Tier 2 NEOM, Barış Alper Yılmaz İçin İstanbul'a Geldi

Transfer nöbetine de yazdım, dünya üzerinde kafa kafaya istediğin oyuncu ile takas edebilirsin deseler bile barışı satmam. Osimhen ve Barışın oynadığı 11de geri taraf 9 tane tarık camdal bile olsa gol bulursun. Muadili benim izlediğim liglerde yok. Yamal bile gelse fizikle sindirilebilir belki, ama Barışı sindirebilecek defans yok. Bowling labutu gibi yıkıyor sadece koşarak. Yerli olmasından bahsetmiyorum bile

Barış bu sezon mevcut durumunun üstüne koyup Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına gireceği çok belli hem Barış hem biz istediğimizi alabiliriz o sezon bu sezon

Gitsin yav

Sallai var yeterli

Her yere bir sallai koyarız dert etmeyin

1-2 milyon daha fazla verip o saçma payı koydurmasak güzel olurdu

Keçiörene pay vermek nedir ya

Bayi gecin
Zaniolo verelim 17 ye

Ankara Keçiörengücü hakların %20'sine hala sahip mi

Keçiören'den %20'lik pay alınmadan satılmasın. Yoksa çok bir anlamı yok. Keçiören'i mi zengin edeceğiz? Bir de satılırsa yerini dolduramaz bizimkiler. Sacha Boey transferinde gördük. Gittiğinden beri yeri dolmadı. Bu sene bizle CL oynamalı, satılacaksa seneye satılmalı.

Bu sezom satılmamalı, Keçiörengücü'nden payını almadan satılmamalı.
Fener ardayı satarken gençlere vermesi gereken %20 pay için 45 milyon tl ye anlaştı. Yani kimse öyle keçiorene 8 milyon euro 10 milyon euro falan koklatmaz. Nakiti gösterdin mi her türlü anlaşırsın. Ama transfer dönemi kapandıktan sonra olur anca.

Fener ardayı satarken gençlere vermesi gereken %20 pay için 45 milyon tl ye anlaştı. Yani kimse öyle keçiorene 8 milyon euro 10 milyon euro falan koklatmaz. Nakiti gösterdin mi her türlü anlaşırsın. Ama transfer dönemi kapandıktan sonra olur anca.
Bu saatten sonra anlaşamazsın paranın kokusunu aldılar, fb arda için önceden anlaşıp payını aldı. Bizimkiler yine uyudu

Barış Alper ligin sefiridir
Bizde ya da milli takımda yani nerede oynuyorsa 11e ilk onun adı yazılır
Osimhen satılır Barış satılmaz
Para lazımsa Davinsonu satın

Geri
Üst Alt