Nerede o eski tribünler?

Cevap: En son ne zaman taraftarimiz bize mac kazandirdi?

Taraftar portresinde yanlışlıklar vardı. Erken dakikalarda ıslıklama rakibi saldırmaya itti.Avrupalı taraftarların yaptığı gibi ve Hıncal Uluç un dediği gibi oyunun içinde olunmalı. Şarkı ve marş söylemek bence demode oldu. Faul yapıldığında uğultu yapmak veya takım atağa kalktığında şevklendirici sesler çıkarmak,güzel hareket ve seri paslaşmaları alkışlamak karşı atağı kesen futbolcuyu alkışlamak ve hakemide etki altına almak daha etken olur gibi geliyor

Cevap: En son ne zaman taraftarimiz bize mac kazandirdi?

Taraftar portresinde yanlışlıklar vardı. Erken dakikalarda ıslıklama rakibi saldırmaya itti.Avrupalı taraftarların yaptığı gibi ve Hıncal Uluç un dediği gibi oyunun içinde olunmalı. Şarkı ve marş söylemek bence demode oldu. Faul yapıldığında uğultu yapmak veya takım atağa kalktığında şevklendirici sesler çıkarmak,güzel hareket ve seri paslaşmaları alkışlamak karşı atağı kesen futbolcuyu alkışlamak ve hakemide etki altına almak daha etken olur gibi geliyor

mükemmel bir düşünce :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Cevap: En son ne zaman taraftarımız bize maç kazandırdı?

Önce bizim maçı ardından Fb'nin maçını izledim. Cennet ile cehennemi gördüm. Fb maçında televizyonun sesini açamıyodum tezahürattan,ıslıktan. Bizim maç peeeh..

Bu ne yahu? Tertemiz olmuş valla topik, 150 mesaj felan vardı. :o

Maç ertesi başlıklarına sinir oluyorum, sanki hemen çare olcakmış gibi konu açılıyor, bu ne biçim konudur yaa.

Önce bizim maçı ardından Fb'nin maçını izledim. Cennet ile cehennemi gördüm. Fb maçında televizyonun sesini açamıyodum tezahürattan,ıslıktan. Bizim maç peeeh..

Şakamısın sen Allah aşkına?

Bırakın artık şu işleri bırakın, Atletico maçında daha nasıl bir ıslık bekliyordunuz. Bizim futbolcularımızın bile eli ayağına dolaştı bir ara ıslıktan, daha ne olacak, inip müdehalemi edecek taraftar oyuna.

Eğer oyunun hakimi biz olsaydık o ıslıkların yerini devamlılık arz eden tezahüratlarda alacaktı ama maçın gidişhatı izin vermedi. Şu aşağılama, hor görme psikolojisinden bir kurtulun artık.

Fenerbahçe taraftarıymış, peeeh!!

Birde hayran olduğunuz çarşı var hani, geçen hafta 1,600 Aslan nasıl susturdu, hayranı olduğunuz çarşı nasıl 'mantarlardı' derbide, bunların cevabınıda bir verin ?

Atıp tutuyorsunuz bari o atmosferi yaştanlara terbiyesizlik etmeyin..

' koyalı fenere, koyalım kartala ' nakaratına takılanlar olmuş, evet! Koyalım fenere, koyalım kartala! bu kupayı bir kez daha alsaydık önce Dansöz Aziz ve Tüpçüye ' koyacaktık ' kaba tabirle, minik serçeyle, kaçarşı ya koyacaktık

ATMOSFER KÖTÜYMÜŞ!

Ultras sitelerini, yabancı taraftar forumlarını bir inceleyin bakalım, günlerce uğraşılan o koregrafiyi konuşuyor şuanda herkes, o çok beğendiğiniz Çarşı 'da ağızı açık izliyor..

KURTULUN AŞAĞILIK KOMPLEKSİNDEN, BİZ BİTTİK, CEHENNEM BİTTİ SÖYLEMLERİNDEN..

Biz bağıranlara birşey demedik dersiniz şimdi, samimi bulmuyorum, asıl sizin gibiler yüzünden daha da ileriye gidemeyiz..

Hadi selametle, can sıkacağınıza elinizi taşın altına koyun..

Eeeee bizim bütün yazılar gitmiş yavvv :D Tüh :p

Şakamısın sen Allah aşkına?

Bırakın artık şu işleri bırakın, Atletico maçında daha nasıl bir ıslık bekliyordunuz. Bizim futbolcularımızın bile eli ayağına dolaştı bir ara ıslıktan, daha ne olacak, inip müdehalemi edecek taraftar oyuna.

Eğer oyunun hakimi biz olsaydık o ıslıkların yerini devamlılık arz eden tezahüratlarda alacaktı ama maçın gidişhatı izin vermedi. Şu aşağılama, hor görme psikolojisinden bir kurtulun artık.

Fenerbahçe taraftarıymış, peeeh!!

Birde hayran olduğunuz çarşı var hani, geçen hafta 1,600 Aslan nasıl susturdu, hayranı olduğunuz çarşı nasıl 'mantarlardı' derbide, bunların cevabınıda bir verin ?

Atıp tutuyorsunuz bari o atmosferi yaştanlara terbiyesizlik etmeyin..

