nereden çıktı bu riekerink belası

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
tanım : "hem galatasaray kulislerindeki evlatçı kesim hem de spor medyasındaki fbjk lobisi tarafından dile getirilen hayıflanmalardır."

oysa ki ne güzel gidiyorduk değil mi Umut, olcan , tarık çamdalla, orta sahada oyunu yavaşlatan selçukla , her daim gol krallarını çıkartan takımın kaç senedir forvetsiz olduğu , melo , drogba gibi oyuna ağırlığını koyan isimlerden yoksun , her allah'ın günü Sneijder'in gönderilmeye çalışıldığı umutsuz günlerin geride kalması bu kesimlerde rahatsızlık yaratmıştır şüphesiz.

her ne kadar daha istenilen kadro ve oyun anlayışı oturmasa da galatasaray'da bir kıvılcım ortaya çıkmış , eğer bu ateş söndürülmezse tekrar lige ambargo konmasından endişe duyulmaktadır.

yorum : eğer riekerking'in istediği oyuncular takıma kazandırılabilir , iyi bir orta saha ve forvet içeren bir kadro oluşturulabilirse son yıllarda üzerimize örtülen bu ölü toprağından kurtulmamız işten değil.

taraftarın takımın mihenk taşları olan isimlere ve geldiği günden beri mantıklı işler ortaya koyan hocasına sahip çıkması elzemdir.

hocaya sahip çıkalım.

basındaki yangın kuyruk acısından cıkmıs diolar.

adam gibi adam

isin trajikomik yani ise dursun gibi beceriksiz bir baskan olmasaydi asla riekerink bu takimi calistiramazdi :)

koyun yazdi diye girdim topige. Hakkini helal et kardesim cok kötü küfürler saydim sana (topigi acan)

riekernik sampiyon olmasa bile uzun süre kalmasi gereken bir hocadir (nasil gladbach favreyi tuttu, dortmund kloppu tuttu basta). Keske yönetim degisse.

Sirada selcuk chedjou semih gibiler var

hadi selçuk neysede hakan denilen kazmayı oynattığı ve semih denilen sülüğü daha takımdan kovmadığı sürece riekerinke güvenmekte kararsızım.

Troll sanıp girdim olay çok başkaymış.Riekerink bizim canımız ciğerimiz yedirmeyiz kimseye.

JOR hakkında karar vermek için hala erken, budama yapması güzel ancak futbolda psikolojik, taktik, teknik ve yönetimsel alanların hepsinde yetkin olmak gerek bu ülkede başarılı olmak için. Arkasında düzgün bir yönetim yok o yüzden işi çok ama çok zor.

Bir kere Riek hocam adam gibi adamdır.

Ben başarılı olacağına inanıyorum, ama beni üzen şey bu adam gerçek görevine yani altyapının başına geçseydi bence o yıllardır altyapıda beklediğimiz POZITIF değişikliği gerçekleştirebilecek kişi olabilirdi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

hakan takimin en iyi stoperi. Hangisi daha iyi?

en iyi stoperimi ched varken en iyi stoper demek haksızlık olur maç boyunca yanından geçen topa ayağını uzatmayan sarkık oynayıp toptan uzak kalıcam diye neredeyse musleranın arkasına saklanan adam bu takımımızın ne iyi stoperi ise biz bitmişiz.

Gönlümden geçen denayer gelirse eğer denayer-ched ikilisidir.

JOD hakkında karar vermek için hala erken, budama yapması güzel ancak futbolda psikolojik, taktik, teknik ve yönetimsel alanların hepsinde yetkin olmak gerek bu ülkede başarılı olmak için. Arkasında düzgün bir yönetim yok o yüzden işi çok ama çok zor.
Buna katılıyorum , arkasında her ne kadar sevmesem de BJK yönetimi gibi bir plan ve disiplini olan , transfer organizasyonunda belli bir şablonu olan bir yönetim olsa çok daha başarılı olurdu.
Bununla birlikte BJK'da hiç olmadığı kadar güçlü bir taraftar lobisine ve sosyal medya örgütlenmesine sahibiz, birazcık sportif başarı bu yürüyüşün güçlenmesine ön ayak olacak ve taraftarın tekrar stadlara akın etmesine yol açacaktır diye ümit ediyorum.

