Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.783
- 101.951
- 5.238
inşallah şahin buna çakmıyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben de 2 dakika once bitirdimYeni nesil rambonun eski karısının kız kardeşinin gurcu mafya deviyle evli olup hapiste olması aşırı iyi acayip bir senaryo. Millet neler yazıyor be.
Tren sahnelerinde helikopterden 2 metre ötedeki herife 2 roket atip kilina zarar verememeleri cok iyiydi. Ulan yaValla ben de 2 dakika once bitirdimgurcu dilinde hic yuklem yok gibi. Kulaklarim kanadi
Ulan yemin ederim tam orada hastırı cektim. Bir de simdi gercek savas videolarini filan gorunce iyice sacmalik geliyorTren sahnelerinde helikopterden 2 metre ötedeki herife 2 roket atip kilina zarar verememeleri cok iyiydi. Ulan ya![]()
2 bölümüne henüz şahit olabildim üstad fakat sanki biraz farklı bi profilde ilerliyor bu defa dizi.blek mirör, ii
2 bölümüne henüz şahit olabildim üstad fakat sanki biraz farklı bi profilde ilerliyor bu defa dizi.
fantastik denemeler var sanırsam
ek olarak izlediğim 2 bölümde renkli vatandaşların yedikleri yemeklerin kokularına dadanmış durumda senarist ya da yapımcılar. yeni duyar rüzgarları buradan esecek heralde
evet reis bi o hintli hanım birde efsane casio kol saati kullanan paparazi bi hanım var.ewet daha farklı, eskisi gibi teknolojinin cilveleri temasından 1 nebze daha uzak. renkli vatandaş dediğin hintli hanfendi vardı o herhold. son bölümdü o da. güzel idi.
Saf aksiyon filmi ancak senaryosu bu kadar basit olmamalı yine de.Extraction 2 de çok güzel olmuş. İlk filmi severleri mutlu edecektir, aksiyona tıka basa doyuruyor. Bazı saçma sahneler mevcut ama 2 saat nasıl geçti anlamadım. Temposu çok yüksek![]()
Filmi izledikten sonra bunu da mutlaka izleyin.![]()
Dogs of Berlin
7/10