nereden çıktı bu riekerink belası

Küfür mü edelim, sövelim mi? Rakibin birisi 8 yılda 1 şampiyon oluyor diğeri ancak kirli oyunlarla birşeyler kazanabiliyor. 5,6 sene önceki dandik halimizi ne çabuk unuttunuz sakızlı bey.

Bizi o saydığın takımların taraftarı ile kıyaslama çünkü o takımlar Avrupa'da başarılı olacağını herkes biliyor ve bekliyor,gayet normal. Onların bütçe ile bizim bütçemizi kiyasla neden saçma bir kiyaslama olduğunu anlarsın.

Madrid Jamese harcadığı para mesela bizim transfer bütçemizin belki de 5 katı olabilir. O da sadece 1 transfer

bak kendini nasıl biliyor vizyonsuz taraftar grubu mensupları.

Kardeş ölü toprağı diyorsun da son 6 kupanın 5'ini son 15 kupanın da 10'unu almış bir takım var karşımızda. :)

Bu kupaları alırken oynadığımız futbol sana zevk verdi mi peki? 2-3 sene önce Drogba ile , Sneijder ile , Riera ile, Amrabat ile Manchester United 'a Real Madrid 'e, Juventus 'a, Chealsea 'ye kafa tutarken, şampiyonlar liginde çeyrek finalde ve son16'da oynarken ve onlardan öte oynana futbol Galatasaray gibi şanlı bir camiaya yakışırken şimdi takım ligde 5.likten öteye gider mi gitmez mi, osmanlı 'nın Aminu 'sunu başakşehir 'in Visca 'sını yi tartışıyoruz! ve bunda Riekerink 'den, Sneijder 'den ziyade vizyonu düşüren, oyuncu kalitesini, transfer kalitesini gözetmeyen yönetimin suçu var!!!

Prof. Dr. Serkan Sakızlı: "genelde yıllık 100m avrodan aşağı harcamayan kulüp taraftarı gibi değilseniz vizyonsuzsunuz."

Prof. Dr. Serkan Sakızlı: "genelde yıllık 100m avrodan aşağı harcamayan kulüp taraftarı gibi değilseniz vizyonsuzsunuz."

Alıntıla şükrü kardeş engin bilgilerinizi gözden kaçırmış olmayalım bizde.

Madridin barcanın liginin kendilerine göre bir seviyesi vardır aynı şekilde madrid barca her sene cl de en az finali hedefler ama bizimki gibi gerçek dışı şekilde değil.

Ben şampiyonlar liginde finale çıksınlar demiyorum ancak en azından gruplara kaldığımızda biraz dişe diş mücadele edebilelim bir üst turu son maça kadar kovalayabilelim.

Barca ve galatasarayın vizyonu arasında fark olabilir tıpkı senin ile benim aramdaki vizyon farkı gibi.

Alıntıla şükrü kardeş engin bilgilerinizi gözden kaçırmış olmayalım bizde.

Madridin barcanın liginin kendilerine göre bir seviyesi vardır aynı şekilde madrid barca her sene cl de en az finali hedefler ama bizimki gibi gerçek dışı şekilde değil.

Ben şampiyonlar liginde finale çıksınlar demiyorum ancak en azından gruplara kaldığımızda biraz dişe diş mücadele edebilelim bir üst turu son maça kadar kovalayabilelim.

Barca ve galatasarayın vizyonu arasında fark olabilir tıpkı senin ile benim aramdaki vizyon farkı gibi.

Aslında aynı şeyi düşünüyoruz ama sen psg Barça ve diger büyük kulüplerden bahsedince saçmalamaya başladın.

Benim için de sadece yurtiçi başarılar yetersiz sonuçta Avrupa'da en başarılı turk takımı olarak Avrupa'da da başarılı olmamız lazim. Lakin yıllık 100m avro harcayan ve kadrolarinda world class oyuncular bulunan kulübün taraftarı ile bizim taraftarımızi kiyaslamak doğru olmaz çünkü biz onlar gibi düşünmek için kadromuz oldukça güçlü olmasi lazim ve cok paraya sahip olmamız lazim. Bizde ikisi yok.

Avrupa'ya girmeden önce güçlü takımımızın olmasini isterim yoksa Avrupada girmemeye tercih ederim. Avrupa'da kötü kadro ile az rezil olmadik (Prandelli dönemi, daha önceki zamanlar)

Aslında aynı şeyi düşünüyoruz ama sen psg Barça ve diger büyük kulüplerden bahsedince saçmalamaya başladın.