Bir kere Riek hocam adam gibi adamdır.

Ben başarılı olacağına inanıyorum, ama beni üzen şey bu adam gerçek görevine yani altyapının başına geçseydi bence o yıllardır altyapıda beklediğimiz POZITIF değişikliği gerçekleştirebilecek kişi olabilirdi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hocanın onayladığı bir altyapı koordinatörü ile çalışılabilir, bu isim de hocaya raporlar sunup altyapının tepeden denetlenmesi ile benzer bir değişim sağlanabilir.

Buna katılıyorum , arkasında her ne kadar sevmesem de BJK yönetimi gibi bir plan ve disiplini olan , transfer organizasyonunda belli bir şablonu olan bir yönetim olsa çok daha başarılı olurdu.
Bununla birlikte BJK'da hiç olmadığı kadar güçlü bir taraftar lobisine ve sosyal medya örgütlenmesine sahibiz, birazcık sportif başarı bu yürüyüşün güçlenmesine ön ayak olacak ve taraftarın tekrar stadlara akın etmesine yol açacaktır diye ümit ediyorum.
BJK yönetimi bence çöp yani mantıklı kararlar veriyorlar ama örgütlenme ve birliktelik olmayan bir camia zira winner kimlikleri de hiç yok.

İyi yönetimden kastım takımı motive edecek ve destek verecek bir yapı keza sorunlarda JOR ile pozitif iş birliği kuracak yöneticiler.

Bunlar profesyonellik gerektirir bizim yöneticilerin yaptığı en büyük iş medya üzerinden taraftarın gazını almak.

JOD hakkında karar vermek için hala erken, budama yapması güzel ancak futbolda psikolojik, taktik, teknik ve yönetimsel alanların hepsinde yetkin olmak gerek bu ülkede başarılı olmak için. Arkasında düzgün bir yönetim yok o yüzden işi çok ama çok zor.

Kendisinin doğrudan başarılı olması konusunda ben de hala kesin emin olmuş değilim ama en azından kendisinden sonrakilere evlatçılık kanserini yenmiş bir Galatasaray bırakacaktır.

Kendisinin doğrudan başarılı olması konusunda ben de hala kesin emin olmuş değilim ama en azından kendisinden sonrakilere evlatçılık kanserini yenmiş bir Galatasaray bırakacaktır.
Sanmam. Evlatçılık kavramını yenebilmek yönetimlerle de alakalı, yarım öbür gün JOD başarısız olacak o üçlü takıma döndürülür ertesi gün.

Prandelli döneminde Sabri örneğini gördük.

en iyi stoperimi ched varken en iyi stoper demek haksızlık olur maç boyunca yanından geçen topa ayağını uzatmayan sarkık oynayıp toptan uzak kalıcam diye neredeyse musleranın arkasına saklanan adam bu takımımızın ne iyi stoperi ise biz bitmişiz.

Gönlümden geçen denayer gelirse eğer denayer-ched ikilisidir.

Chedjoumu iyi? Habire kademe hatasi yapan, blackout olup ne yaptigini sasiran? Chedjounun tek özelligi arkadan oyun kurmasi. Geri kalan herseyi ya ortalama yada berbat ötüsü.

Denayerin gelecegini sanmiyorum . Ondan dolayi Hakan-Serdar ikilisi oynamalari gerekiyor (tipki milli takimda gibi)

JOD degil JOR. Admin bey dikkatli olunuz :D

cedcu takımın en iyi stoperidir

B1X3CcjCMAAZjmU.jpg

Sanmam. Evlatçılık kavramını yenebilmek yönetimlerle de alakalı, yarım öbür gün JOD başarısız olacak o üçlü takıma döndürülür ertesi gün.

Prandelli döneminde Sabri örneğini gördük.

İşte umudum onların elden bir an önce çıkarılması yönünde. Yoksa dediğin olur. Ama Burak gitti, Olcan, Umut, Tarık'ı diğerleri izlerse rahatlayabiliriz.

Geri
Üst Alt