' koyalı fenere, koyalım kartala ' nakaratına takılanlar olmuş, evet! Koyalım fenere, koyalım kartala! bu kupayı bir kez daha alsaydık önce Dansöz Aziz ve Tüpçüye ' koyacaktık ' kaba tabirle, minik serçeyle, kaçarşı ya koyacaktık

ATMOSFER KÖTÜYMÜŞ!

Ultras sitelerini, yabancı taraftar forumlarını bir inceleyin bakalım, günlerce uğraşılan o koregrafiyi konuşuyor şuanda herkes, o çok beğendiğiniz Çarşı 'da ağızı açık izliyor..

KURTULUN AŞAĞILIK KOMPLEKSİNDEN, BİZ BİTTİK, CEHENNEM BİTTİ SÖYLEMLERİNDEN..

Biz bağıranlara birşey demedik dersiniz şimdi, samimi bulmuyorum, asıl sizin gibiler yüzünden daha da ileriye gidemeyiz..

Hadi selametle, can sıkacağınıza elinizi taşın altına koyun..

60 dk ya kadar evet öleydi ama sıkıldım ben yıllardır aynı besteleri sölemekten kareografi lerde 3 yıldır çok başarılıyız ama hala eski besteler sölenio nevizade yi söleyemien taraftar gelmesin stada .

Yeni stad'a geçince inşallah bilet fiyatları çok tutulmaz.

50 000 kişi gideriz o zaman atmosferi görürler.

maçı tv'den izledim. maç esnasında bazen taraftar çok pasif kaldı. reyes'in direkten dönen topu öncesinde fln. ayrıca hakem penaltıyı vermedikten sonra 5-10 sn ıslıklandı sonra kesildi. mesela orada ıslık 1-2 dk sürseydi hakem ister istemez etkilenirdi.

Arkadaslar benım bu topıgı acmamdakı en buyuk neden bazı arkadasların bahsettıgı gıbı trıbunlerın eskı destegını bı sekıllede verememesıdır ozellıkle takımımız gerıye dustugunde taraftar susuyor ınanc gıdıyor homurtular baslıyor saha ıcındekı aslanlarımızda ıster ıstemez bundan negatıv etkılenıyorlar sıze 2 ornek verıyım o evsanevı real madrıd macında trıbundeydım ılk yarı bıttı arada herkes bu mac doner dıyordu ve ıkıncı yarı basladıgında trıbunlerde ılk yarı bası gıbı desteklerını surdurduler sonucu bılıyosunuz dıger ornegım ıse gecen senekı hamburg macı 2-0 ondeyız golu bı yedık trıbunlerde herkes eywah bı tane daha yerız dıye sustu herkes 2. bır bordo macı olur mu dıye sormaya basladı destek kesıldı sonucu bılıyuorsunuz .

Bazı arkadslar bu topıc yuzunden alınganlık gostermısler burda dusuncesını yazan herkes kendı vaktınden alıp Galatasarayımıza azda olsa bısey katabılımek adına yazıyor tartısıyor amac koru korune tartısmak dııl ne takımı ne hocamızı ne taraftarımızı yermek amac kendımız gelıstırmek yanı en azından ben oyle dusunuyorum.

Bır dıger konu ozellıkle bu olay basın yuzunden oluyor eskıden yabancı takımlar samıyenı bılmeden gelıyorlar ve gorduklerınden etkılenıyorlar sımdı ıse gelenlere her basın gorevlısının laı cehenneme gelıysun korkuyomusun adam ıster ısteez gaza gelır bence atletıco macıda boyle oldu adamları motıve ettık sonuc orta taıı baska nedenlerde var ama buda bır nedendır

son olarakta sunu belırtmek ıstıyorum ne olursa olsn bız basarıya ac bır traftar toplulugu dıılız eskıden acık neolursa olsun destek verırdık avrpa macları mıllı maclar gıbı degerlıydı sımd ıse oyle dııl benm en buyuk umudum stada ınanılmaz bır tarftar olarak seneye telekom arenanın cehennem olmasıdır ve olacaktır

60 dk ya kadar evet öleydi ama sıkıldım ben yıllardır aynı besteleri sölemekten kareografi lerde 3 yıldır çok başarılıyız ama hala eski besteler sölenio nevizade yi söleyemien taraftar gelmesin stada .

Maç 0-0 ken nevizademi söyleyeceksin.

Leo Franco = "Bir kere olsun maç kazandırmadı."

Elano Blumer = "Daha maç kazandırdığını görmedik."

Giovani = "Bize bir maç kazandırıp kendini ispat edilmeli."

Arda = "Son 3 sezondur hangi maçı bize kazandırdıki?"

Ve en son seyirci;

En son ne zaman taraftarımız bize maç kazandırdı?

Çok alışmışız bireysel başarılara.

Leo Franco = "Bir kere olsun maç kazandırmadı."

Elano Blumer = "Daha maç kazandırdığını görmedik."

Giovani = "Bize bir maç kazandırıp kendini ispat edilmeli."

Arda = "Son 3 sezondur hangi maçı bize kazandırdıki?"

Ve en son seyirci;

En son ne zaman taraftarımız bize maç kazandırdı?

Çok alışmışız bireysel başarılara.

Başlığa takılmamak gerek demek istenilen başka.

Geri
Üst Alt