Benim için de sadece yurtiçi başarılar yetersiz sonuçta Avrupa'da en başarılı turk takımı olarak Avrupa'da da başarılı olmamız lazim. Lakin yıllık 100m avro harcayan ve kadrolarinda world class oyuncular bulunan kulübün taraftarı ile bizim taraftarımızi kiyaslamak doğru olmaz çünkü biz onlar gibi düşünmek için kadromuz oldukça güçlü olmasi lazim ve cok paraya sahip olmamız lazim. Bizde ikisi yok.

Avrupa'ya girmeden önce güçlü takımımızın olmasini isterim yoksa Avrupada girmemeye tercih ederim. Avrupa'da kötü kadro ile az rezil olmadik (Prandelli dönemi, daha önceki zamanlar)

Şükrü düşünsene anlatmak istediğimiz şey aynı iken hala anlamamakta ısrar ediyorsun.Ben galatasarayı türkiye liginin üstünde gördüğüm için diyorum ki salt bu ligdeki başarı bence bizim için yeterli olmamalı.

Barca real örneğini kendimizi eş tuttuğum için değil aynı şekilde onlarda kendi liglerinin üzerinde takımlar olduğu için verdim he ancak onlar çıkar final oynar sen gruptan çıkmaya bakarsın demek istediğim bu kadar basit birşey aslında.

Bizim için hedef avrupa olmalıdır her zaman formasını atsa şampiyon oluyor dediğimiz bir ligdeki şampiyonluk mu daha değerli yoksa avrupada her sene adından söz ettiren bir takımı seyretmek mi daha değerli.

Şahsen ben şunu isterim ligde ara ara 3-5 yılda şampiyon olsak bile en azından uefa yada cl ye daha istikrarlı bir takım seyretmek isterim.

Anladın mı şükrü kardeş.

Şükrü düşünsene anlatmak istediğimiz şey aynı iken hala anlamamakta ısrar ediyorsun.Ben galatasarayı türkiye liginin üstünde gördüğüm için diyorum ki salt bu ligdeki başarı bence bizim için yeterli olmamalı.

Barca real örneğini kendimizi eş tuttuğum için değil aynı şekilde onlarda kendi liglerinin üzerinde takımlar olduğu için verdim he ancak onlar çıkar final oynar sen gruptan çıkmaya bakarsın demek istediğim bu kadar basit birşey aslında.

Bizim için hedef avrupa olmalıdır her zaman formasını atsa şampiyon oluyor dediğimiz bir ligdeki şampiyonluk mu daha değerli yoksa avrupada her sene adından söz ettiren bir takımı seyretmek mi daha değerli.

Şahsen ben şunu isterim ligde ara ara 3-5 yılda şampiyon olsak bile en azından uefa yada cl ye daha istikrarlı bir takım seyretmek isterim.

Anladın mı şükrü kardeş.

Anlamamakta ısrar etmiyorum, o büyük kulüplerin taraftarı örnek olarak kullanmani yanlış buluyorum. Gerek butce gerek kadro kalitesi olsun bizden cok cok daha iyi olduklari için bunların beklentileri gayet normal. Şimdi ne demek istediğini anlıyorum lakin.

bu konuda hemfikiriz.

Son düzenleme:
Anlamamakta ısrar etmiyorum, o büyük kulüplerin taraftarı örnek olarak kullanmani yanlış buldum.

Ama bu konuda hemfikiriz.

Kardeşim bak o taraftarlar takımlarının liginlerinin üstünde takımlar olduğunu bildiği için ligdeki başarılarını pek önemsemiyorlar aynı şekilde benim içinde galatasaray bu ligin üzerinde bir takım ve o yüzden bu başarıları değil avrupadaki başarıları daha çok önemsiyorum.

Kalkıpta onların taraftarı gibi kupayı kaldırmasına bakalım demiyorum bu kadar basit yanlış bulunacak birşey yok.

Mevcut ortamın üzerinde olmak ortak viyonumuzdur barca ve real taraftarı ile.Fakat işin sonunda kupayı almak onların misyonudur senin için ise gruptan çıkmak bu kadar basit.

Küfür mü edelim, sövelim mi? Rakibin birisi 8 yılda 1 şampiyon oluyor diğeri ancak kirli oyunlarla birşeyler kazanabiliyor. 5,6 sene önceki dandik halimizi ne çabuk unuttunuz sakızlı bey.

