Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Cemyılmaz
İlk kez ilk yarımsaat bişey kapattım
Leş gibi olmuş
Leş gibi olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazıyı avatardaki Dursun'un sesiyle okudumCemyılmaz
Leş gibi olmuş
Yazıyı avatardaki Dursun'un sesiyle okudumHipnotize ediyo
![]()
İkinci kısımdaki 4 bölümü de ilk kısımdaki gibi ardı ardına izledik.![]()
![]()
The Club (TV Series 2021– ) - IMDb
The Club: Created by Zeynep Gunay Tan. With Gökçe Bahadir, Baris Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci. In cosmopolitan 1950s Istanbul, a mother with a troubled past works at a nightclub to reconnect with and help the rebellious daughter she couldn't raise.m.imdb.com
HarikaMantık hataları vs. elbette var ama genel anlamda diziyi başarılı buldum. Akşam 8 gibi başladık. Ardı ardına izledik 6 bölümü de, sardı baya yani.
Salih Bademci’nin oyunculuğu harikaydı
8.0/10
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reyimi boşuna şahsına vermedim. foruma nitelik katmaya tam gaz devam.![]()
Aboneliksfiizledim fena değildi
Oy Yiğidim civanım![]()
![]()
You (TV Series 2018– ) - IMDb
You: Created by Greg Berlanti, Sera Gamble. With Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail. A dangerously charming, intensely obsessive young man goes to extreme measures to insert himself into the lives of those he is transfixed by.www.imdb.com
Dün akşam başladık. 2 bölüm izledik daha. Ama baya sardı.
![]()
![]()
You (TV Series 2018– ) - IMDb
You: Created by Greg Berlanti, Sera Gamble. With Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail. A dangerously charming, intensely obsessive young man goes to extreme measures to insert himself into the lives of those he is transfixed by.www.imdb.com
Dün akşam başladık. 2 bölüm izledik daha. Ama baya sardı.
8 puan verin bu iş huzur içinde çözülsün.After Life klas iş olmakla beraber 8.5 çok 7.5 diyelim.