nereden çıktı bu riekerink belası

Chedjoumu iyi? Habire kademe hatasi yapan, blackout olup ne yaptigini sasiran? Chedjounun tek özelligi arkadan oyun kurmasi. Geri kalan herseyi ya ortalama yada berbat ötüsü.

Denayerin gelecegini sanmiyorum . Ondan dolayi Hakan-Serdar ikilisi oynamalari gerekiyor (tipki milli takimda gibi)

ched dediğin adam bir maçta kaç kere hakanın kademesine girip top çıkarıyo bir maç otur ve tamamen bunu izle. Bak futbolda ne kadar çok topla buluşursan özellike savunma bölgesindeki oyuncular için geçerlidir bu dediğim o kadar çok sıçmış gibi görünür hakan denilen adam tek bir topa dahi ayağını uzatmadığı için hatasız oynuyor gibi görünüyor çünkü sahada var ama yok.

Bir futbolcunun kapasitesi sınırlıdır onu anlarım ancak mücadele etmeyen adamın büyük takımlarda yeri olamaz bjk maçında olcayın cenke attığı pasta hakanın ne yaptığına bak hatta o maç bir kere yetere yatmış mı onada bak bütün maçlarda hep aynı şekilde ben sana o maçı söylüyorum hafızanda daha tazedir diye.

Chedjou denilen adamın kabilesindeki herkesin ta yanına koyim.

ched dediğin adam bir maçta kaç kere hakanın kademesine girip top çıkarıyo bir maç otur ve tamamen bunu izle. Bak futbolda ne kadar çok topla buluşursan özellike savunma bölgesindeki oyuncular için geçerlidir bu dediğim o kadar çok sıçmış gibi görünür hakan denilen adam tek bir topa dahi ayağını uzatmadığı için hatasız oynuyor gibi görünüyor çünkü sahada var ama yok.

Bir futbolcunun kapasitesi sınırlıdır onu anlarım ancak mücadele etmeyen adamın büyük takımlarda yeri olamaz bjk maçında olcayın cenke attığı pasta hakanın ne yaptığına bak hatta o maç bir kere yetere yatmış mı onada bak bütün maçlarda hep aynı şekilde ben sana o maçı söylüyorum hafızanda daha tazedir diye.

214-215 Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu mac ozeti Ligtv.com.tr
05:30 ac izle

benimle dalga mi geciyorsun ? Bu onlarcadan sadece birtanesi. Hele chedjounun kactane hatasini telafi etti? Milli takimda kactane baskalarin hatalarni telafi ett? Semihin kactane etti

214-215 Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu mac ozeti Ligtv.com.tr
05:30 ac izle

benimle dalga mi geciyorsun ? Bu onlarcadan sadece birtanesi. Hele chedjounun kactane hatasini telafi etti? Milli takimda kactane baskalarin hatalarni telafi ett? Semihin kactane etti

o kadar parayı 2 sezonda bir topa müdahale ediyor diye alıyorsa asgari ücrete amatör kümede daha fazlasını yapacak adam var video açılmıyor bakmayada gerek yok bana cımbızla bir pozisyon çıkartıp takımı kurtarmış gibi önüme koyma.Neymiş chedin hatasını örtmüş adam neredeyse musleranın arkasına gizlenecek.

Bak sigara içen bir adamın profesyonel olarak çıkıp o sahada mücadele etmesi zaten imkansız boşu boşuna kendinide kandırma.

Son düzenleme:
Şuana kadar çok doğru şeyler yaptı, kötü topçuları fazla oynatmıyor, kadronun en iyi oyuncular ile ofansif anlamda kaliteli bir takım kurmaya çalışıyor ayrıca hücum oyuncularına daha fazla iş yaptırıyor ama Aralık'ta veya sezonun sonunda ne olacağı belli değil.

o kadar parayı 2 sezonda bir topa müdahale ediyor diye alıyorsa asgari ücrete amatör kümede daha fazlasını yapacak adam var video açılmıyor bakmayada gerek yok bana cımbızla bir pozisyon çıkartıp takımı kurtarmış gibi önüme koyma.Neymiş chedin hatasını örtmüş adam neredeyse musleranın arkasına gizlenecek.

Bak sigara içen bir adamın profesyonel olarak çıkıp o sahada mücadele etmesi zaten imkansız boşu boşuna kendinide kandırma.

2 sezonda bir degil iste. Dogru oku kac kere öyle yapti

Dogru Sneijder, Messi v.b. sigara icmiyorlardi haklisin. Kandirma kendini. Üstelik Sigara icen hali bile takimin en iyi stoperiyse gerisini sen düsün

koyun yazdi diye girdim topige. Hakkini helal et kardesim cok kötü küfürler saydim sana (topigi acan)

riekernik sampiyon olmasa bile uzun süre kalmasi gereken bir hocadir (nasil gladbach favreyi tuttu, dortmund kloppu tuttu basta). Keske yönetim degisse.

