Tier 2 NEOM, Barış Alper Yılmaz İçin İstanbul'a Geldi

Bu işte kar nerde biri anlatsın, 40 bile alsan, kalan 10 günde yerine alacağın vasat adamlara en az 20-25 vetirsin üstelik yerinide dolduramazsın. Biz 10-15 için mi satacaz aptallık olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski takımına gidecek pay da var daha

Gitmek istemiyorsa yollamayız ama kendi gitmek isterse o zaman neom 50 milyonu hazırlasın.

Barış gitmek istemez diye umuyordum ama ikna olmuş anlaşılan. UCL macerasını yaşasın, göstereceği iyi performansla bunlarınkine yakın teklifi Avrupa' dan da alır zaten ve kendisi için çok daha iyi olur. Bizde kalır yahut büyük liglerden birine giderse birkaç sezona canavar gibi direkt santrfor mevkiine evrileceğini tahmin ediyorum. Çok kötü bir kariyer planlaması olur kendisi adına.

yılda 40-45 milyon tl alan adama 400 milyon civarı maaş verirsen aklını çelersin. barış'ta olan bu anlaşılan. hesap makinesini alıp bi hesaplama yapmıştır 400 milyon tl ile neler yaparım diye, orda ikna olmuştur. düşünsenize şu anki 1 senelik maaşıyla istanbuldan ev ya da bir ferrari alamıyor. bakalım neler olacak. 1 sene oynasa avrupayı sarsacak bi bilse...

yılda 40-45 milyon tl alan adama 400 milyon civarı maaş verirsen aklını çelersin. barış'ta olan bu anlaşılan. hesap makinesini alıp bi hesaplama yapmıştır 400 milyon tl ile neler yaparım diye, orda ikna olmuştur. düşünsenize şu anki 1 senelik maaşıyla istanbuldan ev ya da bir ferrari alamıyor. bakalım neler olacak. 1 sene oynasa avrupayı sarsacak bi bilse...
Gavurların Generational Wealth dediği türden bir para bu. Torununun toru bile rahat yaşar bu maaş sayesinde.

Ben diyorum Barış Alperi alacam onlar diyor “Neom Neom”

21 Ağustosta satacak topçumuz yok, sgidin.

oyuncunun iştahı 'astronomik para' sebebiyle gitme yönüne doğru kırıldıysa, oyuncunun gs'da kalmaya zorlanması ne kadar doğru sizce?

Yarın durum belli olur diye bekliyorum. Bence maaşında uygun bir iyileştirme ile kalacak. Zaten maaşı Tl değer kaybettiği için Euro'ya göre düşmüştü şu an kendisi 2 civarı alıyor onu 3-3.5 civarına çıkarırlar.

50'ye de satsan senin elindeki parayı gören her takım 2 katı para isteyecek kendi topçusuna. Barış seni de Keçiören'den bulup çıkarıp topçu yapan bu camiadır. 1 sene fedakarlık yapsan ölmezsin be.

50'ye de satsan senin elindeki parayı gören her takım 2 katı para isteyecek kendi topçusuna. Barış seni de Keçiören'den bulup çıkarıp topçu yapan bu camiadır. 1 sene fedakarlık yapsan ölmezsin be.
Ya sen şuna sanmışsın rakip de bunu biliyor falan ben buna inanmıyorum. Şimdi verona 60 a adam satacak biz Nelson a 30 mu isteyeceğiz.

Ya sen şuna sanmışsın rakip de bunu biliyor falan ben buna inanmıyorum. Şimdi verona 60 a adam satacak biz Nelson a 30 mu isteyeceğiz.

Nelson senin gözden çıkardığın topçu, bu durumla ne alakası var?

Sen gideceksin adamın satmak istemediği, gözde oyuncusuna talip olacaksın. Adam zaten tok satıcı, sende para olduğunu da biliyor, transfer yapmaya mecbur olduğunu da. Haziran'da belki alabileceğinin iki katını çeker sana.

Nelson'la falan hiç alakası yok durumun yani.

Yarın durum belli olur diye bekliyorum. Bence maaşında uygun bir iyileştirme ile kalacak. Zaten maaşı Tl değer kaybettiği için Euro'ya göre düşmüştü şu an kendisi 2 civarı alıyor onu 3-3.5 civarına çıkarırlar.
Bencede oyle olacak, herseyi geçtim ben barışın karakterine güveniyorum boyle kritik dönemde kulubu zor durumda bırakmak istemem, ,bizde fedakarlık yaparız tabi maaş olarak
Ayriyeten barisi Arap çöllerinde degil avrupada görmek isterim ki zaten ucl de 3 5 gol atsa o teklifler gelir ona aston villa tarzı takimlardan

Bencede oyle olacak, herseyi geçtim ben barışın karakterine güveniyorum boyle kritik dönemde kulubu zor durumda bırakmak istemem, ,bizde fedakarlık yaparız tabi maaş olarak
Ayriyeten barisi Arap çöllerinde degil avrupada görmek isterim ki zaten ucl de 3 5 gol atsa o teklifler gelir ona aston villa tarzı takimlardan
Önerilen paralar Barış'ın hiç bir yerde kazanamayacağı paralar 2 yılda adam tüm kariyerin kazanabileceği parayı kazanacak neredeyse. Böyle bakınca kafası karışması çok doğal. Yoksa ben CL ve DK sonrası Barış'ı PL'de bir takımda izlemek o gideceği takımı onun için takip etmek isterim.

Genç yerlilerin hepsini yüksek maaşlarla kulübe sabitlemek lazım. Sonra burdan gidip ifb ve jekenin yüksek maaş tekliflerine kanıyorlar. Ayrıca biz genellikle kazandığımız bonsları bomboş topçulara harcayıp heba ediyoruz kimseninde yeri dolmuyor.

Geri
Üst Alt