GSC Haber Neslihan Demir: "Osimhen ile görüştüm ve kalmasını istedim"

Geriye bir tek forumda o ismin Osimhen kalırsa çıplak fotoğraflarımı atarım demesi kaldı. O da olursa ay sonuna kalmaz imzalar atılır.

Şu teyze bile Hatipoğlundan daha efektif transfer sürecinde
5 yildiz yakismis dostum.

O kdr sinir strese degmedi, sana 2 ay once sampiyon olacaz demistim biraz bana guvenip surecin tadini cikarsaydin :d

Neyse saglik olsun. Yeni sezonda hedef avrupada ust tur

Ulan bende voleybolcu Neslihan Demir sandim. Neslihan teyze cikti

Geriye bir tek forumda o ismin Osimhen kalırsa çıplak fotoğraflarımı atarım demesi kaldı. O da olursa ay sonuna kalmaz imzalar atılır.
Aras arabesk filminde müjde arın kahvehaneye girip İstanbula nerden gidilir ağalar diye sorduğu bir sahne var. Herkes kemerleri çıkarıp gösterelim abla diye hareketlenmisti. Bu mesajinla hepimiz donsuz sokağa çıkarız, yapma, bu yaştan sonra

Aras arabesk filminde müjde arın kahvehaneye girip İstanbula nerden gidilir ağalar diye sorduğu bir sahne var. Herkes kemerleri çıkarıp gösterelim abla diye hareketlenmisti. Bu mesajinla hepimiz donsuz sokağa çıkarız, yapma, bu yaştan sonra
gosterelim-anam_1310855.gif

:asd: :asd: :asd:

5 yildiz yakismis dostum.

O kdr sinir strese degmedi, sana 2 ay once sampiyon olacaz demistim biraz bana guvenip surecin tadini cikarsaydin :d

Neyse saglik olsun. Yeni sezonda hedef avrupada ust tur
Ben şampiyonluktan hiç şüphe etmedim ki.. bu takımın hakkı bu futbol değil dedim ve Avrupa maçlarındaki oyun.. orta saha konusunda inat.

Lemina orta saha olayını halletti, tr kupası kaymak oldu, son haftalardaki oyun güzelleşti ama hala sağ beksiz yedek kanatsiz clye gidicez, Osimhende olmazsa seneye sıkıntı yaşarız. Ben Türkiye'de sampiyon olmanın kesemeyecegi kadar yoğun Galatasarayliyim. Mesela, Bayern ve Manchester maçlarındaki oyun için Okan buruk adını dogme bile yaptırırım ama rigas, Kiev malari için 3 sene değil 30 sene üst üste sampiyon olsa istifa derim..

Geri
Üst Alt