Tier 2 NEOM, Barış Alper Yılmaz İçin İstanbul'a Geldi

Keçiörene Bologna 15 veriyor diyip 3 milyona bu işi çözmek lazım. Ayrıca satmıyorum abi 40 milyona 15 milyona bolognaya vereceğim inadına ne yapacaksın ki diyip köşeye sıkıştırmalı.

barışı 40a sattın diyelim ve yerine lookman 40a aldığını varsayıyorum

muhtemelen minimum 5-6 milyon maaş vereceksin ve 4 yıllık toplam maliyeti 60-65 olacak

barışın maaş 2,5 ve 4 yılda 10 milyon eder diyelim

10-15 milyon maddi zararla eldeki tutmuş yerli kuralını sağlayan ve her an bonservis kazandırma potansiyelli adamı göndermiş olacaksın

işte ticaret diye buna derim
Abi Lookman'ı falan getiremezsin buraya. Anca belki 12-13 yıllık verirsen gelir. O da belki.

Hiç boşa kendimizi yormayalım, 40-50 de harcasak Barış'ın yerini dolduramayız.

Barış’ın payından Keçiören’e gidecek. Yerini gidip yüksek maaşlı yabancı ile kapatacaksın. Hem alış hem satışta devlete Kdv vereceksin. Zarar üstüne zarar olur.

Barış'ın bonservisini almak için teklif verenlere tepkimiz en az şu kadar olmalı;

bar%C4%B1%C5%9F-alper-galatasaray.gif

O halledilir bence. Keçiören pislik yaparsa kiralık olarak gösterilir. Bonserviste düşük gösterilir. 1-2m euro alır defolur gider Keçiören

Bu nasil olacak? Kiralik gelirde sonucta transferden gelir. Ve bonservisi nasil düsük gösteriyoruz? Üc kagitcilik mi yapacagiz? O isten cikis kalmadi bence artik. Gecen yazin 3 milyon +2-3 kiralik oyuncu falan atlesleyip isi cözmeye calismaliydik

Diyelimki 50 ye sattın. Transfer sezonunun kapanmasına 15 gün kala kim sana elindeki iyi adamı verir? Ayrıca bu yönetim o gelecek parayı 2 güne çöp eder

Bu nasil olacak? Kiralik gelirde sonucta transferden gelir. Ve bonservisi nasil düsük gösteriyoruz? Üc kagitcilik mi yapacagiz? O isten cikis kalmadi bence artik. Gecen yazin 3 milyon +2-3 kiralik oyuncu falan atlesleyip isi cözmeye calismaliydik
Bilmiyorum bende ama üç kağıtçılık ise keçiören başkanı daha transfer olmadan başladı konuşmaya. Görüşsünler bence. Kardeşim yöntem var iyi para alamazsın al 3m sus diye bir şekilde ikna edilmeli. 40-10 ciddi para açıkçası. Ben vermek istemezdim bu kerkeneze

50 milyon iyi para ama Boey'i 35 gibi rekor bir ücrete sattikta ne oldu. Paralar harcandi ve sag bekimiz hala yok. Satiyorsak alacagin adam hazir olmali, ayrica elde patliyabilir hesabini minimuma indirmeliyiz, yoksa o para da car cur olur.

50 milyon verseler eminim 1 dk dusunmezler beyler ki normali de bu olur kendisi de gitmek isterse yeri dolmaz diye 50 milyonluk teklif reddetme lüksümüz mü var

Iddialara göre teklif bayagi ciddiymis

Baris gitmek ister mi hic zannetmiyorum

Hedefi avrupa bunu defalarca söyledi

bu sene satilmasin. Ayrica 20% pay baska bir kulube gidicek o pay alinmadan satis olmaz, olmamali.

Oldu da yönetim de Barış da bu transfere istekli diyelim. Mutlaka, TR'de başka takıma gidemez maddesi koymak farzoğlu farz olmalı.

Geri
Üst Alt