- 16 Haziran 2010
- 190.944
- 133.723
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melikşah Aydoğan nerde yaBu seneki duyumlar Neslihan teyzeden
Melikşah gibi karı maşallah
5 yildiz yakismis dostum.Şu teyze bile Hatipoğlundan daha efektif transfer sürecinde
Cuestayi satsın bize 8 milyon euroyu geri versinŞu teyze bile Hatipoğlundan daha efektif transfer sürecinde
Aras arabesk filminde müjde arın kahvehaneye girip İstanbula nerden gidilir ağalar diye sorduğu bir sahne var. Herkes kemerleri çıkarıp gösterelim abla diye hareketlenmisti. Bu mesajinla hepimiz donsuz sokağa çıkarız, yapma, bu yaştan sonraGeriye bir tek forumda o ismin Osimhen kalırsa çıplak fotoğraflarımı atarım demesi kaldı. O da olursa ay sonuna kalmaz imzalar atılır.
Aras arabesk filminde müjde arın kahvehaneye girip İstanbula nerden gidilir ağalar diye sorduğu bir sahne var. Herkes kemerleri çıkarıp gösterelim abla diye hareketlenmisti. Bu mesajinla hepimiz donsuz sokağa çıkarız, yapma, bu yaştan sonra
Ben şampiyonluktan hiç şüphe etmedim ki.. bu takımın hakkı bu futbol değil dedim ve Avrupa maçlarındaki oyun.. orta saha konusunda inat.5 yildiz yakismis dostum.
O kdr sinir strese degmedi, sana 2 ay once sampiyon olacaz demistim biraz bana guvenip surecin tadini cikarsaydin :d
Neyse saglik olsun. Yeni sezonda hedef avrupada ust tur