- 18 Temmuz 2009
- 80.683
- 225.154
- 5.093
Olde değil mi adamın ikinci adı öyle kısaltmışım o anJOD degil JOR. Admin bey dikkatli olunuz![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olde değil mi adamın ikinci adı öyle kısaltmışım o anJOD degil JOR. Admin bey dikkatli olunuz![]()
Chedjoumu iyi? Habire kademe hatasi yapan, blackout olup ne yaptigini sasiran? Chedjounun tek özelligi arkadan oyun kurmasi. Geri kalan herseyi ya ortalama yada berbat ötüsü.
Denayerin gelecegini sanmiyorum . Ondan dolayi Hakan-Serdar ikilisi oynamalari gerekiyor (tipki milli takimda gibi)
ched dediğin adam bir maçta kaç kere hakanın kademesine girip top çıkarıyo bir maç otur ve tamamen bunu izle. Bak futbolda ne kadar çok topla buluşursan özellike savunma bölgesindeki oyuncular için geçerlidir bu dediğim o kadar çok sıçmış gibi görünür hakan denilen adam tek bir topa dahi ayağını uzatmadığı için hatasız oynuyor gibi görünüyor çünkü sahada var ama yok.
Bir futbolcunun kapasitesi sınırlıdır onu anlarım ancak mücadele etmeyen adamın büyük takımlarda yeri olamaz bjk maçında olcayın cenke attığı pasta hakanın ne yaptığına bak hatta o maç bir kere yetere yatmış mı onada bak bütün maçlarda hep aynı şekilde ben sana o maçı söylüyorum hafızanda daha tazedir diye.
214-215 Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu mac ozeti Ligtv.com.tr
05:30 ac izle
benimle dalga mi geciyorsun ? Bu onlarcadan sadece birtanesi. Hele chedjounun kactane hatasini telafi etti? Milli takimda kactane baskalarin hatalarni telafi ett? Semihin kactane etti
o kadar parayı 2 sezonda bir topa müdahale ediyor diye alıyorsa asgari ücrete amatör kümede daha fazlasını yapacak adam var video açılmıyor bakmayada gerek yok bana cımbızla bir pozisyon çıkartıp takımı kurtarmış gibi önüme koyma.Neymiş chedin hatasını örtmüş adam neredeyse musleranın arkasına gizlenecek.
Bak sigara içen bir adamın profesyonel olarak çıkıp o sahada mücadele etmesi zaten imkansız boşu boşuna kendinide kandırma.
koyun yazdi diye girdim topige. Hakkini helal et kardesim cok kötü küfürler saydim sana (topigi acan)
riekernik sampiyon olmasa bile uzun süre kalmasi gereken bir hocadir (nasil gladbach favreyi tuttu, dortmund kloppu tuttu basta). Keske yönetim degisse.
Sirada selcuk chedjou semih gibiler var
hadi selçuk neysede hakan denilen kazmayı oynattığı ve semih denilen sülüğü daha takımdan kovmadığı sürece riekerinke güvenmekte kararsızım.
bird is detected
Vallah Hakan Balta'yi begenmemekle kus olunuyorsa yandik, o zaman forumun yarisi kustur.
2 sezonda bir degil iste. Dogru oku kac kere öyle yapti
Dogru Sneijder, Messi v.b. sigara icmiyorlardi haklisin. Kandirma kendini. Üstelik Sigara icen hali bile takimin en iyi stoperiyse gerisini sen düsün
hakan'ı beğenmemek ayrı bir olay. Gerçek şu ki mevcut stoperler arasında en iyisi balta. Hatta en iyi Türk stoperde diyebiliriz.
hakan'ı beğenmemek ayrı bir olay. Gerçek şu ki mevcut stoperler arasında en iyisi balta. Hatta en iyi Türk stoperde diyebiliriz.
En büyük evlatçıdır kendisi
Donk ile maç başlarını kırıştığını herkes biliyor
Sneijder takıma getirmeden evvel nasıl bir süreç yaşandığını kimlerin ayak oyunlarına getirildiğini çok iyi biliriz