Nereye Gidiyoruz?

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Bu sezon ki başarısız gidişatın ardından başta taraftar arasında başlayan dalgalanmaların bu takıma zarar vermeye başladığını ve son günlerde artık bunun yönetim ve muhalif kesim arasında da artan bir gerilime neden olmaya başladığını görerek bu yazıyı yazma gereğini gördüğümü belirterek başlamak istiyorum.

Çok fazla uzatmadan başlamak istiyorum. Öncelikle başarılı geçen 2 senenin ardında bu sezon düşüş yaşanması hem rakiplerin artan motivasyonu hem de bizim takımda gözlenmesi normal sayılabilecek motivasyon eksikliği ve medyanın tek büyük algısının oluşmasını asla istemeyeceğinden dolayı normal görülebilir.

Ancak burada normal görülemeyecek şey takımın bariz bir şekilde, ve önümüzde ki sezonlara daha da sert bir şekilde yansıyabilecek şekilde erozyona uğramaya başlaması.

Öncelikle son dönemde bariz bir şekilde yazdıklarımın yanlış anlaşıldığını görerek açık açık bir şeyleri de eklemek istiyorum.

Ben her şeye rağmen Ünal Aysal'ı belirli yönlerde başarılı buluyorum, buldum. Ama hayatta körü körüne hiç bir şeye İNANMAMIŞ BİRİ OLARAK NASIL Kİ GEÇMİŞTE TERİM'E DUYDUĞUM GÜVEN SON DÖNEM DE İNANILMAZ SARSILSA VE SEVGİ BİTSE DE, ÜNAL AYSAL'IN DA SON DÖNEM DE VERDİĞİ KARARLAR İLE YANLIŞ YOLDA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Durum hala kotarılabilir ANCAK MANCİNİ GİBİ YÜKSEK BEDELLER İLE BAŞARI VAAT EDEN BİR ANTRENÖR İLE VE ŞU AN Kİ BORÇ TABLOSU, MUHTEMEL GELİR KAYNI-CL KATILIMININ TEHLİKEDE OLMASI, SON DÖNEM DE ARTAN HARCAMALAR, YÖNETİM KANADINDAN KÜÇÜLME SİNYALLERİ GELMESİ BİRLİKTE DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE BEN AYSAL'IN SEÇİLMEDEN ÖNCE VAAD ETTİĞİ BAŞARI DA SÜREKLİLİK VAAT'İNİN HAVADA KALACAĞINI MN GÖRÜYORUM.

Daha fazla uzatmadan son bir şeyler ekleyerek bitiriyorum. Forumda son dönemde çareler çok tartışılıyor. Bana göre çare kesinlikle Mancini'de değil bu kesin, diğerleri ile ne desem boş. Çünkü yetki bende değil. Sizde de değil. İSTEDİĞİMİZ KADAR ÇARE XXX başlığı açalım, Aysal ne derse o olacak. Bunu o istedi, yönetimi tek kişiye indirdi buradan sonra yalnız. Yanında karışan Dürüst yok, keskin muhalif Adnan Öztürk yok. Ben koca kulubün kaderinin TEK BİR ADAMIN elinde oluyor oluşunu asla kabul edemediğimden DOLAYI AYSAL'A MUHALİFİM VE BELKİ DE ÖN YARGILIYIM. Son dönem de bunu anlatamadığım karşıt fikirlilere de anlatamadıysam bu minvalde son kez söylemek istiyorum.

Böyle bir ortamda da en azından AYSAL ZEKİ BİR İNSAN OLDUĞUNU UMARIM İSPATLAR VE EN DOĞRU TEKNİK DİREKTÖR, VE YÖNETİMİ UMARIM ŞEKİLLENDİRİR.

SEÇİM OLMAYACAK GİBİ OLURSA YOKUM DEDİ AMA BENCE OLMALI, VE BİR DAHA AYSAL SEÇİLMELİ. YÖNETİME DE DÜRÜST, ABDÜRRAHİM GİBİ İSİMLERİ TEKRAR ALMALI.

