nereden çıktı bu riekerink belası

tanım : "hem galatasaray kulislerindeki evlatçı kesim hem de spor medyasındaki fbjk lobisi tarafından dile getirilen hayıflanmalardır."

oysa ki ne güzel gidiyorduk değil mi Umut, olcan , tarık çamdalla, orta sahada oyunu yavaşlatan selçukla , her daim gol krallarını çıkartan takımın kaç senedir forvetsiz olduğu , melo , drogba gibi oyuna ağırlığını koyan isimlerden yoksun , her allah'ın günü Sneijder'in gönderilmeye çalışıldığı umutsuz günlerin geride kalması bu kesimlerde rahatsızlık yaratmıştır şüphesiz.

her ne kadar daha istenilen kadro ve oyun anlayışı oturmasa da galatasaray'da bir kıvılcım ortaya çıkmış , eğer bu ateş söndürülmezse tekrar lige ambargo konmasından endişe duyulmaktadır.

yorum : eğer riekerking'in istediği oyuncular takıma kazandırılabilir , iyi bir orta saha ve forvet içeren bir kadro oluşturulabilirse son yıllarda üzerimize örtülen bu ölü toprağından kurtulmamız işten değil.

taraftarın takımın mihenk taşları olan isimlere ve geldiği günden beri mantıklı işler ortaya koyan hocasına sahip çıkması elzemdir.

Kardeş ölü toprağı diyorsun da son 6 kupanın 5'ini son 15 kupanın da 10'unu almış bir takım var karşımızda. :)

Kardeş ölü toprağı diyorsun da son 6 kupanın 5'ini son 15 kupanın da 10'unu almış bir takım var karşımızda. :)
valla benim için çıta Real'e kafa tutmak , Juve'yi sepetleyip italya'ya geri döndürmektir.

şu an adamlar bize altyapısı ile fark atar, haksız mıyım?

kardeş galatasaray formayı atsan zaten şampiyon olur bu ligde. galatasarayın kuruluş amacını belirten ali sami yenin sözlerini okumanı tavsiye ederim sana

14 yıldır şampiyonluk için bekleyen yaşlı amcalar bu konuda hemfikir değil diye düşünüyorum

Kuru şampiyonluklarla yetinen bir kitle olanı biteni yeterli gören bir taraftar varken neden adamlar daha fazlasını yapmak için çaba sarf etsin ki?

Kuru şampiyonluklarla yetinen bir kitle olanı biteni yeterli gören bir taraftar varken neden adamlar daha fazlasını yapmak için çaba sarf etsin ki?
Aslında kulube para akıtan major kitle çok kızgın ve küskün ama bu kitle biraz burjuva olduğundan sosyal medya dışında tepki göstermiyor, yani godaman kesim ne zaman floryayı basar gider point otelin camını çerçevesini indirir o zaman devrim olur Galatasaray'da..

UA zaten bildiğiniz gibi , satılmış tayfa..

Aslında kulube para akıtan major kitle çok kızgın ve küskün ama bu kitle biraz burjuva olduğundan sosyal medya dışında tepki göstermiyor, yani godaman kesim ne zaman floryayı basar gider point otelin camını çerçevesini indirir o zaman devrim olur Galatasaray'da..

UA zaten bildiğiniz gibi , satılmış tayfa..

Ben kitleden bahsettim kardeşim çok uyuz bir taraftarı var baksana şuraya son 6 kupanın 5 ini almışız diye sevinen tipler var galatasaray vizyon takımıdır taraftarıda aynı şekilde vizyonlu olmalıdır.

Örnek barca yada real yada psg yada chelsea yada münih şimdi bu takımlar liginde kupa alıp avrupada başarısız olduklarında taraftarları nasıl bir tepki ortaya koyuyor bunları iyi algılamak lazım.

Ben kitleden bahsettim kardeşim çok uyuz bir taraftarı var baksana şuraya son 6 kupanın 5 ini almışız diye sevinen tipler var galatasaray vizyon takımıdır taraftarıda aynı şekilde vizyonlu olmalıdır.

Örnek barca yada real yada psg yada chelsea yada münih şimdi bu takımlar liginde kupa alıp avrupada başarısız olduklarında taraftarları nasıl bir tepki ortaya koyuyor bunları iyi algılamak lazım.
malesef öyle , Galatasaray'ın sözde taraftar grubu her daim tepkisiz.
Galatasaray'ın para harcayan kesmi sosyal medyada aslan iş icraata gelince süt dökmüş kedi.

E bu durumda yönetim ultraslan florya'ya dayanmadan kendine çeki düzen vermiyor.

Galatasaray'da bir de top elit kesim var , multimilyoner işadamları, onların hiç ismi çıkmıyor hiç demeç vermiyorlar.Bir ulusoy , sabancı çıkıp başkanı herkesin önünde eleştirse yapamıyorsan in koltuktan dese , Dursun Özbek titrer o koltukta..

Küfür mü edelim, sövelim mi? Rakibin birisi 8 yılda 1 şampiyon oluyor diğeri ancak kirli oyunlarla birşeyler kazanabiliyor. 5,6 sene önceki dandik halimizi ne çabuk unuttunuz sakızlı bey.

Bizi o saydığın takımların taraftarı ile kıyaslama çünkü o takımlar Avrupa'da başarılı olacağını herkes biliyor ve bekliyor,gayet normal. Onların bütçe ile bizim bütçemizi kiyasla neden saçma bir kiyaslama olduğunu anlarsın.

Madrid Jamese harcadığı para mesela bizim transfer bütçemizin belki de 5 katı olabilir. O da sadece 1 transfer

Son düzenleme:
malesef öyle , Galatasaray'ın sözde taraftar grubu her daim tepkisiz.
Galatasaray'ın para harcayan kesmi sosyal medyada aslan iş icraata gelince süt dökmüş kedi.

E bu durumda yönetim ultraslan florya'ya dayanmadan kendine çeki düzen vermiyor.

Galatasaray'da bir de top elit kesim var , multimilyoner işadamları, onların hiç ismi çıkmıyor hiç demeç vermiyorlar.Bir ulusoy , sabancı çıkıp başkanı herkesin önünde eleştirse yapamıyorsan in koltuktan dese , Dursun Özbek titrer o koltukta..

noktasından virgülüne kadar katılıyorum ama işte sesi çıkması lazım artık çünkü galatasaray bu ligin üstünde bir takım daha çok şey yapması lazım.

Geri
Üst Alt