Nerde Bu Paralar?

Hala borç diyorsunuz ya hayret arkadaş, yukarda kanıtıda koydum hala borç diyorsunuz neyse tamam bu sezon ligi 2.3. bitirelim, şampiyonlar liginden elenelim görürüm siz borç severleri. Transfer döneminde nerde bu transferler diye yönetime sallayanlar şimdi yönetimi savunuyor.

Unuttunuz galiba:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Hakan

Hamit Melo Selçuk Bruma

Sneijder

Burak

Sevgiler​

Konuyu açan kardeşimiz sanırım bakkal falan işletmesi sanıyor klubü he ? Süslü cümleler kurarak 21 yaş olgunluğu katmış kendine. Ama unutma ki Galatasaray'ın bir aylık bankalara ödediği faizi baban ömrünce calışsa öder belki.

Hala borç diyorsunuz ya hayret arkadaş, yukarda kanıtıda koydum hala borç diyorsunuz neyse tamam bu sezon ligi 2.3. bitirelim, şampiyonlar liginden elenelim görürüm siz borç severleri. Transfer döneminde nerde bu transferler diye yönetime sallayanlar şimdi yönetimi savunuyor.

Unuttunuz galiba:

Muslera

Hamit Melo Selçuk Bruma

Sneijder

Burak

Sevgiler​

Türkiye liginde o kadar para harcamış olan takımların hangisinde bu adamlar var? kadronun haricinde, Riera, Dany, Drogba gibi isimler de var. Yazdığın oyuncuların yerine koyabilecek Türk oyuncun var mı? Oynatamayacağın adama ne diye para verip alacaksın dolduracaksın?

Millet sınırsız yabancıya izin verdi de yönetim teknik heyet oyuncu mu almadı? Tebrikler yani...

Konuyu açan kardeşimiz sanırım bakkal falan işletmesi sanıyor klubü he ? Süslü cümleler kurarak 21 yaş olgunluğu katmış kendine. Ama unutma ki Galatasaray'ın bir aylık bankalara ödediği faizi baban ömrünce calışsa öder belki.

Hasta mısın? Ciddiyim doğruyu söyle.

Yok banka borcu yok o borç yok bu borç

Arkadaş bizim şampiyonluk gelirleri,şampiyonlar ligi gelirleri, sponsorluk, store,kombine,loca gelirleri feneri 15e katlar ama borç batağındaki adamlar tek nefeste 8-9 milyon alpere 13 milyonda emenikeye vereiliyorken biz neyi bekliyoruz?

Ayrıca borç borç deyip durmayın bir şeye bakmadan etmeden konuşuyorsunuz her sene ortalama 40-50 milyon dolar borç ödüyoruz geri kalan para nerde 15-20de transfer için çok mu:?

Unuttunuz galiba:

Muslera

Hamit Melo Selçuk Bruma

Sneijder

Burak

Sevgiler​

seni ve senin gibileri böyle boş boş sitem etmesini saglayan bu yönetimdeki vizyondur yani sen yönetime sallayabiliyorsan bu yönetimin sana verdiği lükstür 3 sene öncesini hatırla ve sus.

Türkiye liginde o kadar para harcamış olan takımların hangisinde bu adamlar var? kadronun haricinde, Riera, Dany, Drogba gibi isimler de var. Yazdığın oyuncuların yerine koyabilecek Türk oyuncun var mı? Oynatamayacağın adama ne diye para verip alacaksın dolduracaksın?

Millet sınırsız yabancıya izin verdi de yönetim teknik heyet oyuncu mu almadı? Tebrikler yani...

Ben oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum şu an zaten türkiyedeki tüm takımlara 10 basarız orası ayrı.

Üstünde durduğum nokta transfer bütçesi bizden beter adamlar neler harcıyor ama güya türkiyenin en zengin kulubü olarak koca sezonu boş geçiriyoruz benim derdim bu.

Rakipler şunu aldı, bunu aldı diyeceğine ac kadroları bir karşılaştır bakalım. Sanki adamlar yıldızlar topluluğu biz köy takımıyız, hayret bir şey ya.

Sonuna kadar düşüncene saygım var tabiki. Bi yandan da düşünüyorumda bu işle uğraşan adamlar işin uzmanı. Ne bileyim Galatasaray üni vs mezunu işinin ehli adamlar. Vs vs. Sandığın kadar basit değildir. Ayrıca bu dönem adam almadık diye paralar uçmuş olmaz ki, daha ocak var.

Sonuna kadar düşüncene saygım var tabiki. Bi yandan da düşünüyorumda bu işle uğraşan adamlar işin uzmanı. Ne bileyim Galatasaray üni vs mezunu işinin ehli adamlar. Vs vs. Sandığın kadar basit değildir. Ayrıca bu dönem adam almadık diye paralar uçmuş olmaz ki, daha ocak var.

Ara transferi kadar saçma bir şey yok hocam. Dünya yıldızı Sneijder geldi bir şey yapamadı, transfer yazın yapılır,kampa yetiştirilir,ortam kurulur ki takıma adapte olsun. O yoğunlukta ve sıkıntılı süreçte transferler asla faydalı olmaz.

Sneijder 4 ay top oynayamadıgı icin katkı vermedi diyoruzda 3 4 macı aldı getırdı ona ragmn

Baskan ve yöneticiler yatırımı yabancıya yapıyor bencede haklılar türk olup bizde oynayak kalitede oyuncu cok az ayrıca guveniyorlar demekki ab kuralına

Ben kadro kalitesinden mi bahsediyorum? Sen çok yanlış yerdesin

Paralar nereye gitti diyorsun ya gecen sene devre arasında ekstra Drogba ve Sneijder transferleri yapıldı ve özellikle maaş seviyesi cok yükseldi. Ayrıca yabancı sınırı olmasa emin ol şu an 3 4 üst düzey oyuncu gelmiş olacaktı, sınır olunca İnler ve özellikle Arda cok istendi ama olmadı malum sebeplerden. Yani sorun para harcanmamak istenmemesi değil harcanacak oyuncuları ceşitli sebeplerle alınamaması oldu. Genc oyunculara yatırım yapılmaması hata olsa da para harcanmadı diye eleştirmekte insafsızlık olur.

Geri
Üst Alt