TEKNİK HEYETTE DE

DAHA DÜŞÜK BÜTÇELERİ daha DOĞRU kullanabilen bir hoca mutlaka tercih edilmeli.

Uzun oldu ama umarım okursunuz. Fikirleriniz benim için de önemli. Siz de katkıda bulunursanız sevinirim.

Ve hatta bu konu bir TARAFTARDAN YÖNETİME MEKTUP, VE ÖNERİLER formatında olursa ve bir şekilde kulübe ulaşma ihtimali olursa daha da hoş olur.

İyi forumlar,

Sıladan kafa nereye biz oraya tavsiye ederim, bütün sorulara cevap bulursun renktaş

Ulkeyi yonetenler ve tff onumuzu tikamak ve huzurumuzu bozmak icin ellerinden geleni yapmis ve basarili olmuslardir

Tabi ki hocalar (ft ve mancini) beklentilerin altinda kalmistir ve topcularin cogu (sneijder ve melo haric) rezil bir sezon gecirmislerdir

Lakin basarisizligin asil sebebi usttedir

Bunu kanitlayan ise cl'de bu kadro ile yine gruptan cikmamizdir (hoca degisikligine ragmen)

Ft'de bizi bir guzel satmistir bu da tarihte yerini almistir hic merak etmesin bu satisini asla unutmayacagiz

2 yılki başarımızı iyi değerlendirmek gerek. O iki şampiyonlukta 3 temmuz ve Kocaman gibi önemli avantajlara sahiptik. Bence o zamanda çok sağlıklı ve güçlü bir yapıya sahip değildik. Dengesiz bir kadroya sahibiz. Ciddi bir kadro ve hoca revizyonuna ihtiyacımız var. İşimiz çok zor.

Şu siteyi kurim bi köşe yazarı için teklif götürecem sana ama gerçekten. Uzun yazıyon dolu gözükür site 2 reklam atarım ohh mis vallaha

Ulkeyi yonetenler ve tff onumuzu tikamak ve huzurumuzu bozmak icin ellerinden geleni yapmis ve basarili olmuslardir

Tabi ki hocalar (ft ve mancini) beklentilerin altinda kalmistir ve topcularin cogu (sneijder ve melo haric) rezil bir sezon gecirmislerdir

Bunu kanitlayan ise cl'de bu kadro ile yine gruptan cikmamizdir (hoca degisikligine ragmen)

Ft'de bizi bir guzel satmistir bu da tarihte yerini almistir hic merak etmesin bu satisini asla unutmayacagiz

Terim'in sattığına itimat etmezdim ama bugün o fotoyu görünce tamam dedim. Başarı nerede ise orada var kendisi.

Başımıza bir gün tekrar gelirse de başarıya muhtaç olduğumuzda ya da kısaca başarı zaten geleceğinde gelir.

Yönetim de hatalı 1 sene daha tutacaktı bir şekilde veya sene başı daha hiç orta oyunu yapmadan gönderecekti. Yönetim değişikliğine falan da gerek yoktu. Açık olmalıydı Aysal herkese.

Anlaşamıyoruz, bu kadar yeter dese benim için yeterliydi. Eleştirim de biraz da ondan ayrıca.

Hala elinde her şey. Bir an önce nefret ettiğim profil olan ve bu kadar fanatik GALATASARAY'LI OLMAMIN YOLUNU AÇAN AZİZ YILDIRIM VE ONUN TEK ADAMLIK TAKLİDİNİ BIRAKARAK ASLINA DÖNMELİ. BEN BU KULUBÜ FENERBAHÇE GİBİ OLMADIĞI İÇİN SEVDİM ÇÜNKÜ.

Sen aslını astarını bilmeden onu unutmazsın bazılarıda tırnakları ile kazııyarak bunları başaran bunu unutmaz

[attachment=9653:uefa-kupası-terim.jpg]

Ekli dosyalar

• uefa-kupası-terim.webp
    uefa-kupası-terim.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 126
Antalya olabilir..

Geri
Üst Alt