GSC Haber Neslihan Demir: "Osimhen ile görüştüm ve kalmasını istedim"

Ben şampiyonluktan hiç şüphe etmedim ki.. bu takımın hakkı bu futbol değil dedim ve Avrupa maçlarındaki oyun.. orta saha konusunda inat.

Lemina orta saha olayını halletti, tr kupası kaymak oldu, son haftalardaki oyun güzelleşti ama hala sağ beksiz yedek kanatsiz clye gidicez, Osimhende olmazsa seneye sıkıntı yaşarız. Ben Türkiye'de sampiyon olmanın kesemeyecegi kadar yoğun Galatasarayliyim. Mesela, Bayern ve Manchester maçlarındaki oyun için Okan buruk adını dogme bile yaptırırım ama rigas, Kiev malari için 3 sene değil 30 sene üst üste sampiyon olsa istifa derim..
Yaw nasil suphe etmedin dostum. Fener macina puan farki kalmaz iddaya girelim mi diyordun bana :d

Voleybolu bıraktıktan sonra transfer işlerine girmiş :d

Yaw nasil suphe etmedin dostum. Fener macina puan farki kalmaz iddaya girelim mi diyordun bana :d
O mesajı aradım, bulamadım. Ama benzer bir muhabbet geçti aramızda, böyle devam ederse fener maçında puan farkı kalmaz dediğimi hatırlıyorum. İddiaya girelim dememisimdir muhtemelen, çünkü fenere bizden daha çok güvenirim şampiyonluk yarışlarında :asd:

Sana Okan hocaya bakış açımı su mesajla ozetleyeyim
Screenshot_2025-05-18-23-18-47-531_com.opera.browser.webp

Mesajı yazdığımda leminayi ilk 11e almadığı bjk maçı sonrasında yazmıştım sanirim

Başlıkta kocaman neslihan demir yazınca harbi murat durmazın karılarından sandım.

bezbebek teyze falan yazın şu teyzeye yazıktır

Geri
Üst Alt