Bizi o saydığın takımların taraftarı ile kıyaslama çünkü o takımlar Avrupa'da başarılı olacağını herkes biliyor ve bekliyor,gayet normal. Onların bütçe ile bizim bütçemizi kiyasla neden saçma bir kiyaslama olduğunu anlarsın.

Madrid Jamese harcadığı para mesela bizim transfer bütçemizin belki de 5 katı olabilir. O da sadece 1 transfer
öyle de Şükrü Zidane öncesi milyar dolarlık takımın nasıl döküldüğünü de gördük , bence futbol bu kadar büyük paralar harcanacak bir spor dalı değil , abartılıyor, resmen reklam ve yayın gelirlerinden bir şebeke nemalansın diye şişiriliyor bu spor. ( aslında spor demeye bile ağzım varmıyor )

bizim uefa milenyum kadromuz bence şu an olsa şampiyonlar liginde ilk 4 e yürüyebilecek dinamizme ve dirayete sahipti , bazen bu işler biraz da azim , şans ve ilahi sebeplerle yolunu buluyor.

Juve'yi elememiz mesela ..Bern bütçesi düşük ekipler başarılı olduğunda daha çok seviniyorum mesela.Bu yüzden de Riekering'in çok başarılı olmasını istiyyorum , çünkü öyle büyük bütçeli bir takım kurmanın peşinde değil , dinamik başarı odaklı bir takım kurmaya çalıştığı çok belli .Mütevazi bir beyfendi.Eğer tutunabilirse takımdali yüksek ücretli yaşlı oyuncuları yollayıp daha genç ve ucuz bir kadro kuracaktır diye tahmin ediyorum.

Taraftar olarak sabretmemiz lazım.

doğru düzgün transferler gelmez ise suç yüzde 100 yönetimindir.

Mehmet demirkol geçen programda diyor ki ''tolga-selçuk var leiva ya da onun ayarında bir adam alınırsa bu üçünden hangisini keseceksin?.''

Adam hadi selçuku geçtim o dokunulmaz da zaten öyle bir algı yönetimi yapıyor ki sanırsın tolga ciğerci çok büyük bir yıldız ve kesilmesi imkansız bir oyuncu...

''melonun yerine oyuncuya gerek yok bunlar idare eder'' diyecek de artık ayıp olur diye aleni diyemiyor bu şekilde algı yönetimlerine başvuruyor...Tıpkı rıdvan,şansal,önder özen gibi adamların yıllardır yaptıkları gibi...

Bu takımı 3 yıldır kadro olarak çökerten ana faktörler bu fener medyasının bilinçli olarak yaptığı algı yönetimleri,bunları kaale alan ve dinleyen uyuşmuş taraftar grubu ve en önemlisi yöneticilerdir...

riekerinke sahip cikmak icin stadi doldurmak gerek, buda olacak gibi görününmüyor.
taraftar hala ambargo koyma pesinde.
tamam yönetim iyi olmayabilir ama takima riekerinke sahip cikilmali iyi isler yapiyor.

riekerinke sahip cikmak icin stadi doldurmak gerek, buda olacak gibi görününmüyor.
taraftar hala ambargo koyma pesinde.
tamam yönetim iyi olmayabilir ama takima riekerinke sahip cikilmali iyi isler yapiyor.
Diarra transferi olursa , taraftar iade-i itibar yapacaktır, bence taraftar stadı özledi ama biraz teşvik gerekiyor.

Bakın iyi top oynayan takımı taraftar tv'den de izler ama Galatasaray taraftarı sahasında rakibine ezici üstünlük kuran, rakip kendisinden güçlü ise desteği ile dengeyi tersine çeviren azmi gösterecek ve ismi ile rakibe psikolojik baskı kuracak isimler de görmek ister ( bkz .drogba , sneijder ,hagi vs ..)

Son düzenleme:
ferguson manunun başına geçtiğinde ilk yıl potaya giremedi
ilk kupasını 5 sezon sonra kazandı
bu işler sabır işi
bu adam çöp futbolcuya tahammülü olmadığını gösterdi
gs tr'nin ilk ve tek avrupa kupalı takımıdır
bunda oldugu gibi bir şeyde daha ilk ve öncü olalım
şu adam 5 sene boyunca ilk 5e sokamasın bizi ama desteğimizi çekmeyelim
eminim 6. yılında yenilmez bir armada kuracaktır
çünkü mentality doğru
lütfen ne olursa olsun sahip çıkalım

Geri