Sirada selcuk chedjou semih gibiler var

Aynı şeyi düşünmüşüz. Nerede hastalıklı, evlatçı, Sneijder ve yabancı düşmanı yorum, hepsi Koyun adlı kişinin imzası.

Yıllardır prandelli mancini rijkard gibi kurt hocalar geldide ne oldu tazminatını alan gitti size parator gibi kulübü borç batağına sürükleyen adamlar lazım

Size dursun ozbek mustehak :@

2 sezonda bir degil iste. Dogru oku kac kere öyle yapti

Dogru Sneijder, Messi v.b. sigara icmiyorlardi haklisin. Kandirma kendini. Üstelik Sigara icen hali bile takimin en iyi stoperiyse gerisini sen düsün

Bu videoda 2:10 bak ched araya gelmese hakan her zaman olduğu gibi geri dönemiyor 215-216 Medicana Sivasspor 2-2 Galatasaray mac ozeti Ligtv.com.tr

Bu videoda yediğimiz gol 1:25 hakanın yine yanından geçen topa nerede duracağını bilemediği için yapamadığı müdahele 215-216 Galatasaray 1-2 Osmanlıspor FK mac ozeti Ligtv.com.tr

Bu Videoda 1:43 yine topa müdahale edemeyen hakan balta ve yine topun önüne atlayan ched ve yüzde yüz golün engellenmesi 215-216 Torku Konyaspor 1-4 Galatasaray mac ozeti Ligtv.com.tr melo topa yatıyor ched topa yatıyor topa yatmayan tek hakan balta bide adelesini tutuyor her pozisyonda olduğu gibi :D

Buy videoda 5:10 yine yanından kaçan adam ve pas açısını kapatmak için nerede duracağını bilmeyen ve dolayısı ile topa müdahale edemeyen hakan balta sonrasındada çok güzel izliyor pozisyonu 215-216 Galatasaray 1-1 Mersin İdman Yurdu mac ozeti Ligtv.com.tr

Bu videoda 3:08 de hakanın yada semihin olması gerektiği yerde topu kim çıkartıyor bir ona bak hemen arkasından 3:15 den 3:29 a kadar izle top direkten geldikten sonra hakanın nerelerde gezdiğini kendin gör

Bak daha ligin 34. haftasına kadar hatalarını çıkartabilirim hiç senin gibi cımbızla maç aramama falanda gerek yok her maç mücadele gücü düşük olduğu için takımı sahada 10 kişi bırakan bir adam var.

Bak hakan gider mersinde oynar akhisarda oynar antepte oynar ancakkkkkkk galatasaraya geldinmi orada bir duracaksın ben chedi savunmuyorum oda cl seviyesinde bir oyuncu değil ama sahada mücadelesi hakanda çok daha yüksek seviyede hakan kadar soft bir stoper ile oynarsan ligi her sene 6. bitirmeyi garantilersin bu kadar basit.

ligin 1-2-3-4-5. haftalarını arka arkaya izledim ve her maç saçma salak işler 34. haftaya kadar neler çıkar karşımıza varın siz düşünün.

Son düzenleme:
hakan'ı beğenmemek ayrı bir olay. Gerçek şu ki mevcut stoperler arasında en iyisi balta. Hatta en iyi Türk stoperde diyebiliriz.

Acikcasi bu Hakan'in iyi oldugunun kaniti degil de ülkenin berbat bir halde oldugunun kanitidir bence.

Ben Hakan'i severim insan olarak 10 numara adamdir, futbolcu olarak da kapasitesi el verdigince en iyisini yapmaya calisan bir adamdir. Adam 10 senedir kulüpte, ben bu adamin hic bir sekilde göze battigini görmedim. Röpörtaj falan bile verdigini hatirlamiyorum. Adam isine bakiyor, belki de bu kulübün son yillarda gördügü en profesyonel adam olabilir.

Ama objektif bakarsak bu takimda ancak "iyi bir yedek" olabilecek adam.

En büyük evlatçıdır kendisi

Donk ile maç başlarını kırıştığını herkes biliyor

Sneijder takıma getirmeden evvel nasıl bir süreç yaşandığını kimlerin ayak oyunlarına getirildiğini çok iyi biliriz

modern futbola uyacak stoper sayısı çok az dünya da,bir bizde değil ki sorun, arsenal in hali ortada.bu yüzden stoper tartışmasının anlamı bence yok.JOR iyi midir kötü müdür zamanla anlayacağız ama şimdilik bence yanlış işler yapmıyor gibi.çok dilimiz yandı üfleyerek yiyoruz yapacak bir şey yok

Geri
Üst Alt