sezonu riske etmeye değmez

hele araplara 40-50 çok az

Dostum 50 cok buyuk para bizim icin seneye bu fiyati bulacaginin garantisi yok..
Bana asla satilamayacak 3adam soyle de biri baristir ama para cok buyuk

50.000.000€+3.000.000€ bonus +5 sene Galatasaray dışında Türkiye’ye dönememe maddesi + SL kurasında çektiğimiz takimlara transfer olamama maddesi ve sadece sag kanat oynatırlarsa.

Forvet oynatırlarsa +50.000.000€
Sol kanat oynatırlarsa +50.000.000€
Sag bek oynatırlarsa +50.000.000€
Sol bek oynatırlarsa +50.000.000€

Bu şartlara okeyim

Kısacası satılık değil lan. Basin gidin, size Baris yoh

Dostum 50 cok buyuk para bizim icin seneye bu fiyati bulacaginin garantisi yok..
Bana asla satilamayacak 3adam soyle de biri baristir ama para cok buyuk

yukarıda hesap yaptım

ticaret sadece alacağın parayla yapılmaz

hele de burada alınıp verilen şey bir insan ise

barışı verdik yerine koyacağımız adamın maliyeti bundan sonra barışın getireceğinden daha yüksek olur

ayrıca uyum sorunu, saha içi fedakarlığı vb gibi konular da olacak ki bunları parayla hesaplayamayız

barış gibi oyuncuların gidişine 1 yıl önceden hazırlanmak lazım

barışı 40-50 gibi paraya satıp muadilini 10-15 milyona maks buluyorsan ve yine 2-3 maaşı geçmeyecekse sat al o riski

ama ağustosta böyle birşey mümkün mü

var mı böyle bir oyuncu şu an

en iyi ihtimal trossard ve lookman olur onlar da barışın 2 katı maaşla total maliyette kar ettirmez

En az 40+5+Türkiyeden baska takima giderse, 10 milyon ceza.

Geri
Üst Alt