Anelka'nın belgesel yapılacağı tek konu bu kazmalıkla PSG, Arsenal, Real, Liverpool, Man City, Chelsea, Juventus'u nasıl CV'sine ekledi.

Maymun Kral'in yeni maceralari mi ne var, Herkul Zeyna izleyin daha iyi

Old Guard o kadar berbat ki Charlize ablam bile kurtaramamis.

Eger Netflix her diziye ya da filme gay Templar, Schneider atmaktan vazgecmezsebirakicam. Bıktım yahu. Yani bunyem lezbiyenleri kaldirabiliyor da sword fight ı-ıh.

Arkadaslar, " Temel İçgüdü " Netflix'te yayina baslamistir. Tum forumu izlemeye davet ediyorum.

Gecen gun Action Jackson izledim. Sharon Stone'un genclik yillqrindan kalma. Bes on saniye bir sey gosterdi memislerini falan. Kadinin muazzam vucudu vardi. Aklima geldi yazayim dedim.

Fenerliler fragmanda Anelka belgeseline sevinmişti ama Anelka belgeselinde fenerden 1 dk bile bahsetmiyor 10 sn görüntü var yok teget geçmiş 😂

Project izledim. Dizi kivaminda filmdi.
Netflix'in sevmedigim ozellikleri 1 butceleri fazla degil 2 oldurme anlarini ya gostermiyorlar ya da yeterince iyi degil. Sanirim bunun icin kisitlama gibi birsey var.

cobra kai izleyenın kendıne saygısı yoktur

star trek discovery tam anlamıyla rezalet olmus abdlilerin zeka sevıyesı ıcın yapılmıs bi dizi gibi anca salakları tatmin eder

izleyecek bi sey bulamiyorum ki 50 kez izledigin filmleri bi daha izliyorum sirf elimin altinda ugrasmadan hemen izlenebiliyo diye
sadece peaky blindersi izledim
dizi onerin yalvaririm

Geri
Üst Alt